Autor |
Zpráva |
linda
Administrátor
|
Re: páči - nepáči
bosak00 píše: lusius píše: a uplne najviac nemám rada...ked už si tak kdesy cestujem a teším sa ako si budem v klude počúvať..a vtedy stretnem niekoho známeho...tak zo slušnosti sa s ním musím dať do reči....a musím to vypnuť... j to taky znám , vidíš starého známého tak vypneš music a stejně si jen řeknete: "ahoj, jak se máš?" pak je ticho a ke všemu nemůžeš poslouchat hudbu bo by to vypadalo divně kdyby sis nasadil/a sluchátka Jo, tohle je strašný, sedíte, mlčíte, občas nějaká pitomá otázka za zdvořilosti, ale taky mi je trapný si ty sluchátka nasadit lusius píše: jj preto sa väčšinou tvárim, že nikoho nevidím... a ešte čo fakt že nemusím...ked idem s niekym cudzým vo výtyhu...a výtah sa tak strašne vleče....a v kabíne je trápne ticho.... Jo, to v tom výtahu je hodně trapný, to taky nemám ráda A taky se tvářim, že nevidim, ale častokrát opravdu nevidim, když nemám brejle
|
ned 20. dub 2008 13:06:24 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Nebo taky nemám rád když někdo zdraví někoho kdo je za mnou, si pak myslím, že zdraví mě i když to je někdo cizí , pozdravíte zpátky a ta osoba na váš čumí jak na debila
|
ned 20. dub 2008 15:52:20 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
bosak00 píše: Nebo taky nemám rád když někdo zdraví někoho kdo je za mnou, si pak myslím, že zdraví mě i když to je někdo cizí , pozdravíte zpátky a ta osoba na váš čumí jak na debila to znam
|
ned 20. dub 2008 15:57:57 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Mne sa občas podarí vypotiť zo seba rýchlo pozdrav a až potom si uvedomím, že to nie je tá osoba, ktorú poznám, ale niekto cudzí. A ten na mňa pozerá, jak na mechom ovalenú.... V tom výťahu to tiež neznášam. Človek sa snaží hladieť všemožne inde, len nie na tú osobu čo s ním cestuje. Na strop, na topánky, na tlačítka.... je to des.
|
ned 20. dub 2008 18:25:57 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
ľudia zistila som dalšiu vec čo neznášam...ked si niekto myslí, že jeho hudba čo počúva je najlepšia..a že všetko ostatné je shit... a snaží sa ma o tom presvedčiť... a naopak mám rada ked mi niekto poradí nejakú dobru kapelku...
stř 14. kvě 2008 22:06:00 |
|
|
linda
Administrátor
|
lusius píše: ľudia zistila som dalšiu vec čo neznášam...ked si niekto myslí, že jeho hudba čo počúva je najlepšia..a že všetko ostatné je shit... a snaží sa ma o tom presvedčiť... a naopak mám rada ked mi niekto poradí nejakú dobru kapelku... Heh, já četla "kabelku", tak jsem si říkala, že jich máš doma asi fakt hodně Jinak mně vadí třeba to, když mi někdo pořád dokola tvrdí, že třeba konkrétně SOAD nedělaj ani žádnou hudbu, že Serj nezpívá ale jen křičí a tak A ještě jedna věc, co mi vadí strašně -- CAPS LOCK!! Z toho úplně šílim, když to má někdo zapnutý pořád a pořád tak píše, aaaaaaaaaa!!!
|
stř 14. kvě 2008 22:53:59 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
linda píše: lusius píše: ľudia zistila som dalšiu vec čo neznášam...ked si niekto myslí, že jeho hudba čo počúva je najlepšia..a že všetko ostatné je shit... a snaží sa ma o tom presvedčiť... a naopak mám rada ked mi niekto poradí nejakú dobru kapelku... Heh, já četla "kabelku", tak jsem si říkala, že jich máš doma asi fakt hodně Jinak mně vadí třeba to, když mi někdo pořád dokola tvrdí, že třeba konkrétně SOAD nedělaj ani žádnou hudbu, že Serj nezpívá ale jen křičí a tak A ještě jedna věc, co mi vadí strašně -- CAPS LOCK!! Z toho úplně šílim, když to má někdo zapnutý pořád a pořád tak píše, aaaaaaaaaa!!! CAPS LOCK??...TO BY MA TEDA NENAPADLO, ŽE TOTO NIEKOMU VADÍ.... ..ale nie ....no ja nemám rada ked niekto niečo odcudzuje a pri tom to vobec nepozná....
stř 14. kvě 2008 22:58:14 |
|
|
linda
Administrátor
|
Jo, to mi vadí taky... Ale asi to dělám taky, třeba do takový Britney skoro nic neznám, ale myslim si, že to jsou sračky Ale teda já si to většinou jen myslim, nemám potřebu to ventilovat, jako někteří... Oni to nepodávaj jako svůj názor, ale prostě jako fakt -- a to mě sere asi nejvíc. Někteří lidé jsou zkrátka pitomci
|
stř 14. kvě 2008 23:34:14 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Kuli Cpas locku se dostavaj BANY....jj na hodne WoW servrech ,takze capslock je pěká sviňe
čtv 15. kvě 2008 5:48:57 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Ale nikdy jsem teda nepochopil proc...
|
čtv 15. kvě 2008 7:42:24 |
|
|