tak už je po TOM....
človek sa na to teší niekoľko mesiacov a teraz je to fuč... už ma nič pekné nečaká...
ľudia bolo super, ten klub Futurum, kde sa to konalo bol skvelý, ideálny na takéto koncerty, ľudí tam bolo málo, čo ma trochu prekvapilo ale vyhovovalo mi to...
The Human Abstract boli fakt svetoví, dokonale sme si mohli vychutnať prejav speváka, ktorý teda válel...
U Protestákov, kvôli ktorým som tam išla, nebolo speváka takmer vôbec počuť, stáli sme skoro u pódia a on kričal ako len mohol ale aj tak ho bolo slabo počuť, niekedy mi chvílu trvalo, kým som zistila akú pesničku hrajú... ale po vizuálnej stránke SUPER
dokonale som sa na všetkých vynadívala, šou urobili parádnu a ja jednoducho nechápem ich gitaristov?
z celého večera ma najviac mrzí to, že sme nemali pojazdný foťák, kamarát síce zobral, ale pri každej fotke sa vypínal... keď Lucia nabrala odvahy a spýtala sa spevák The Human Abstract o fotku, tak nás síce odfotil, ale fotka sa neuložila...
(všetky fotky predtým sa uložili)...
o tom, že s Protestákmi by sme sa mohli odfotiť ani nehovorím...
po koncerte zostalo v klube málo ľudí takže by v tom nebol problém...
a verte mi či nie, ale po skončení koncertu sme ešte chvílu stáli pod pódium, na ktorom sa bavil basák z Protestákov Arif Mirabdolbaghi a keď som na neho pozrela tak sa usmial a zakýval mi!!!
doriti keby nie som tela ktoré moc neovláda angličtinu sa tam s ním bavím doteraz