Autor |
Zpráva |
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
Re: Naše vztahy
ja neviem ale podla mna je uplne normálne ked sú chalan s holkou iba kamoši...teraz nehovorím o tom či má ona nejakého iného alebo nie, mna zase serie, že často sa mi stáva, že ked sa s nejakým chalanom zoznámim tak už sa o niečo pokúša...hned od začiatku...to je niekedy tiež dosť otravné...možno ma ten chalan nezaujal ako buduci frajer ale iba ako kamoš...lenže ako mu to kua naznačiť... a to nie su dvaja ludia v jedenj osobe...može byťa chalan vtipný a na druhej strane vedieť kedy sa to nehodí a može byť pozorný, ale nenosiť mi kvety každý den to je uplne normálne
úte 03. bře 2009 14:05:38 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu .. no a jak naznačit chlapovi, že ho chceš jenom jako kamaráda?.. to je snad jednoduchý.. řekneš, že je hodnej on už to pochopí. no jo no jo... všeho s mírou
|
úte 03. bře 2009 14:41:23 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
njn kiežby boli všetci chápaví tak ako ty.. ale tak zase nechcem tu zo seba robiť neviem čo...ale mám dosť takých skuseností...a preto potom milo prekvapí ked príde nejaký chalan, s ktorým si dobrie rozumieš, a o nič sa nepokúša...sláva im... taký robí so mnou v pekárni..sláva mu..
úte 03. bře 2009 14:55:33 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
Jeremyrook píše: Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu naprosto souhlasim, historicek je vice nez historiku, i kdyz okoli nechape (hlavne nekteri moji polodementni spoluzaci) ze si s holkou muzes ve vetsine veci rozumet naprosto stejne (tupci)..takze clovek akorat posloucha, zda s ni uz chodis atd...ale uz jsem si zvykl a neresim
|
úte 03. bře 2009 14:57:40 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
lusius píše: njn kiežby boli všetci chápaví tak ako ty.. ... ty víš nejlíp, že tohle bys sama nechtěla a nemohla bys to přát všem ženským na světě i když by aspon ta zasr* civilizace zanikla rizek: njn, já znám takových taky moře no hold mám sem tam potřebu si postěžovat taky já někomu, ne jenom aby si všichni stěžovali mě i když mě to nevadí poslouchat...
|
úte 03. bře 2009 15:06:41 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
rizek píše: Jeremyrook píše: Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu naprosto souhlasim, historicek je vice nez historiku, i kdyz okoli nechape (hlavne nekteri moji polodementni spoluzaci) ze si s holkou muzes ve vetsine veci rozumet naprosto stejne (tupci)..takze clovek akorat posloucha, zda s ni uz chodis atd...ale uz jsem si zvykl a neresim přesně tak nesnáším ty kecy stylu, pěkná kundička a jiné, když tě nějakej takový dement zrovna vidí s holkou se kterou si jenom vykládáš a vůbec nesnáším ten výraz kunda to je šílený já byt holka a takto mě někdo říct tak ho nakopu do prdele
|
úte 03. bře 2009 15:13:29 |
|
|
lusius
Jet Pilot
|
kunda je hrozné, to je fakt des, ale čo mi lezie na nervy ked ma niekto osloví cica... ..dobre od kamošky to ešte beriem ale od uchylne znejuceho chlapa ma to neuveritelne irituje... jeremy: tak sa postažuj...
úte 03. bře 2009 15:15:46 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
lusius píše: kunda je hrozné ale čo mi lezie na nervy ked ma niekto osloví cica... ..dobre od kamošky to ešte beriem ale od uchylne znejuceho chlapa ma to neuveritelne irituje... jeremy: tak sa postažuj... číča to eště někdo říká
|
úte 03. bře 2009 15:16:52 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
lusius: už sem si postěžoval liter: jo, je to jak kdyby chlapům říkali holky "čuráček" nebo čurák to bych tu holku taky nakopal do prdele a mám pocit že lusius nemyslela číča ale "cica" a tipuju, že to má něco společnýho se sáním, protože savci sou cicauci nebo tak nějak...
|
úte 03. bře 2009 15:19:10 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
|
Jeremyrook píše: lusius: už sem si postěžoval liter: jo, je to jak kdyby chlapům říkali holky "čuráček" nebo čurák to bych tu holku taky nakopal do prdele a mám pocit že lusius nemyslela číča ale "cica" a tipuju, že to má něco společnýho se sáním, protože savci sou cicauci nebo tak nějak... já si právě nebyl jistý no uviidíme s čim lusius přijde jinak nechápu kdo ten výraz vymyslel, ale docela by mě zajímalo jak dlouho se zhruba používá
|
úte 03. bře 2009 15:22:28 |
|
|