Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 7:47:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 102  Další
 Naše vztahy 

Máte problémy s vyjadřováním citů?
Ano, velké 29%  29%  [ 11 ]
Někdy to prostě nejde říct 47%  47%  [ 18 ]
Nevím, nikdy sem se neskusil pokusit 5%  5%  [ 2 ]
Spíš ne, prostě to nějak zvládnu 18%  18%  [ 7 ]
Ses zbláznil? Každej den zbalim tři 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 38

Naše vztahy 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Naše vztahy
:lol: :lol: pekne odvodené jeremy, ale sklamem ťa... naša cica je po vašom čiča, teda repsektívne cica znamená mačka/kočka... :D ono to nie je až také hanlivé slovo, ja ani neviem prečo ma tak irituje...možno preto že jeden dilino ma tak volá.... >:o

úte 03. bře 2009 15:24:54
Old School Hollywood
Old School Hollywood

lusius píše:
:lol: :lol: pekne odvodené jeremy, ale sklamem ťa... naša cica je po vašom čiča, teda repsektívne cica znamená mačka/kočka... :D ono to nie je až také hanlivé slovo, ja ani neviem prečo ma tak irituje...možno preto že jeden dilino ma tak volá.... >:o

nakop mu prdel :D

úte 03. bře 2009 15:25:57
Jet Pilot
Jet Pilot

hej hej niekedy mám ozaj chuť >:o ...a čo je jeho špecialita, štípance do brucha ked sa nepozeráš, proste prejde okolo teba a štuchne ťa...ja by som vraždila vtedy, už som na neho raz vyletela, že už ma s tým serie, vtedy sa trochu stiahol, uvidíme či v tom bude pokračovať... ;) strašne mi vadia hentakí ludia, čo furt dobiedzaju a maju perverzné reči...

úte 03. bře 2009 15:30:01
Psycho
Psycho

hmm :lol: :lol: :lol: nevadí :D lingvista ze mě nebude :lol:

a liter má recht, dej si glády a nakopej mu prdel :lol: čurákovi :lol: :lol: :lol:

a štouchá do břicha jo? :D ten má asi rád facebook :D

úte 03. bře 2009 15:31:00
Profil Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

lusius píše:
hej hej niekedy mám ozaj chuť >:o ...a čo je jeho špecialita, štípance do brucha ked sa nepozeráš, proste prejde okolo teba a štuchne ťa...ja by som vraždila vtedy, už som na neho raz vyletela, že už ma s tým serie, vtedy sa trochu stiahol, uvidíme či v tom bude pokračovať... ;) strašne mi vadia hentakí ludia, čo furt dobiedzaju a maju perverzné reči...

jak tě šťouchne tak mu vraž facana a nejlíp ať to vidí hodně lidí a řekni mu ať si to svoje trapný chování nechá pro někoho jinýho a klidně i něco víc jestli nemám babu :D a uvidíš jak ho taková sprcha zlikviduje ;) :mrgreen:
já si nedokážu sebe v takový situaci představit

úte 03. bře 2009 15:35:04
Psycho
Psycho

liter: jako že bys od nějaké holky dostal facku a nebo že bys dal facku nějakýmu borcovi co by do tebe št'ouchal? :lol:

úte 03. bře 2009 15:37:44
Jet Pilot
Jet Pilot

to je taký tridsaťročný trtko z brigády kde chodím..a robí to viacerým ženám tam...tým druhým to bud nevadí, alebo hej a nechcu mu to povedať... :) áále tak zase až tak často sa sním nestretávam, takže tých pár štuchancov už prežijem, najlepšie je ked si ho nevšímaš vtedy tak nedobiedza...a možno po čase prestane aj s tými štuchancami... ;)

úte 03. bře 2009 15:39:30
Old School Hollywood
Old School Hollywood

lusius píše:
to je taký tridsaťročný trtko z brigády kde chodím..a robí to viacerým ženám tam...tým druhým to bud nevadí, alebo hej a nechcu mu to povedať... :) áále tak zase až tak často sa sním nestretávam, takže tých pár štuchancov už prežijem, najlepšie je ked si ho nevšímaš vtedy tak nedobiedza...a možno po čase prestane aj s tými štuchancami... ;)

a tak to jo já myslel, že to je horší. totiž my sme ve třídě měli na základce takovýho opruza, jenže on nehodil za holkama, ale za klukama a pokud vím tak teplý neni možná bi, ale nevim. no a ten borec tě dycky chytl a začal jakože ojíždět :lol: a protože to bylo velký hovado tak s tím nidko nemoh nic udělat :D
Jeremy: no já si sebe nedokážu představit ani v jedný :D :D :D bodejť taky s mou tělesnou i duševní schránkou

úte 03. bře 2009 15:43:43
Psycho
Psycho

hej takovýho opruza sme měli ve třídě taky :lol: a taky byl namakanej jak hovado :lol: ale jelikož ho to nepřešlo doted' tak začínám těžce uvažovat o tom, že si srandu nedělá :lol:

úte 03. bře 2009 15:50:30
Jet Pilot
Jet Pilot

:lol: tak to musel byť magor... :mrgreen:

úte 03. bře 2009 15:54:39
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 102  Další