Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 21:37:54

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
No ale jeste ze jsi to zjistil tak rychle, s boreliozou si neni radno zahravat...

pát 22. kvě 2009 13:46:30
Administrátor
Administrátor

Jeremy, to fakt neni sranda, doufám, že jsi šel k doktorovi ještě dneska...

pát 22. kvě 2009 14:21:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Dneska ne, až v pondělí, páč sem v brně a musim za obvodákem :/ no a dost sem si o borelioze přečetl a rozhodně to neni sranda... ale tak než se to pořádně rozvine tak to dost trvá... mno uvidíme co mě na to ta naše obvod'ačka řekne.

Lusius: tak snad si to měla od něčeho jinýho :/ ono sem tam takový reakce bývaj na takový zasraný kousavý mušky nebo komáry... takže pokud ses neválela někde v přírodě ve vysoké trávě s nějakym chalanem tak to nejspíš bude v pohodě :)

pát 22. kvě 2009 14:41:31
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Mno, tak to krom FB napíšu aj sem :D... od naší skvělé obvodní doktorky sem se dozvěděl, že dokud se nemoc plně nerozvine a tělo nezačne vytvářet protilátky nemůže s tím "vůbec nic" dělat, takže sem vlastně přišel na kus řeči k né moc chytré paní a dal se za to 30kč :lol: Mno, škoda, že mě prostě nemohla dat dávku antibiotik, abych se toho prostě zbavil, at už je ve mě cokoliv... NÉÉÉÉ prostě dokud nebudu v horečkách umírat na zánět mozkových blan tak mě ona nemože pomoct... a pak by mě stejně akorát poslala do Brna do nemocnice na infekční :| asi se stanu obvodním lékařem ;)

pon 25. kvě 2009 11:12:11
Psycho
Psycho

Obvoďáci sou občas břídilové no.. Ale konkrétně tady jí chápu... Chce se vyvarovat zbytečnýmu podávání antibiotik, protože tělo si na ně vytváří protilátky... Takže čim míň antibiotik člověk za život sní, tim sou asi účinější... Navíc když nemáš symptomy tak prostě neni co léčit. Je to blbý, ale jinak to nevidim no... Každopádně jak ti něco začne bejt tak tam určitě napochoduj.
Btw. tady u nás sou dva takový týpci jeden lepší než druhej. První je doktor, kterej užívá taky alternativní medicínu... Takový ty virgule nebo co... Druhá je doktorka ke který chodí většina naší rodiny... Tenkrát tam strejda přišel, že je mu blbě nebo co... Bílej jak stěna... Tak ho poslala domu, že mu nic neni... Druhej den už ležel v nemocnici, pže málem vykrvácel, pže mu prasknul žaludeční vřed... Doktorka nic nepoznala no... Teď jí pravidelně každej měsíc zas navštěvuje máma, pže se nemůže zbavit kašle... Tak z toho nemám moc dobrej pocit...
Asi jako v každym povolání... Po čase to člověka tak trochu nudí nebo to fláká... U těch doktorů je to docela nebezpečný no..

pon 25. kvě 2009 11:33:28
Psycho
Psycho

jooo je to dost nebezpečný :/ mno co už... uvidíš co s mamkou a já uvidim co s flekem... :/

pon 25. kvě 2009 11:39:46
Boom!
Boom!

Jsem nachlazenej :(
Začalo to příšerným pálením v krku, to přešlo v rýmu a teď mi to sedá na průdušky. Doufám, že to už bude poslední fáze :happy:

sob 30. kvě 2009 9:42:00
Psycho
Psycho

Nepříjemné... tož snad tě to brzo přejde. Já s tim mym flekem po klíštěti nepostupuju nějak do žádné další fáze... akorát flek postupuje furt dál a dál :lol:

sob 30. kvě 2009 12:06:37
Ego Brain
Ego Brain

Marně vzpomínám...kdy sem to vlastně já byl naposledy nějak bavilově nemocnej...nebo kdy sem vlastně kůli nějakýmu zranění mimo školu. Listopad 2007 sem byl měsíc doma kuli vykloubenýmu kolenu.....pak snad níc.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

sob 30. kvě 2009 12:12:34
Psycho
Psycho

Jeremy: nakonec budes jeden velky flek :)

No ja nebyl nemocny ani nepamatuju, co jsem na vysce tak vubec a na stredni jsem chybel ve skole, jen kdyz jsem sel za skolu :) Ja byval hodne nemocny kdyz jsem byl maly a pak jeste na prvnim stupni na zakladce, no a vypada to, ze jsem si to uz vsechno vybral :)

sob 30. kvě 2009 12:15:22
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 101  Další