Re: Rock&Pop - prosinec 1998 - report ze SOAD v Praze
Tak sláva, dneska mi přišly časopisy. Ale nebylo to jednoduchý
Že já mám vždycky takovou předtuchu, že to ten druhej člověk nezvládne...
Pani/slečna prodejkyně v tom má prostě bordel no... Přišel mi mail, že ty čísla za který sem zaplatil nemá, že celej ročník 2008 nemá...
Tak sem jí psal, že nechci 2008, ale 1998...
No a ona už neodepsala. Tak sem jí pak po tejdnu volal jako kde to vázne a že mi neodpovídá na maily...
Nakonec z ní vypadlo, že mi "vrátila peníze" - poslala je na účet český pošty, pže sem platil složenkou, takže mi nic nepřišlo a peníze asi schrábla pošta...
No nic no, má v tom bordel. Takovej člověk by prostě neměl obchodovat když to nezvládá. Ale zachovala se dobře, poslala mi pak dodatečně ty čísla plus jedno poškozený navíc (teda doufám, že se nespletla a nebude ho chtít zpátky)...
Jinak k obsahu časáků - odpovídá to tomu co sem tu psal...
1. - recenze debutovýho alba (A4 sloupec)
2. - story o kapele - začátky a tak...
3. - dost možná první český interview se Serjem a Daronem
Jinak v jednom tom čísle je jen malej odstaveček review toho koncertu a hned v úvodu klasicky kritizujou SOAD...
Nic převratnýho sem se nedozvěděl, ale docela podrobně se věnujou začátkům kapely. Nejlepší je to interview - docela vtipný a možná nejvíc popsanej význam názvu kapely co sem kdy od členů kapely slyšel... Fotky z koncertu žádný, většinou je to doplněný známejma fotkama. U toho interview je taková ta fotka se stříbrnym Serjem co sem tu tenkrát dával...