Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Elect the Dead tour
Hej,ani ja sa v tom nevyznám, ale mám nejaký divný pocit, že na koncertoch sa asi autogramiáda nekonáva.....
|
pon 14. dub 2008 13:54:45 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
Kaťuša píše: Hej,ani ja sa v tom nevyznám, ale mám nejaký divný pocit, že na koncertoch sa asi autogramiáda nekonáva..... Taky si myslím :/ . Se to mám dojem pořádá jako samostatná akce nebo při nějaké zvláštní příležitosti, třeba nějaké otevření něčeho nebo tak.
|
pon 14. dub 2008 13:56:45 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Ale da se potom jit nekde zezadu te areny a pockat, az budou odchazet. Hodne lidi to tak dela a obcas maji stesti, ze nekoho potkaji a vyfoti se s nim, prohodi nejake slovo ci dostanou nejaky ten autogramek... Ted jsem nekde videl fotky nejake kluka s bubenikem a kytaristou z Letajich k*nd chaosu
|
pon 14. dub 2008 13:57:24 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
MaxFriik píše: Ale da se potom jit nekde zezadu te areny a pockat, az budou odchazet. Hodne lidi to tak dela a obcas maji stesti, ze nekoho potkaji a vyfoti se s nim, prohodi nejake slovo ci dostanou nejaky ten autogramek... Ted jsem nekde videl fotky nejake kluka s bubenikem a kytaristou z Letajich k*nd chaosu Myslím, že s náma bude mít ochranka trochu práce...
|
pon 14. dub 2008 14:00:00 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
bosak00 píše: MaxFriik píše: Ale da se potom jit nekde zezadu te areny a pockat, az budou odchazet. Hodne lidi to tak dela a obcas maji stesti, ze nekoho potkaji a vyfoti se s nim, prohodi nejake slovo ci dostanou nejaky ten autogramek... Ted jsem nekde videl fotky nejake kluka s bubenikem a kytaristou z Letajich k*nd chaosu Myslím, že s náma bude mít ochranka trochu práce... jj ked tam zozadu pri tej aréne bude čakať celé soadfans, tak hej, to budu mať prácu
pon 14. dub 2008 14:15:53 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
lusius píše: bosak00 píše: MaxFriik píše: Ale da se potom jit nekde zezadu te areny a pockat, az budou odchazet. Hodne lidi to tak dela a obcas maji stesti, ze nekoho potkaji a vyfoti se s nim, prohodi nejake slovo ci dostanou nejaky ten autogramek... Ted jsem nekde videl fotky nejake kluka s bubenikem a kytaristou z Letajich k*nd chaosu Myslím, že s náma bude mít ochranka trochu práce... jj ked tam zozadu pri tej aréne bude čakať celé soadfans, tak hej, to budu mať prácu Však ať si ten plat zaslouží ne? Ale znám jednoho co dělá security na takových akcích a nvm nvm , jestli jsou tam všici takoví tak to zase tolik práce nebude . Ale pokuď bude byť jen malá možnost setkat se se Serjem osobně a aspoň požádat o autogram tak jdu přes mrtvoly
|
pon 14. dub 2008 14:19:13 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Pripravme si transparenty: "We love you Serj!!!! Your soadfans! ....možno to zabere....
|
pon 14. dub 2008 14:22:38 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Jak psal MaxFriik... Uz sem taky nekde psal, at vyhlizite Serjuv tour bus... Videl sem uz hafo fotek Serje s fanousky(z koncertu ETD). Proste bud po koncertu zevlovat nekde u koncertni haly nebo jit zevlovat primo k jeho busu... Urcita sance tu je, vetsinou pak byva Serj docela mily...
|
pon 14. dub 2008 16:13:33 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
D_M píše: Jak psal MaxFriik... Uz sem taky nekde psal, at vyhlizite Serjuv tour bus... Videl sem uz hafo fotek Serje s fanousky(z koncertu ETD). Proste bud po koncertu zevlovat nekde u koncertni haly nebo jit zevlovat primo k jeho busu... Urcita sance tu je, vetsinou pak byva Serj docela mily... jo kdyz jsem byl na Hives, tak jsem tam cekal 4 a pul hodky pred koncertem uz a oni tam chodili, smali se, neco s nami prohodili cestou z a do tourbusu, a ti co cekali 2 hodky po koncerte pred tourbusem tak se s nima fotili atd...a byli mili, v pohode, zadni namachrovanci..bubenik sel do mesta kupovat florballove hokejky(asi jsou v praze levne) a po ceste zpet se tam u nas (bylo nas tam tou dobou 7) zastavil, pozdravil, rekl nam par vet..proste v klidu
|
pon 14. dub 2008 17:09:22 |
|
|
bosak00
Lost in Hollywood
|
rizek píše: D_M píše: Jak psal MaxFriik... Uz sem taky nekde psal, at vyhlizite Serjuv tour bus... Videl sem uz hafo fotek Serje s fanousky(z koncertu ETD). Proste bud po koncertu zevlovat nekde u koncertni haly nebo jit zevlovat primo k jeho busu... Urcita sance tu je, vetsinou pak byva Serj docela mily... jo kdyz jsem byl na Hives, tak jsem tam cekal 4 a pul hodky pred koncertem uz a oni tam chodili, smali se, neco s nami prohodili cestou z a do tourbusu, a ti co cekali 2 hodky po koncerte pred tourbusem tak se s nima fotili atd...a byli mili, v pohode, zadni namachrovanci..bubenik sel do mesta kupovat florballove hokejky(asi jsou v praze levne) a po ceste zpet se tam u nas (bylo nas tam tou dobou 7) zastavil, pozdravil, rekl nam par vet..proste v klidu J jestli na Serje narazíme nedovedu si představit že by nás odfuckoval , prostě mi to k němu nesedí
|
pon 14. dub 2008 19:53:25 |
|
|