vyhulek: hlavně to nekopíruj na tohle forum
to by už nevypadalo dobře
...no a pokračování z Našich studií
...tak sem dopsal písemku a vylízal sem z učebny, tam už čekali lidi na tu další zkoušku a hned u dveří ze kterých sem vycházel nalevo stála nějaká černovlasá holka... já si tak říkám "tyjo tu odněkud znám" tak říkám "čau" a ona se usmála a že "ahoj"
tak du dál a říkám si "ten hlas mě k ní nějak nesedí" a jak sem byl na schodech tak říkám...hmm s tou se neznám
mě přišla povědomá, páč vypadala podobně jak jedna polka která s nama pracovala ve Skotsku
no asi sem byl za největšího idiota
ale byla pěkná
no pak sem šel na šalinu, že zajedu do obchodu skusit objednanou bundu, tak sem potkal jednu kamošku, kterou sem teda už znal
no ale šla na tu zkoušku co byla po té naší
no tak sem dojel do obchodu, vyzkoušel a koupil super zimní tmavě šedou velice zajímavou bundu
což by mělo byt asi v tématu o oblíkání
no ale co... tak sem se stavil v bontonlandu prohledat jestli už nejsou Pain of Salvation nebo Agua de Annique...ještě sem se díval po něčem od Stravinskyho ale nic, tak sem narazil na DVD HUDEBNÍ LEGENDY: Woodstock - 3 dny míru a hudby
tak se na to moc těšim
... no a jak sem platil, tak mě volali ze servisu, že mám už spravenej počítač a jenom 950 to bude stát nějak
no a tak sem spokojenej šel na šalinu, že si dám dom věci a zajedu pro pc... no a po cestě na šalinu potkám bývlou
tak sem s nou ještě pobyl ve vankovce, pokecali sme co novýho a tak, tak si mě postěžovala jak je to doma na houby :/ což bylo sice negativní, ale tak aspon to ze sebe trošku dostala... mno a pak sem skočil na menzu a tet sem na bytě a nabíjim mp3 abych mohl jet pro pc
no a večer du s kamošem bývalim muzikologem (bohužel neuspěl u té zkoušky :/ ) do kina Art na Něco z Alenky
tak to se hafo těšim. No prostě super den zase
respektive velice zajímavej
díky za pozornost