Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Homosexualita
No myslim si, ze je to lepsi, nez kdyby ty decka byly cely zivot v decaku... No a jaky by to melo vliv? Jelikoz by nikdy nezazily, jake je to mit tatku a mamku, tak by jim nepripadlo divne, ze by mely dva tatky nebo dve mamky. Otazka je, jak by se staveli k tomu, kdyby se jim posmivaly decka ve skolce/skole... Ale celkove by to asi prispelo k vetsi toleranci homosexuality, si myslim...
|
čtv 04. čer 2009 15:36:06 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Jj k tý toleranci by to mohlo přispět. Když doma uviděj dva líbající se gaye tak s tim nebudou mít problém jako já Ale aby z nich pak nakonec nebyli bisexuálové? Nepříde jim na tom nic špatnýho a nechutnýho tak proč to nezkusit... Druhá věc je vliv pro výchovu. Myslim si, že když v rodině chybí ženskej vzor, dítě je víc zmužnělý ať už je to holka nebo kluk. A obráceně když chybí otec, tak je dítě přecitlivělý... Gaytesty: Černocha sem viděl, prsty mám různě dlouhý...
|
čtv 04. čer 2009 15:41:21 |
|
|
linda
Administrátor
|
No, díky za pokus o vysvětlení, chlapci Chlapa si při prvním pohledu nemůže všimnout skoro nikdo, já ho zaregistrovala až po přečtení toho nápisu Brontosaurus píše: Jj k tý toleranci by to mohlo přispět. Když doma uviděj dva líbající se gaye tak s tim nebudou mít problém jako já Ale aby z nich pak nakonec nebyli bisexuálové? Nepříde jim na tom nic špatnýho a nechutnýho tak proč to nezkusit... No ale ono na tom přece nic špatnýho a nechutnýho neni Jinak to s tou bisexualitou mi moc reálný nepřijde -- jako že by se z někoho v důsledku toho, že má 2 matky nebo 2 otce, stal bisexuál. Chci říct, že tě přece nezačnou přitahovat i kluci jen proto, že to "vidíš doma".
|
čtv 04. čer 2009 16:00:13 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No ja jak jsem tak sjizdel, tak jsem prvni videl cernocha a az potom zenske Prsty mam na leve ruce jinak dlouhe, na prave stejne
|
čtv 04. čer 2009 16:13:38 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
linda píše: No, díky za pokus o vysvětlení, chlapci Chlapa si při prvním pohledu nemůže všimnout skoro nikdo, já ho zaregistrovala až po přečtení toho nápisu Brontosaurus píše: Jj k tý toleranci by to mohlo přispět. Když doma uviděj dva líbající se gaye tak s tim nebudou mít problém jako já Ale aby z nich pak nakonec nebyli bisexuálové? Nepříde jim na tom nic špatnýho a nechutnýho tak proč to nezkusit... No ale ono na tom přece nic špatnýho a nechutnýho neni Jinak to s tou bisexualitou mi moc reálný nepřijde -- jako že by se z někoho v důsledku toho, že má 2 matky nebo 2 otce, stal bisexuál. Chci říct, že tě přece nezačnou přitahovat i kluci jen proto, že to "vidíš doma". no ale práve tým, že to uvidí doma mu na tom nepríde nič divné a vyskúša to... viem čo tým chcem D_M povedať, podľa mňa by to to dieťa mohlo nejak ovplyvniť max: mám pre tebá zlú správu ...
|
čtv 04. čer 2009 16:16:41 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
... ty testy nefunguji
|
čtv 04. čer 2009 16:19:06 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
|
čtv 04. čer 2009 16:19:32 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Bych řek, že tu o tom můžem jen spekulovat z našich pohledů (o tý adopci). Nějakej objektivní názor by měl bejt spíš od odborníků - zajímalo by mě co oni na to řikaj a jak to odůvodňujou... Řizku a jak tobě vlastně vyšly testy?
|
čtv 04. čer 2009 16:21:38 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: No myslim si, ze je to lepsi, nez kdyby ty decka byly cely zivot v decaku... No a jaky by to melo vliv? Jelikoz by nikdy nezazily, jake je to mit tatku a mamku, tak by jim nepripadlo divne, ze by mely dva tatky nebo dve mamky. Otazka je, jak by se staveli k tomu, kdyby se jim posmivaly decka ve skolce/skole... Ale celkove by to asi prispelo k vetsi toleranci homosexuality, si myslim... nesouhlas, dite potrebuje otce a matku - jineho pohlavi, potrebuje jak muzsky tak zensky vzor a ne dva cicmajici se chlapi...nevic to ze by ho vychovavaly dve zensky by taky mohlo mit vliv na jeho budouci sexualitu, brali jsme to v psychologii - on potrebuje vedet, ze nekdo v rodine ma to co ma on
|
čtv 04. čer 2009 16:22:19 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Brontosaurus píše: Bych řek, že tu o tom můžem jen spekulovat z našich pohledů (o tý adopci). Nějakej objektivní názor by měl bejt spíš od odborníků - zajímalo by mě co oni na to řikaj a jak to odůvodňujou... Řizku a jak tobě vlastně vyšly testy? jsem macho man a prvni me zaujala kridylka
|
čtv 04. čer 2009 16:24:28 |
|
|