Autor |
Zpráva |
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Re: Zprávy/články které vás zaujaly
Mmt DS je co? Já nevim, jen slýchám o nějaký straně plný holohlavců co choděj oslavovat Hitlera... S těma komunistama... To sem čekal no... Je to podobný, ale komančové chtěj sjednotit majetky a fašny rasu... Nebo se pletu? Jestli se nepletu tak bych řek že je jasný co je horší... Problém komančů spočíval ve zneužití pravomocí, což vedlo k zabíjení a útlaku... Teoreticky by moderní komunismus nemusel nic takovýho dělat, když by se do jeho vedení dal robot... Jestli se pletu, rád se dozvim jiný fakta od fundovanějšího historika...
|
pát 24. dub 2009 21:50:40 |
|
|
Hawkey
Boom!
Registrován: úte 15. dub 2008 16:10:04 Příspěvky: 7336 Bydliště: Brno
|
rizek1939 píše: Hawkey 4077 píše: Proč? Aby to bylo vyvážený? Ale vážně: Nedokážu pochopit, že máme komunistickou stranu. To je něco tak absurdního... je, pokud budes rusit extremni pravici tak zrus i extremni levici Já mám pocit, že se o tom zrušení té komunistické strany mluvilo už mockrát, vznikaly i petice, kde byli podepsaní i všichni možní umělci a bývalí chartisti, ale bohužel vždycky zůstalo jen u toho.
pát 24. dub 2009 21:52:51 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Brontosaurus píše: Mmt DS je co? Já nevim, jen slýchám o nějaký straně plný holohlavců co choděj oslavovat Hitlera... S těma komunistama... To sem čekal no... Je to podobný, ale komančové chtěj sjednotit majetky a fašny rasu... Nebo se pletu? Jestli se nepletu tak bych řek že je jasný co je horší... Problém komančů spočíval ve zneužití pravomocí, což vedlo k zabíjení a útlaku... Teoreticky by moderní komunismus nemusel nic takovýho dělat, když by se do jeho vedení dal robot... Jestli se pletu, rád se dozvim jiný fakta od fundovanějšího historika... ano nemusel - chces to risknout? komunismus si na konto pripsal vic obeti nez nacismus - tak proc to nezrusit oboje - vyjdi si na ulici v triku che guevary - nikdo ti nic nerekne - zkus to s rudolfem hessem DS - Delnicka strana - ty sli i do voleb, NO ne, to je jen oragnize nebo neco takoveho
|
pát 24. dub 2009 21:54:59 |
|
|
linda
Administrátor
|
Brontosaurus píše: Teoreticky by moderní komunismus nemusel nic takovýho dělat, když by se do jeho vedení dal robot... Kdyby byly v prdeli ryby, nemuseli by bejt rybníky Robot v čele strany je věc nereálná, já bych zrušila i komunisty. Podle mě zase šíří nenávist třídní. A ta partaj -- o lidech v ní snad radši pomlčím. Pryč s komunistama, pryč i s tou druhou lůzou Jo a DS -- Dělnická strana.
|
pát 24. dub 2009 21:56:05 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
rizek1939 píše: komunismus si na konto pripsal vic obeti nez nacismus - tak proc to nezrusit oboje - vyjdi si na ulici v triku che guevary - nikdo ti nic nerekne - zkus to s rudolfem hessem Naprostý souhlas
pát 24. dub 2009 21:57:13 |
|
|
linda
Administrátor
|
rizek1939 píše: vyjdi si na ulici v triku che guevary - nikdo ti nic nerekne - zkus to s rudolfem hessem Tak tohle je výstižný... Jinak já mám pocit, že spousta lidí nosí tričko (nebo i jiný věci) s Che a přitom o něm skoro nic nevědí. To opravdu nechápu.
|
pát 24. dub 2009 21:58:17 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
linda píše: rizek1939 píše: vyjdi si na ulici v triku che guevary - nikdo ti nic nerekne - zkus to s rudolfem hessem Tak tohle je výstižný... Jinak já mám pocit, že spousta lidí nosí tričko (nebo i jiný věci) s Che a přitom o něm skoro nic nevědí. To opravdu nechápu. moje kamaradka ho mela na krku, na dotaz kdo do je mi rekla ze Fidel a kdyz jsem ji opravil tak dodala ze che bojoval proti fidelovi krava
|
pát 24. dub 2009 21:59:07 |
|
|
linda
Administrátor
|
rizek1939 píše: moje kamaradka ho mela na krku, na dotaz kdo do je mi rekla ze Fidel a kdyz jsem ji opravil tak dodala ze che bojoval proti fidelovi krava To je strašný Já nevim, proč někdo nosí něco, o čem vůbec nic neví. No, lidé jsou různí
|
pát 24. dub 2009 22:06:56 |
|
|
Hawkey
Boom!
|
linda píše: rizek1939 píše: moje kamaradka ho mela na krku, na dotaz kdo do je mi rekla ze Fidel a kdyz jsem ji opravil tak dodala ze che bojoval proti fidelovi krava To je strašný Já nevim, proč někdo nosí něco, o čem vůbec nic neví. No, lidé jsou různí A často blbí
pát 24. dub 2009 22:07:35 |
|
|
linda
Administrátor
|
Tak to je pravda
|
pát 24. dub 2009 22:09:16 |
|
|