Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: EIGHT LEGS
|
ned 10. kvě 2009 15:01:51 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
rizek1939 píše: co mas furt s meritkama? No co asi, kazdy hudebni zanr ma sva hudebni meritka, podle ceho se potom ty kapely radi do toho zanru, indie rock zadna nema, protoze to neni hudebni zanr.
|
ned 10. kvě 2009 15:05:13 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
INDIE ROCK neni hudebni zanr...indie neni hudebni zanr, indie pop neni hudebni zanr ach boze....a proc je tam to rock? to pop? ten folk? jentak? pro prdel? jak muzes napsat ze indie rock neni zanr? kdyz je tam to rock? to ses fakt polodementni? konec, tohle je konec - maxi zaprovokoval sis dost, ale ja nebudu marnit svuj cas, pro ignoranta, ktery nema na praci nic jineho, nez po netu nekoho provokovat - pokud to nechces chapat - nechapej - pro me se nic nezmeni - pro me jsou dulezitejsi jine hudebni "autority", ac uz kritici, nebo kapely, ktere se hrde k indie roku radej - ty jsi nula, ktera je schopa se akorat po netu hadat a slovickarit pritom nevi vubec nic edit: co? zase hledal pul hodiny po AJ wiki co bys pouzil proti me? zkus neco od slavika, treba ti otevre oci
|
ned 10. kvě 2009 15:08:01 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
A jsme zase u toho, nemame jediny kloudny argument, tak urazime Citace: ach boze....a proc je tam to rock? to pop? ten folk? jentak? pro prdel? jak muzes napsat ze indie rock neni zanr? kdyz je tam to rock? to ses fakt polodementni? Tohle nemyslis vazne, ze ne? Ten rock je tam proto, aby se vedelo, ze je to rockova kapela hrajici jakoukoliv odnoz rocku, ale vydava/vydavala desky pod indie labelem. Citace: pro me jsou dulezitejsi jine hudebni "autority", ac uz kritici, nebo kapely, ktere se hrde k indie roku radej Nazor cloveka, ktery tu hudbu hraje není o nic dulezitejsi nez kohokoliv jineho, kdyz o tom nic nevi. Kdyz si zacnu hrat na detske klavesy Skakal pes a budu tvrdit, ze je to black metal, tak to z toho black metal neudela... A ja neprovokuju, ja debatuju, predkladam argumenty, zatimco ty zadny nemas a jen urazis...
|
ned 10. kvě 2009 15:16:33 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
rozhovor s benjaminem slavikem (redaktor rock a popu, psal pro music server, znalec indie sceny) http://www.muzikus.cz/publicistika/10-d ... zari~2008/Jak si se dostal k americkým indie kapelám. Co považuješ za svou nejdůležitější desku? Vzhledem k tomu, že patřím do mladší generace, tak jsem začal s první deskou od The Strokes Is This It, Elephantem od White Stripes a debutem Interpol Turn On The Bright Lights. Postupem času se stupňoval můj zájem slyšet a znát originály, tak jsem začal poslouchat všechny možné předchozí americké kapely. Z té klasické scény jsou pro mě nejdůležitější alba Pavement, Becka nebo Elliotta Smithe, z mladé kytarové vlny nahrávky Animal Colective, The Shins, Spoon nebo The National dale http://musicserver.cz/clanek/15246/Na-c ... -Roe-Deer/zminuje se zde o elektro-popové indie hvězdy I Am X, dnes Roe-Deer, česká kytarovka, která předskakovala Franz Ferdinand. tak uz mi prosim netvrd kraviny no comment
|
ned 10. kvě 2009 15:22:06 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Krasa, takze Animal Collective, Beck, nebo IAMX zni stejne? Maji hudebne neco spolecneho? Ne.
Jako indie rock neni hudebni zanr, jen oznacuje, ze tito interpreti vydavaji/vydavali sva alba pod indie labelem, nic vic.
|
ned 10. kvě 2009 15:28:24 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: Krasa, takze Animal Collective, Beck, nebo IAMX zni stejne? Maji hudebne neco spolecneho? Ne.
Jako indie rock neni hudebni zanr, jen oznacuje, ze tito interpreti vydavaji/vydavali sva alba pod indie labelem, nic vic. ale zminuje i strokes proste jsi mimo, tak uz si to konecne priznej - tady ti to dam cerny na bilem a ty stejne remcas
|
ned 10. kvě 2009 15:31:24 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Co jsi mi dal cerne na bilem? Nikde nevidim, ze by tu psal INDIE ROCK JE hudebni zanr... Proste vsechny tyhle kapely vydavaji/vydavali desky u indie labelu, proto jsou indie. Hudebne, jak sam vidis, nemaji spolecne prakticky vubec nic. Navic je pan Slavik asi znalec, kdyz o IAMX pise jako o hvezdach, kdyz je to jeden clovek...
|
ned 10. kvě 2009 15:44:52 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
MaxFriik píše: :-? Co jsi mi dal cerne na bilem? Nikde nevidim, ze by tu psal INDIE ROCK JE hudebni zanr... Proste vsechny tyhle kapely vydavaji/vydavali desky u indie labelu, proto jsou indie. Hudebne, jak sam vidis, nemaji spolecne prakticky vubec nic.
Navic je pan Slavik asi znalec, kdyz o IAMX pise jako o hvezdach, kdyz je to jeden clovek... uz jsem to psal nekolikrat - precti si neco hudbne publicistickeho, kde to lidi (vcetne jeho) radi k indie rocku a neodbocuj picovina s iamx (ty jsi dokonaly - celou debatu se nemylis )
|
ned 10. kvě 2009 15:46:52 |
|
|
rizek
Mr. Jack
|
ted je tam treba recenze Burian - So Low pod tim je zanr - u pet shop boys je napr synth pop u teto desky je Electro/Indie rocktak uz nemel hovadiny
|
ned 10. kvě 2009 15:54:13 |
|
|