Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 20:59:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Další
 Indie 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Indie
linda píše:
rizek1939 píše:
protireci - vsak jsem to uvedl pouze jako jinu uhel pohledu, na tom nezakladam

Dík, jsem ráda, že tohle vidíme stejně.
Tobě se teda ale nezdá divný, že podle definice jednoho člověka jedna věc do indie patřit nemůže, kdežto podle definice druhýho tam patřit skoro musí? Teď vycházim z předpokladu, že to ta slečna nemá ze svý hlavy a taky z toho, že když jsi to sem dal, asi se s tim musíš do jisté míry ztotožňovat (oprav mě, jestli to je jinak).

Když ti nedělá problém přijmout tohle, nechápu, proč se ti nezdá to, že podle mě a Maxe to žádnej žánr vlastně ani neni...

daval jsem to jako priklad...

ale ten zanr uznavan je . uz jen to svedci o jeho existenci ;)
jak neexistenci? jako to je porad dokola - ja nepresvedcim vas a vy me taky ne

pokud by ten zanr neexistoval tak by se do nej nic neradilo :)

úte 12. kvě 2009 0:11:25
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Ale me nezajima, ze hudebni publicista rekne, ze je to totalne ujety indie rock, ja chci vedet, co si o indie rocku mysli, jak ho definuje a tak dale, ne ze ten zanr pouziva... Az mi tohle nekdo vysvetli, tak ja budu spokojeny.

úte 12. kvě 2009 0:11:42
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Ale me nezajima, ze hudebni publicista rekne, ze je to totalne ujety indie rock, ja chci vedet, co si o indie rocku mysli, jak ho definuje a tak dale, ne ze ten zanr pouziva... Az mi tohle nekdo vysvetli, tak ja budu spokojeny.

ale me zase nezajima co rikas ty :D
v tomhle oboru nejsi zadna autorita :D :D :D ...vubec zadna :D :D

úte 12. kvě 2009 0:15:36
Psycho
Psycho

To je mi novinka, ty jsi taky nymand, ktery jen prebere nazor nejakeho publicisty, aniz by ses nad tim zamyslel... Kdyz si Slavik ujizdi na totalne ujetem indie rocku, tak si budes taky ujizdet na ujetem indie rocku, aniz by jsi o nem neco vedel :)
Proste dokavad mi to nekdo neobjasni, tak ja na to mam jiny nazor.

úte 12. kvě 2009 0:24:02
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:

No ale viditelně má teda kde kdo svoje pravidla, na základě kterých to tam řadí/neřadí, tudíž teď už opravdu nechápu, jakou výpovědní hodnotu má označení "indie". To bych se nejdřív každýho toho člověka musela zeptat, co pro něj znamená indie, abych věděla, na základě čeho tam tu skupinu zařadil.

Přijde mi to trochu jako kdybych měla nějaký měřítko, kde bych měla nějakou jednotku délky, kterou bych si sama určila a požádala tě, abys mi uřezal pět jednotek dřevěný tyče, ale ty bys to měřil svym měřítkem, kde bys měl svou vlastní jednotku délky, uříznul bys mi svých pět jednotek -- a mně by to bylo naprosto k ničemu. Nejdříve bychom se museli dohodnout na společný jednotce, jinak by naše konání nemělo smysl.

Tady teda nepotřebuju přesný pravidla, ale aspoň nějaký, který si aspoň nebudou protiřečit (když už se neshodnou -- a sám snad cítíš, že by byla lepší aspoň nějaká shoda), jinak přece nemá cenu (aspoň podle mě) něco označovat daným žánrem.

úte 12. kvě 2009 0:27:29
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
To je mi novinka, ty jsi taky nymand, ktery jen prebere nazor nejakeho publicisty, aniz by ses nad tim zamyslel... Kdyz si Slavik ujizdi na totalne ujetem indie rocku, tak si budes taky ujizdet na ujetem indie rocku, aniz by jsi o nem neco vedel :)
Proste dokavad mi to nekdo neobjasni, tak ja na to mam jiny nazor.

za 50 % neposloucham co on - jen pro info ;)
nevis o kom mluvis tak radsi... :)

úte 12. kvě 2009 0:28:18
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
rizek1939 píše:

No ale viditelně má teda kde kdo svoje pravidla, na základě kterých to tam řadí/neřadí, tudíž teď už opravdu nechápu, jakou výpovědní hodnotu má označení "indie". To bych se nejdřív každýho toho člověka musela zeptat, co pro něj znamená indie, abych věděla, na základě čeho tam tu skupinu zařadil.

max ti to rekne, on tomu rozumi (nezapomen tam hodit Hives, ci podle tagu Coldplay) :)
ja uz jsem me vnimani nekolikrat nahdoidl - viz Strokes atd

úte 12. kvě 2009 0:31:23
Psycho
Psycho

Ja na Slavika nenarazim, ja narazim na tebe. Ty nejsi schopny mi rict, co ten zanr vlastne je. On by nejspis byl a mozna by me presvedcil, ze ma nejaky smysl, bohuzel ho tu nemame.

Ja to prave nevim, proto se ptame tebe, ktery to pouziva a zurive obhajuje, pac ja opravdu nevim, na zaklade jakych meritek se posuzuje indie rock, ty bys to vedet mel...

úte 12. kvě 2009 0:32:50
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Ja na Slavika nenarazim, ja narazim na tebe. Ty nejsi schopny mi rict, co ten zanr vlastne je. On by nejspis byl a mozna by me presvedcil, ze ma nejaky smysl, bohuzel ho tu nemame.

Ja to prave nevim, proto se ptame tebe, ktery to pouziva a zurive obhajuje, pac ja opravdu nevim, na zaklade jakych meritek se posuzuje indie rock, ty bys to vedet mel...

nazory jsem psal uz nekolikrat ;)
navic me se to definovat nechce - jakmile tam nekde jednou zaskobrtnu tak se toho chytis a budem se zase popotahovat - sam jsi tam radil hives a podobne - tudiz o tom nemas ani sajn ;) - coz me tesi ze jsem na tom lepe :happy: :D

úte 12. kvě 2009 0:37:13
Mr. Jack
Mr. Jack

ale jo - chces to mas to mit, treba pak prestanes prudit

úte 12. kvě 2009 0:41:48
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 29  Další