Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 22:31:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Další
 Indie 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Indie
MaxFriik píše:
Jasne ze podle te definice tam Hives nepatri, ja je radim do garazoveho rocku s primesi punku, ale podle te definice tam nepatri skoro nic, napr. ti Eight Legs, Arctic Monkeys, Libertines..., takovych kapel jsou desitky, zadna neni nicim originalni, ani umelecky precizni :)

ale tys je tam klidne zaradil a ted obracis :haha:

pon 11. kvě 2009 23:28:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:
viz priklad z numetalem, kterej si taky kazdej vyklada jinak ;)

to uz je na debatu - jak chces presne definovat hudbu a zanry celkove? tezko :D

No ale mně se prostě zdá, že tohle neni nějaká drobná odlišnost, ale diametrální rozdíl:
  • Buďte podobní tomu, co tu už bylo a označíme vás taky jako indie
  • Buďte originální (což bude skoro logicky ne-mainstream, bude-li to opravdu originální) a označíme vás jako indie

Z toho mi prostě plyne, že ta zmiňovaná dáma by označila kapelu XY jako indie proto, že přišla s něčim, co tu ještě nebylo, kdežto ten člověk, co tvrdí tu první, by ji tak neoznačil, neb není podobná tomu, co tu již bylo, vydá třebas pod BMG, a tudíž nemá důvod označit ji jako indie. A obráceně.

Možná mi bolest zubu otupuje myšlení, možná je moc pozdě a možná jsem opravdu prostě tupá -- ale tohle nějak nechápu :D

pon 11. kvě 2009 23:31:30
Psycho
Psycho

Ja rikam, ze se tam radi, ja do indie rocku neradim nic, kdyz ho jako hudebni zanr neuznavam... :roll:

Nevim, ceho jsi ted dosahl, kdyz jsi sem hodil definici hudebni publicistky indie rocku, ktera neplati na skoro zadnou indie rockovou kapelu :-D Uzasne...

linda: ono na to neni nic k pochopeni, je to proste jeble :-D

pon 11. kvě 2009 23:31:51
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Ja rikam, ze se tam radi, ja do indie rocku neradim nic, kdyz ho jako hudebni zanr neuznavam... :roll:

Nevim, ceho jsi ted dosahl, kdyz jsi sem hodil definici hudebni publicistky indie rocku, ktera neplati na skoro zadnou indie rockovou kapelu :-D Uzasne...

maxicku chybicka, to neni hudebni publicistika,ale clanek z google, zadnej casak ani web - tudiz chybicka :D - ale to jen na okraj - ani jsem nepsal, ze to je odnekud, domyslivce :haha:

dyt jsi je tam o nekolik stranek zpet radil, to co obracis? :D

pon 11. kvě 2009 23:33:39
Psycho
Psycho

PANE BOŽE!!! A jaktoze sem davas clanek z googlu!!!??? >:o :haha: Promin, ze si domyslim, ze to je hudebni publicistka, kdyz mi tu celou dobu vmetas do tvare, ze jsem pouzil uryvek z wikipedie (jeste k tomu s takovym tvrzenim, ktery rikaji i hudebni publiciste) a sam sem pak hodis neco takoveho a stavis na tom sve argumenty...

Proc bych nekoho nekam radil, kdyz ten zanr neuznavam? Premyslej... Ja vzdycky rikal, ze se tam radi a proc je to blbost. Takze opravdu neobracim, jen jsi to zase nepochopil...

Kdyz uz jsme u toho, tady ta stranka, kterou me Hawkey vcera tam utrel, radi Hives dokonce mezi zakladni kapely indie rocku http://www.indieee.wz.cz/index7.html
Takze i lidi, co indie rock milujiu, je tam radi...
(Jen tak pro ilustraci, zadnou vahu tomu neprikladam)

Naposledy upravil Maxipes Fík dne pon 11. kvě 2009 23:54:50, celkově upraveno 1

pon 11. kvě 2009 23:46:43
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:
maxicku chybicka, to neni hudebni publicistika,ale clanek z google, zadnej casak ani web - tudiz chybicka :D - ale to jen na okraj - ani jsem nepsal, ze to je odnekud, domyslivce :haha:

No já ji taky brala jako nějakou tu tebou zmiňovanou autoritu... :lol:

pon 11. kvě 2009 23:54:40
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
PANE BOŽE!!! A jaktoze sem davas clanek z googlu!!!??? >:o :haha: Promin, ze si domyslim, ze to je hudebni publicistka, kdyz mi tu celou dobu vmetas do tvare, ze jsem pouzil uryvek z wikipedie (jeste k tomu s takovym tvrzenim, ktery rikaji i hudebni publiciste) a sam sem pak hodis neco takoveho a stavis na tom sve argumenty...

ja na tom nestavim argumenty, ja jsem psal, ze to je treba jiny nazor na tuto problematiku (nauc se cist :) )

za druhe - dal jsem to sem, protoze je tam nekdo, kdo je pod tim podepsanej a je to jeho nazor - ne noname vsemi updtatovana wiki ;)

pon 11. kvě 2009 23:57:28
Administrátor
Administrátor

rizek: a tobě se nezdá, že si ty dva pohledy tak trochu protiřečí?

pon 11. kvě 2009 23:59:39
Mr. Jack
Mr. Jack

linda píše:
rizek1939 píše:

No já ji taky brala jako nějakou tu tebou zmiňovanou autoritu... :lol:

ne to ne
drive jsem jsem daval napriklad rozhovor se slavikem (ktery max necekane zazdil)

http://www.muzikus.cz/publicistika/10-d ... zari~2008/

u jedne desky napriklad :Všechno, co kdy bylo na americkém indierocku k pomazlení

dalsi:
a Dusk At Cubist Castle za necelých čtyřiasedmdesát minut v sedmadvaceti tracích zvládnou totálně ujetý indierock

protireci - vsak jsem to uvedl pouze jako jinu uhel pohledu, na tom nezakladam

úte 12. kvě 2009 0:01:02
Administrátor
Administrátor

rizek1939 píše:
protireci - vsak jsem to uvedl pouze jako jinu uhel pohledu, na tom nezakladam

Dík, jsem ráda, že tohle vidíme stejně.
Tobě se teda ale nezdá divný, že podle definice jednoho člověka jedna věc do indie patřit nemůže, kdežto podle definice druhýho tam patřit skoro musí? Teď vycházim z předpokladu, že to ta slečna nemá ze svý hlavy a taky z toho, že když jsi to sem dal, asi se s tim musíš do jisté míry ztotožňovat (oprav mě, jestli to je jinak).

Když ti nedělá problém přijmout tohle, nechápu, proč se ti nezdá to, že podle mě a Maxe to žádnej žánr vlastně ani neni...

úte 12. kvě 2009 0:08:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 29  Další