Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Indie
Ja se chtel ptat Jeremyho kamarada pro to, aby to poradne objasnil, ne jen rekl, ze je/neni to hudebni zanr. Ale proc a jake ma meritka a dalsi veci, o kterych ty nemas ani paru...
Pro me je oznaceni indie rock mrtve, kdyz nic nevypovida, kdyby aspon vypovidalo o tom, ze kapela nahrava u indie labelu, tak bych to bral, ale kdyz tam patri opravdu skoro vsechno, tak to nema smysl, navic kdyz tam nepatri kapely, ktere hraji rock a vydavaji desky u indie labelu (Sigur Rós treba)...
A s tou wiki jsi trapny jak sanky v lete...
Klidne si poslouchej indie rock, kdyz ani nevis, co to vlastne indie rock je....
linda: to je to, on na to nema nazor, on ti rekne, ze to pouzivaji na allmusic, Slavik to pouziva, ale proc, to netusi...
Naposledy upravil Maxipes Fík dne pon 11. kvě 2009 19:16:54, celkově upraveno 1
|
pon 11. kvě 2009 18:38:31 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
Že vás to baví
pon 11. kvě 2009 19:15:42 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Aspon se tu neco deje
|
pon 11. kvě 2009 19:17:07 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
No jo... Ale to už radši zůstaň v Co posloucháte
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
pon 11. kvě 2009 19:19:49 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
linda: to mas to same jako se stylem nu-metal....patri tam nova deska lp nebo ne? je tedy oznacovani lp jako nu-metal spravne? soad taky radi do nu-metalu (maxi je to na wiki ver tomu - je to duveryhodny zdroj ) to je to same - nu- metal jiz davno prekrocil hranice chapani ho jako stylu propojujiciho rap a prvky metalu a bezne se do nej hazi jine kapely, ktere s tim nemaji jiz nic moc spolecneho (z jeho definici) co se tyce toho animall collective a franz ferdinand napr..to je jako AC/DC a Nazareth jak mi max krasne a smysluplne oduvodnil...takze oboje je u indie labelu, oboji pouziva elekroniku a syntenzatory atd...tudiz az zneji jinak (jako ac/dc a nazareth) tak oboje se radi do indie rocku...mimochodem maxi - tusim ze kdyz vychazeli strokes poprve tak patrili k indie labelu, a ted ne - tudiz je tam prestanem radit i kdyz hraji to same? hm? koukni na wiki
|
pon 11. kvě 2009 20:29:54 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Klidne si poslouchej indie rock, kdyz ani nevis, co to vlastne indie rock je....
a ja jsi stejne rejpnu - na predhcozi strane jsem daval tve vylevy o tom, ze neexistuje, a ted najednou existuje..maxi nejak se ztracim mel by sis to srovnat a co to tedy je kdyz jsi tak moudry? prosim neopisuj wiki a dej to z hlavy
|
pon 11. kvě 2009 20:34:11 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
Hawkey 4077 píše: Že vás to baví me to taky bavi, clovek kterej posloucha post rock me bude poucovat o stylu, ktery mam ja rad a navic cerpa z wikipedie - tudiz jak smesne
|
pon 11. kvě 2009 20:36:21 |
|
|
linda
Administrátor
|
MaxFriik píše: linda: to je to, on na to nema nazor, on ti rekne, ze to pouzivaji na allmusic, Slavik to pouziva, ale proc, to netusi... No já doufám, že má a že se s náma podělí Mně přece nejde o nějakou hádku, ale o normální a slušnou debatu. Hawkey 4077 píše: Že vás to baví Vždyť nic neděláme -------------------------------------------------------- edit: rizek1939 píše: linda: to mas to same jako se stylem nu-metal....patri tam nova deska lp nebo ne? je tedy oznacovani lp jako nu-metal spravne? soad taky radi do nu-metalu (maxi je to na wiki ver tomu - je to duveryhodny zdroj ) to je to same - nu- metal jiz davno prekrocil hranice chapani ho jako stylu propojujiciho rap a prvky metalu a bezne se do nej hazi jine kapely, ktere s tim nemaji jiz nic moc spolecneho (z jeho definici) Úpřimně řečeno, LP neposlouchám, takže nemůžu posoudit. Jo, asi máš pravdu, i do nu-metalu se běžně hází věci, který nemaj s původní definicí nic společnýho. A já se ptám -- je to správně? Teda mně osobně je to vcelku jedno (já na nějaký škatulky seru, mně se hudba zkrátka buď líbí nebo nelíbí), ale když už tady ty škatulky teda jsou, tak by v tom snad měl bejt nějakej řád. rizek1939 píše: co se tyce toho animall collective a franz ferdinand napr..to je jako AC/DC a Nazareth jak mi max krasne a smysluplne oduvodnil...takze oboje je u indie labelu, oboji pouziva elekroniku a syntenzatory atd...tudiz az zneji jinak (jako ac/dc a nazareth) tak oboje se radi do indie rocku...mimochodem maxi - tusim ze kdyz vychazeli strokes poprve tak patrili k indie labelu, a ted ne - tudiz je tam prestanem radit i kdyz hraji to same? hm? koukni na wiki No pokud byli původně u indie labelu, je označení "indie" zcela v pořádku, o tom neni pochyb. Že znějí jinak, je vcelku jedno, neboť dle původní myšlenky je spojuje indie label, takže jsou zkrátka zaškatulkovaný správně. Začnou-li potom vydávat u neindie labelu, opravdu nevidim důvod, proč tam to "indie" pořád mít, když to už neni pravda. Já si nemůžu pomoct, ale prostě to tak vnímám. Podle "novýho přístupu" teda náleží k indie jen proto, že hrajou pořád stejnej styl, jo?
|
pon 11. kvě 2009 20:46:55 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Ja nemluvil o Animal Collective a Franz Ferdinand, ale o Animal Collective a Beck, ten elektroniku nepouziva, oba zni naprosto jinak, oba jsou indie rock... Jeste jednou, nikdy jsem nerekl, ze neexistuje, jen ze by nemel byt, ale to uz jsem psal... Co to indie rock je jsem napsal nejmin 100x, zkus si to najit sam... Jenom ty nejsi schopny rict, co to jako ma byt... Zase kopes nozickama, nedokazes rict svuj skromny nazor, tak odvadis rec na to, ze ja pouzivam wiki, kdyz jsem sem dal jen jednu zakladni definici indie rocku, se kterou operujes a souhlasis i ty, tot vse. Ou how pathetic...
|
pon 11. kvě 2009 20:56:15 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Ja nemluvil o Animal Collective a Franz Ferdinand, ale o Animal Collective a Beck, ten elektroniku nepouziva, oba zni naprosto jinak, oba jsou indie rock... Jeste jednou, nikdy jsem nerekl, ze neexistuje, jen ze by nemel byt, ale to uz jsem psal... Co to indie rock je jsem napsal nejmin 100x, zkus si to najit sam... Jenom ty nejsi schopny rict, co to jako ma byt... Zase kopes nozickama, nedokazes rict svuj skromny nazor, tak odvadis rec na to, ze ja pouzivam wiki, kdyz jsem sem dal jen jednu zakladni definici indie rocku, se kterou operujes a souhlasis i ty, tot vse. Ou how pathetic... wiki - soad jsou numetal - to hovori o verohodnosti, bohuzel vam asi neni ve skole nalevano, ze wiki nelze brat jako zdroj cehokoliv, protoze je libovolne editovatelna - to neni kopani nozickama, jen doplneni tvych znalosti jak uz po nekolikate pisu - bojoval jsem proti tvym tvrzenim, ze ten zanr neexistuje COZ JSI NAPSAL, TAK TO NEPREKRUCUJtady nejde o boj definic (coz nemam rad), ale to om zda to existuje - to je podstata debaty coz ocividne nechapes (nebo spis neches pochpit) jedine co beru zpet, je AC a FF..pravda udaval jsi tam IAMX - coz je ale stejny princip co jsem psal
|
pon 11. kvě 2009 21:06:39 |
|
|