Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 5:27:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 102  Další
 Naše vztahy 

Máte problémy s vyjadřováním citů?
Ano, velké 29%  29%  [ 11 ]
Někdy to prostě nejde říct 47%  47%  [ 18 ]
Nevím, nikdy sem se neskusil pokusit 5%  5%  [ 2 ]
Spíš ne, prostě to nějak zvládnu 18%  18%  [ 7 ]
Ses zbláznil? Každej den zbalim tři 0%  0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 38

Naše vztahy 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Naše vztahy
ja neviem ale podla mna je uplne normálne ked sú chalan s holkou iba kamoši...teraz nehovorím o tom či má ona nejakého iného alebo nie, mna zase serie, že často sa mi stáva, že ked sa s nejakým chalanom zoznámim tak už sa o niečo pokúša...hned od začiatku...to je niekedy tiež dosť otravné...možno ma ten chalan nezaujal ako buduci frajer ale iba ako kamoš...lenže ako mu to kua naznačiť... :)

a to nie su dvaja ludia v jedenj osobe...može byťa chalan vtipný a na druhej strane vedieť kedy sa to nehodí a može byť pozorný, ale nenosiť mi kvety každý den :) to je uplne normálne

úte 03. bře 2009 14:05:38
Psycho
Psycho

Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu :) .. no a jak naznačit chlapovi, že ho chceš jenom jako kamaráda?.. to je snad jednoduchý.. řekneš, že je hodnej :) on už to pochopí.

no jo no jo... všeho s mírou :roll:

úte 03. bře 2009 14:41:23
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

njn kiežby boli všetci chápaví tak ako ty.. :lol: ale tak zase nechcem tu zo seba robiť neviem čo...ale mám dosť takých skuseností...a preto potom milo prekvapí ked príde nejaký chalan, s ktorým si dobrie rozumieš, a o nič sa nepokúša...sláva im... :D taký robí so mnou v pekárni..sláva mu.. :D

úte 03. bře 2009 14:55:33
Mr. Jack
Mr. Jack

Jeremyrook píše:
Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu :)

naprosto souhlasim, historicek je vice nez historiku, i kdyz okoli nechape (hlavne nekteri moji polodementni spoluzaci) ze si s holkou muzes ve vetsine veci rozumet naprosto stejne (tupci)..takze clovek akorat posloucha, zda s ni uz chodis atd...ale uz jsem si zvykl a neresim

úte 03. bře 2009 14:57:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

lusius píše:
njn kiežby boli všetci chápaví tak ako ty.. :lol: ...
ty víš nejlíp, že tohle bys sama nechtěla a nemohla bys to přát všem ženským na světě :lol: i když by aspon ta zasr* civilizace zanikla :mrgreen:

rizek: njn, já znám takových taky moře :)

no hold mám sem tam potřebu si postěžovat taky já někomu, ne jenom aby si všichni stěžovali mě :) i když mě to nevadí poslouchat...

úte 03. bře 2009 15:06:41
Old School Hollywood
Old School Hollywood

rizek píše:
Jeremyrook píše:
Neboj, mě se to zdá taky uplně normální, když je kluk s holkou kamoš... mám moře kamošek a s hodněma z nich bych sice chodit mohl, ale nedopadlo by to dobře, takže to nemá cenu :)

naprosto souhlasim, historicek je vice nez historiku, i kdyz okoli nechape (hlavne nekteri moji polodementni spoluzaci) ze si s holkou muzes ve vetsine veci rozumet naprosto stejne (tupci)..takze clovek akorat posloucha, zda s ni uz chodis atd...ale uz jsem si zvykl a neresim

přesně tak nesnáším ty kecy stylu, pěkná kundička a jiné, když tě nějakej takový dement zrovna vidí s holkou se kterou si jenom vykládáš :D
a vůbec nesnáším ten výraz kunda :sok: to je šílený já byt holka a takto mě někdo říct tak ho nakopu do prdele :D

úte 03. bře 2009 15:13:29
Jet Pilot
Jet Pilot

kunda je hrozné, to je fakt des, ale čo mi lezie na nervy ked ma niekto osloví cica... :sek: ..dobre od kamošky to ešte beriem ale od uchylne znejuceho chlapa ma to neuveritelne irituje... >:o

jeremy: tak sa postažuj... ;)

úte 03. bře 2009 15:15:46
Old School Hollywood
Old School Hollywood

lusius píše:
kunda je hrozné ale čo mi lezie na nervy ked ma niekto osloví cica... :sek: ..dobre od kamošky to ešte beriem ale od uchylne znejuceho chlapa ma to neuveritelne irituje... >:o

jeremy: tak sa postažuj... ;)

číča to eště někdo říká :haha:

úte 03. bře 2009 15:16:52
Psycho
Psycho

lusius: už sem si postěžoval :D

liter: jo, je to jak kdyby chlapům říkali holky "čuráček" nebo čurák :lol: to bych tu holku taky nakopal do prdele :mrgreen:

a mám pocit že lusius nemyslela číča ale "cica" :) a tipuju, že to má něco společnýho se sáním, protože savci sou cicauci nebo tak nějak...

úte 03. bře 2009 15:19:10
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Jeremyrook píše:
lusius: už sem si postěžoval :D

liter: jo, je to jak kdyby chlapům říkali holky "čuráček" nebo čurák :lol: to bych tu holku taky nakopal do prdele :mrgreen:

a mám pocit že lusius nemyslela číča ale "cica" :) a tipuju, že to má něco společnýho se sáním, protože savci sou cicauci nebo tak nějak...

já si právě nebyl jistý no uviidíme s čim lusius přijde :)
jinak nechápu kdo ten výraz vymyslel, ale docela by mě zajímalo jak dlouho se zhruba používá

úte 03. bře 2009 15:22:28
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1017 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 102  Další