Autor |
Zpráva |
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Re: Indie
linda píše: MaxFriik píše: linda: O tom mluvim celou dobu, akorat ze se mnou rizek neni ochotny normalne diskutovat, takze me vetsinu debaty urazel, ty se s nim snad pobavis lip Na mě bude hodnější, já jsem dívka Viď, rizku? rizek1939 píše: dyt se to bezne dela, stejne jako ten nu metal To bylo pro mě? Jestli jo, tak nevim, na co přesně reaguješ... ze se chapani zanru meni... budu hodnejsi, max zase akorat pochlebuje kdyz si nasel "spojence"...hawkey kde jsi? setri ho jako vcera
|
pon 11. kvě 2009 22:09:48 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
rizek: Prosímtě, vždyť já už jsem se v tý vaší debatě ztratil. Mě to příjde, že melete dokola furt to samý. To je bludnej kruh. Prostě máte každej svoji pravdu a hotovo, běžte domů.
pon 11. kvě 2009 22:11:45 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Hawkey 4077 píše: rizek: Prosímtě, vždyť já už jsem se v tý vaší debatě ztratil. Mě to příjde, že melete dokola furt to samý. To je bludnej kruh. Prostě máte každej svoji pravdu a hotovo, běžte domů. taky si rikam ja uz koncil nekolikrat, ale max pokazde nepsal takou volovinu ze jsem se musel zapojit
|
pon 11. kvě 2009 22:12:34 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Ja spojence nepotrebuju, ale kdyz se se mnou odmitas normalne bavit, tak potom nemuzu ani diskutovat, ale kdyz Hawkey musi prijit a hodit sem odkaz na stranku, na ktere si konecne muzu precist, o cem to ten indie rock vlastne je, coz ty jsi nebyl schopny celou celickou dobu rict, tak ty ho evidentne potrebujes...
|
pon 11. kvě 2009 22:13:56 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
Běžte a množte se
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
pon 11. kvě 2009 22:14:34 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Ja spojence nepotrebuju, ale kdyz se se mnou odmitas normalne bavit, tak potom nemuzu ani diskutovat, ale kdyz Hawkey musi prijit a hodit sem odkaz na stranku, na ktere si konecne muzu precist, o cem to ten indie rock vlastne je, coz ty jsi nebyl schopny celou celickou dobu rict, tak ty ho evidentne potrebujes... misto hledani na wiki zkus google, tam vyjela jako jedna z prvnich, jen nejakou fansite nepovazuji za zdroj tudiz jsem to sem nehazel ja nevim kdo porad papouskuje dokola, normalne se diskutovat da akorat s linduš
|
pon 11. kvě 2009 22:16:03 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Akorat ze linda rika uplne to same, co ja...
|
pon 11. kvě 2009 22:17:00 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Akorat ze linda rika uplne to same, co ja... neni rozdil v tom co rika, ale jak to rika
|
pon 11. kvě 2009 22:19:33 |
|
|
linda
Administrátor
|
rizek1939 píše: budu hodnejsi, max zase akorat pochlebuje kdyz si nasel "spojence"...hawkey kde jsi? setri ho jako vcera No tak Max nemusí pochlebovat, já mám totiž pocit, že vim, o co mu jde a označit "indie" za žánr se mi taky nějak nezdá. Zvlášť když neni žádná pořádná definice (nebo mi ji nikdo neukázal) a k tomu zařazení vlastně stačí jenom to, že ten zvuk je podobnej něčemu, co bylo vydáno u nezávislýho labelu. Jo, chápání žánrů se mění, ale troufám si říct, že je to spíše v rovině rozšiřování pojmu. Nemůžu si pomoct, ale vzhledem k tomu, že indie předtim ani žánr vlastně nebylo (stává se jím později), a věci se tam řadí na základě toho, že znějí podobně jako věci předchozí -- tak vzhledem k tomuhle se to podle mě nedá moc srovnávat s tim, že pod nu-metal dneska zařadíme věci, který bychom tam předtim nedali. Navíc, i dneska se tam ty kapely snad přidají na základě toho, že maj schodnej nějakej prvek, kterej se vyskytuje v definici nu-metalu, ne? Jenomže ten žánr indie mi připadá jako "vydávajte kdekoliv, ale když budete znít jako ten, co byl/je indie, dostanete nálepku indie taky -- je tudíž jedno, co vlastně hrajete, důležitý je, že jste podobní tomu, co tu bylo". Nechytat za slovo, je to myšleno s lehkou nadsázkou Jde o ten princip "přidělování" indie.
|
pon 11. kvě 2009 22:22:10 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
linda píše: rizek1939 píše: budu hodnejsi, max zase akorat pochlebuje kdyz si nasel "spojence"...hawkey kde jsi? setri ho jako vcera Jenomže ten žánr indie mi připadá jako "vydávajte kdekoliv, ale když budete znít jako ten, co byl/je indie, dostanete nálepku indie taky -- je tudíž jedno, co vlastně hrajete, důležitý je, že jste podobní tomu, co tu bylo". no jasny, ale proc ne kdyz zni stejne?
|
pon 11. kvě 2009 22:23:15 |
|
|