Re: Do kdy to dají SOAD dohromady?
LaMeR01 píše:
Kámoška řikala že prej v rádiu slyšela že někdo ze Systemů řekl že už se zase dávaj do kupy....nevim jestli je to pravda já to rádio neslyšel
a kámoš zas řiká že se chtěj dát dohromady kvůlu Eurovizi a že prej pak že o zase zabalí
....nevim..co si o tom myslíte?
Hele, věříš nějakýmu pofidérnímu rádiu nebo D_Movi, kterej denně pročesává internet, aby našel ty nejžhavější novinky okolo SOAD?
Já řikám - neplánujou... Ne dnes, možná zejtra začnou, ale rádia berou info taky z netu - ze zpravodajskejch serverů... Takže maj stejný zdroje jako já...
O Eurovizi už snad každej ví ne? Už je to pár měsíců co vyšlo interview se Serjem v němž všechno uvedl na pravou míru - nedorozumění, nikdy o tom vážně neuvažoval ani samostatně natož se SOAD... No a chvíli po tom vyšlo video v němž si tohle můžeš poslechnou na vlastní uši... Oboje bylo na systemofadown.cz... Od tý doby bohužel nějaký špatně informovaný rádia a servery šířej tyhle bludy o Eurovision dál...
Jinak k tématu... Vzhledem k nefunkčnosti SOB nás teoreticky od reunionu SOAD dělej nejvíc Serjovy projekty... Plánuje další desku. Kdy může vyjít? Začátkem příštího roku? Do tý doby už Achozen budou dávno venku a Shavo bude volnej... Pak když bude Serj koncertovat tak asi maximálně po dobu roku 2010... Ale těžko říct jak moc bude koncertovat, protože teď si toho užil dost a album má bejt orchestrální - potřeboval by na koncert orchestr? Tak kdo ví jestli a jaký turné pak bude... Prostě nejoptimističtější odhad na reunion SOADu je začátek 2011... Ovšem když dá Daron zase dohromady SOB tak nejspíš začne s turné a pak se vrhne na další album a pak zase turné... To by znamenalo protáhnutí cca do konce roku 2011. Takže v tom případě by byl reunion nejdřív začátkem 2012... No a jak všichni víme, v roce 2012 má bejt konec světa...