Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 6:52:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 823 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 83  Další
 Naše (vaše) výtvory 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Naše (vaše) výtvory
no, já už ty figury viděl na myspace, aj tu knížku obtisků a tu studentskou poličku :) takže víš, že se mě to líbilo... no a co se týče toho designu tak sem taky nadšenej z toho stolečku a té sedačky ses stolečkem :) nicméně aj ty křesílka s těma tenkýma nohama a šíleně růžovo barevnýma širokýma opěrátkama nebo s tim černym nebo žluto oranžovym opěrátkem sou velice zajímavý a hezký :)... ta modrá naušnice mě připomíná handsfree :D ale jinak taky zajímavej nápad jak využit petlahve :) no a co se mě ještě líbilo hodně tak ty předělaný boty... ty první, ty sou fakt povedený :) takže velice chválim :)

sob 28. úno 2009 2:38:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Kaťuša píše:
mna osobne až tak ten stolík nezaujal, skôr tá stoličko-sedačka či ako to nazvať to je super nápad..

a tiež tie kreslá, súhlasím s Literom, pôsobia strašne luxusne až namyslene, nejakému sedlákovi by asi nedovolili si do nich sadnúť

jo tak jako já sem sedlák jo? >:o hmmmm? >:o cooo? >:o :D

jo eště lussiusi je těžké v tom programu dělat?

sob 28. úno 2009 12:22:15
Ego Brain
Ego Brain

Liter: ale zase hľadáš niekde niečo čo tam nie je... :lol:

sob 28. úno 2009 12:32:42
Jet Pilot
Jet Pilot

dakejum vám všetkým... :wow:

jeremy: jj tie prvé topánky sa mi tiež páčia...možno ich aj začnem aj cez leto nosiť... ;) a tie dve stoličky-kreslá, to má byť design, ktorý spája kreslo so stoličkou dohromady, najednej je spodok z kresla a vrch zo stoličky a na druhom je to naopak... :)

liter: mno nie je to až také ťažké pracovať v tom programe, ked sa to naučíš...my sme sa na nom začali učiť až v štvrtom ročníku na strednej, bo predtým ten program na škole nemali...nižšie ročníky sa učia na nom už od prvého ročníka...si zober kde by som teraz bola, keby ho takto dlho študujem aj ja.. :( ...ale vdačím aj aspon za ten jeden rok, kde som sa naučila aspon tie základy, a čo to sa človek doučí aj doma...ale vo všeobecnsti to je podla mna dosť lahké na nom pracovať....existuje aj pár iných podobných programov, a tie su že vraj ešte lepšie...ale teda zatail mi stačí rhino...

...ale musím viac ešte popracovať na tom renderingu (to je pridávanie materiálu, nasvietovanie a tak) aby vyzerali tie výrobky ešte realistickejšie, bo ked si nájdete nejaké veci robené v rhine aj na nete, sa to nedá s tími mojimi ani porovnať, tie moje su ešte dosť slabota...teraz momentálne rozmýšlam že navrhnem obývačku... :)

sob 28. úno 2009 12:45:02
Psycho
Psycho

určitě nos :) ostatní holky budou závidět :)... A táák :) tak to jo :) ono ty křesla vypadají tak zlváštně :) nedokážu si představit jak by se na tom sedělo :) jestli dobře nebo špatně :)

sob 28. úno 2009 12:59:41
Old School Hollywood
Old School Hollywood

jo na ty boty sem úplně zapomněl no ty sou naprosto skvělé taky :)
Kaťuša: njn takový sem já :D

sob 28. úno 2009 13:20:47
Psycho
Psycho

Tak :) a já mám konečně ve foťáku nabito :) jenže... sem línej ten obraz spravit :) takže to nechám tak... přece jenom sou to první pokusy, žejo :) ale stejně sem zvědavej co na to řeknete :) tak tady je mini verze a tady trochu větší pro detajlisty :D

ned 01. bře 2009 19:00:14
Jet Pilot
Jet Pilot

noo jeremy lepšíš sa :) ...posobí to na mna velmi dobrým dojmom :) ...chválim najma tu kovovu časť vodnej dýmky, tam si sa pekne pohral s tými tienmi...a čo ti trochu vytknem, je tá biela časť, primiešala by som do nej aj trochu inej farby, trebárs trochu odrazu z podložky alebo z tej červenej hadice, určite tam nejaké tiene mala... :) a ešte čo mi vadí to zvláštne čiern-sivé čudo vzadu, neviem čo to malo byť, ale tá čierna tam posobí dosť tak násilne...hovorí sa že pri malbe by sa čierna nemala používať vobec, alebo aspon minimálne, ale mne čierna farba na plátnach nevadí, ale tam na tom mieste kde ju máš ty hej... :) ....ale to su iba moje dojmy z toho...možno si to chcel ponať takto ako si to poňal....takže si ma vlastne ani nevšímaj... :lol:

ned 01. bře 2009 20:55:58
Psycho
Psycho

děkuju :) a ne, nejsou to jenom tvoje dojmy :) ty stíny už mě vytkla aj další kamoška co taky kreslí, ale většinou teda fantasy... taky chválila tu kovovou část :) za kterou sem rád, protože to vzniklo vlastně tak impulzivně :) z toho se mě zdá nejlepší ta horní část :) to se musim sám pochválit, i když to smrdí :D no nicméně ty stíny a odrazy a další různý vychytávky, na to sem už nějak neměl náladu :) tamto černo-šedý vzadu měla byt původně taková ta přenosná zástěna, nevim jak to popsat... lidi když to maj doma tak se za tim třeba převlíkaj nebo tak :) akorát taky nějak impulzivně sem tam začal plácat tu černou :lol: tak sem to už nějak udělal tak :) a taky trochu z lenosti, že se mě nechtěli dělat ty obdelníčky co na tom vždycky bývaj :) no a strašně mě serou ty skleničky dole :D tam příště prsknu konvičku s takovýma těma hliněnýma mističkama na čaj :mrgreen: páč fakt netušim jak namalovat průhlednou skleničku :) nějak na to ale musim přijít :) časem :)

ned 01. bře 2009 21:06:37
Jet Pilot
Jet Pilot

mno tie skleničky tam dole mi nevadia vobec, aj ked su teda také zakalené ako sú... :lol: vyzeraju tak expresívne.. :D a inač to poznám, mne sa tiež ked som malovala obraz nechcelo nikdy robiť pozadie, to už človek všetku svoju energiu vyplýtval na ten objekt a pozadie šlo bokom... :D a tými "betónovými kvádrami" si asi myslel paraván... :)

ned 01. bře 2009 21:17:48
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 823 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 83  Další