Jo s tim volenim sem si dělal srandu...
Přiznávám, že sem se teda chytil. Prostě mě to vytočilo... Posledních pár dní mě vytočilo nějak moc zpráv a lidí...
Prostě se mi nelíbí, když menšina kuřáků musí omezovat většinu nekuřáků. Normální je nekouřit. Ať si kuřáci klidně kouřej, mě to naprosto vůbec nevadí pokud tim ovšem nebudou omezovat mě a to na místech na kterejch se musim vyskytovat. Ať si klidně kouřej v hospodách... Tam já moc nechodim a když tam pudu tak to vezmu jako fakt, že jdu mezi kuřáky a dobrý... Něco jinýho sou restaurace. Osobně bych radši jedl v nekuřácký části pokud taková existuje. To je pak už věc majitelů restaurace jak si to zaříděj. Pokud mi neumožněj se najíst bez pasivního kouření, můžu jít jinam... Dneska je výběr docela velkej. Ale co nesnesu je kouření na místech kde nekuřáci nemaj na vybranou... Viz zastávky. I když je to otevřenej prostor tak jednoduše když za mnou stojí kuřák a fouká na mě kouř, nemám kam si stoupnout, abych nemusel pasivně kouřit... Když čekám dýl jak 5 minut (což je často) tak je to docela nepříjemný.
Najdou se, ale i slušný a inteligentní kuřáci, který trochu přemejšlej, je jich dost bych řek. Většinou ti co foukaj lidem kouř do obličeje sou vágusové nebo puburťáci... <- ze zkušenosti...