Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 11:31:32

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...? 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?
Hašek na hrad! :lol: Já myslim, že je to stejně jedno, kdo si na tom hradě hřeje zadek :)

Jinak sem se před půl hodinou vrátil z brigády :) vybíral sem vstupný na Gothic párty :lol: docela funny sem tam :D A bylo to v Metro Music Clubu, kde sem nikdy předtim nebyl a je to tam dost dobrý... tak aspon zážitek :) pětikilo za šest hodin postávání, to se dá :)

ned 22. bře 2009 2:29:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

tak asi ste to už počuli, Gašparovič zatiaľ vyhral a za ním Radičová, takže bude druhé kolo 4. apríla a pre nás ďalšie prachy... :lol:

domov sme došli ja okolo pol druhej, lucia ešte neskôr... sme tam boli takmer 20 hodín, takže sa to fakt moc neoplatilo... spať sme šli okolo tretej a vstávali sme o pol ôsmej... a túto noc sa tiež nevyspíme paráda... :(

ned 22. bře 2009 13:49:33
Psycho
Psycho

Nj tak to nakonec nevyjde tak dobře zaplacený... Ale můžete mít dobrej pocit, že děláte službu státu... *cool* :)

ned 22. bře 2009 13:55:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

jj je to fajn robota a vždy keď sa bude dať ju zoberem... ste mali vidieť akou rýchlosťou sme tie obálky trhali... :D njn aj tak sme tam skysli tak dlho... jebnuto to majú vymyslené, že s výsledkami im na úrad dojde 50 predsedov zo všetkých okrskov a potom je to tam boj, sestra tam bola tak by vedela rozprávať...

ned 22. bře 2009 13:56:58
Jet Pilot
Jet Pilot

njn tak to bol boj...skoro všetko babky a dedkovia sme sedeli v jednej miestnosti, tam sme čakali hodinu na postup nahorné poschodie a ked sme konečene vyšli hore sme zistili že tam sa tiež čaká, takže od nervóznych starých blabotajúcich ludí, čo sa tam hádali sa to presunulo k vyšinutému rehotu, bo každý už mal toho plné zuby tak sa iba smial....ale sranda aspon mám skúsenosť, že nechcem robiť na mestskom úrade.... :lol:

...aj moja komisia v pohode, až na to že si myslím že tiež ako predseda som mal dostať vyše, bo ja som tam musela kysnúť na tom úrade aj so zapisovatelkou, a tá dostala o desať eur viac kua...nechápem... >:o nehovorí že som sa tam pretrhávala aby som čosi robila, ale teda aj tak celá zodpovednosť bola na mne a bola som tak dlhšie...mno čo už, ale pojdem aj na druhé kolo, zase ono to nie je také zlé, fakt tam človek iba sedí na riti, číta si alebo sa rozpráva s kolegom.... :)

pon 23. bře 2009 11:17:06
Psycho
Psycho

Bych tam seděl za notebookem a nikdo by o mě nevěděl... :D

Dneska mám dilema, jestli mám jít do školy... :D Je tam fakt hnusně... Přednáška bude o ničem a cviko taky, navíc ho určitě zase zkrátí. A já se kvuli tomu povalim 3 hodiny dohromady tam a zpátky... Nj, ale asi tam budu muset... Můžu zatáhnout asi jen 3× tak si to nechám ještě na pozdějc...

pon 23. bře 2009 11:37:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

[quote="D_M"]Bych tam seděl za notebookem a nikdo by o mě nevěděl... :D

tiež sme chceli zobrať notebook a keby došiel nejaký volič a my sme mali napr. rozohratú kartovú hru sa zatváriť dôležito a povedať: "minútku, len si vás nájdem v zozname" a dokončiť ťah... :D
ale to by bolo už asi dosť drzé, sme sa uspokojili aspoň s rádiom...

pon 23. bře 2009 11:44:24
Psycho
Psycho

Lidi tak se tak děsně nudíte? Nebo sem jedinej tragéd co nemá s kym jit ven a co dělat doma? :shock:

sob 28. bře 2009 23:01:52
Psycho
Psycho

Taky se nudim, ackoliv bych mel psat vnejsi obraz osobnosti, ktery mam odevzdat nejpozdej zitra a jeste jsem ani nezacal... Idu se podivat na Lost :)

sob 28. bře 2009 23:10:34
Psycho
Psycho

no já bych měl dodělat ten obraz, kterej mě tady stojí na stojanu, ale ne a ne jíd na to... radši bych se projel na motorce... i když teď v noci už ne, ale ve dne, když bylo tak krásně... mno... tak tady asi zdechnu :D aj ten fotbal byl tak extrémně nudnej, že to ani neni možný :lol:

sob 28. bře 2009 23:15:40
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 101  Další