Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 29. lis 2024 6:48:46

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1030 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 103  Další
 Zprávy/články které vás zaujaly 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Zprávy/články které vás zaujaly
Poslanci si ještě stačili zařídit exotický výlet do Afriky
No, ale na školství prachy nejsou... :D

čtv 14. kvě 2009 15:36:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

http://www.novinky.cz/domaci/168803-par ... inulo.html

Zaslouzi, ale misto vajicek bych vybral treba dlazebni kostku :)

čtv 14. kvě 2009 15:50:19
Jet Pilot
Jet Pilot

http://www.hoax.cz/cze/index.php?action ... ail&id=727

Naposledy upravil lusius dne čtv 14. kvě 2009 17:21:29, celkově upraveno 1

čtv 14. kvě 2009 17:10:47
Psycho
Psycho

lusius píše:
http://www.hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=727

a ja že prečo nám slasher nerozumie... :lol: :P
španielština najlahší?...hmm asi by som sa k nej mala vrátiť...

Četla si i vyjádření odborníka doufám... Já jen aby si to tu někdo špatně nevyložil... Je to na stránce hoax.cz....

čtv 14. kvě 2009 17:16:25
Jet Pilot
Jet Pilot

už som si to prečítala.... :lol:

ale docela by ma zaujímalo, ktorý jazyk na svete je najtachší...japončina? čínština?

čtv 14. kvě 2009 17:18:37
Psycho
Psycho

Ty stránky hoax.cz sou dobrý. Je to sbírka falešnejch zpráv a e-mailů co se šířej internetem... Ale maj to blbě udělaný no... Takhle když to člověk otevře tak z toho neni na první pohled jasný jestli je to falešný nebo ne. Vysvětlení je až dole a když člověk neví co je to hoax nebo si toho nevšimne...

Jinak tady je něco o obtížnosti jazyků na wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Hardest_language Ale evidentně to jednoznačný neni... Asi taky záleží jakej je tvůj mateřskej jazyk... :) Zmiňujou tam hlavně tyhle jazyky: Hungarian, Arabic, Cantonese (nějaká odnož čínštiny nebo co), Mandarin, Japanese, Korean, ...

čtv 14. kvě 2009 17:38:56
Psycho
Psycho

ehm... takže to byl bullshit ten článek jo? :D no já si říkal že tam vymenovává co má všechno slovenština jako jediná na světě, až na to, že to všechno najde člověk aj v češtině :D

čtv 14. kvě 2009 19:43:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo no je to podvod... Prostě hoax... Určitě vám už někdy něco podobnýho přišlo mailem... Injekční stříkačky v MHD, zachraňte kojence, ... Všechno podvody... A proto vznikly ty stránky hoax.cz. Je tam databáze těhle poplašnejch zpráv, takže si můžeš ověřit, že to co ti přišlo mailem je kravina...

čtv 14. kvě 2009 20:32:24
Psycho
Psycho

jo tak to je pěkný :D

čtv 14. kvě 2009 20:46:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Brontosaurus píše:
No právě ty co by chtěli zdrhnout by se měli nějak řešit. Dneska se to neřeší pokud vim nijak...

Jak tomu chceš dneska bránit? Vždyť je tu spíše opačnej trend -- už kvůli vstupu do EU. Aby se prostě lidi mohli sebrat a jít pracovat jinam.

Brontosaurus píše:
linda píše:
A proč jsi šel teda studovat?

To je dobrá otázka... :D Protože šli všichni a chtěl sem znalosti v oboru... Spíš mě to zajímalo. Kdybych se chtěl hnát za penězma, nešel bych studovat... To fakt ne... :) Tak u mýho oboru se tohle blbě obhajuje, ale když vezmu v úvahu třeba jaderku nebo chemiky... To sou lidi pro výzkum a ti nemaj kdo ví jaký platy... Teda asi ne takový, jaký by mohli mít, kdyby se svojí inteligencí dělali jinej obor... No a nezapomínejme na filozofy a umělce žjo...
Vidíš, to je přesně ono. "Chtěl jsem znalosti". Studuješ pro sebe, jako každej z nás. Někdo třeba proto, že ho to baví -- proč ne. Ale dělá to pro sebe.
A že jsou u nás špatně placení ti, co dělaj výzkum, je další věc, no... To by se mělo změnit taky. Ale naše vlády všechny ty vybraný peníze zjevně investujou jinak než do vědy a školství.
Brontosaurus píše:
Vzdělání je prostě investice do budoucna... Leda tak... Ale když se podivám třeba na platy dopravců s maturitou a obyč řidiče u nás... Myslim, že budu hodně rád, když budu mít prvních pár let sotva takovej plat jako maj oni. Jasně, se vzdělánim mám šanci na větší plat v budoucnu, oni ne. Ale co když mě přejede auto? Oni budou mít standartní prachy a budou si je moct užívat a já než začnu vydělávat dost na to, abych třeba moch zajet na nějakou dovolenou, už tu dávno nemusim bejt...

Je to investice do budoucna, to máš pravdu.
Ovšem co když dostuduješ a přeje tě auto? Co když odevzdáš bakalářku a přejede tě auto? Za tu dobu, cos ji psal, ses mohl někde poflakovat a užil by sis víc :D Takhle se prostě nedá uvažovat, to bys nakonec neudělal vůbec nic.

Jinak tvůj odpor ke školnýmu taky chápu, mně se taky nelíbí, že by se měly platit nějaký velký sumy a ti, co si to nemůžou dovolit, by se okamžitě zadlužili. To mi prostě nepřijde zrovna ideální. Kdybych měla platit třeba 20 000 za semestr, tak bych na to prostě neměla a na školu bych se vysrala.

Ale kdyby to bylo něco takovýho, jako jsem psala předtim, tak bych byla pro. Už proto, že by to ty školy opravdu motivovalo k tomu, aby jejich výuka byla kvalitní. A hlavně by z toho vypadnul stát (ale už si živě představuju, jak by to těm školám zdanil).
Zkrátka by si měl konečně někdo uvědomit, že ty školy potřebujou víc peněz. Na druhou stranu -- kde ty peníze vzít? Ti ministři se rvou asi o každou korunu pro svůj resort. Plus něco samozřejmě jde asi někomu do kapsy, ale to už byla asi jiná debata :lol:
Tohle je prostě podle mě složitější problém než jenom jednoduše říct: "nechci školný".

čtv 14. kvě 2009 21:38:43
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1030 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 103  Další