mno
tluču se do hlavy, že sem byl minulej semestr tak blbej a neudělal tenhle předmět
tet to bylo docela v pohodě. Sice sem nebyl tak připravenej jak na estetiku nicméně v kapse sem měl tahák na variantu 21, 32 a 43 s pravdivýma odpovedma, nicméně sme se teda usídlili v učebně, učitel rozdával zadání a jedna holka co byla kus odemě že jestli budu mět variantu 21 tak jestli bych si to s ní nevyměnil
tak sem říkal, že jo... no a učitel tak říkal, že nás nechce popravovat, tak že na pět minut odejde
no a já tu 21 dostal
sem myslel že se poseru
no a pak nějaká jiná holka že "pane profesore, to je zadání do jinýho předmětu" a on že jéžiš, že má dvě hromádky a rozdal tu blbou... a že "já se omlouvám, já budu teda pryč dýl než pět minut"
, tak to zas vybral a ta holka že "můžu si to nechat, já pak du na ten předmět do kterýho to je zadání" a on že jooo
no tak sem aj podruhý dostal zadání číslo 21
měl to prostě seřazený od jedničky no
tak sem si to s nou vyměnil, dostal sem zadání 8, ale tak otázky tam byly stejný skoro, akorát přeházený odpovědi a tak... no tak učitel odešel, tak sem toho hafo obšlehl z papírů ze kterých sem se učil, něco sem si nebyl jistej tak sem to nevyplnoval no a nakonec byl učitel pryč půl hodiny
takže když začali první lidi odcházet tak tam ještě nebyl
no a tak snad v pohodě
ještě říkal, že kdyby nám to náhodou nevyšlo bodově, tak si budeme moct opravit recenzi, kdo za nu neměl plnej počet
takže pohoda... a zbytek do jinýho topicu