Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 22:26:09

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...? 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?
hej lidi možná budu mít job. :) teda ešče uvidím, ale v těhle podmínkách je to dobrý

úte 10. úno 2009 20:14:34
Johnny
Johnny

a coje job?

úte 10. úno 2009 20:37:40
Profil ICQ
Psycho
Psycho

http://megaupload.cz/images/doh.gif

:-D

úte 10. úno 2009 20:41:59
Psycho
Psycho

Maxi s timhle mě dycky dostaneš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gratulace Litere :) co budeš dělat? odhrňat sníh? :D

martas: shit happens :/ hold blbý dny.. to přejde :)

já měl dneska velice obyčejnej den... začal se dělat zajímavým až když sem šel sám do čajovny, protože sem se tady nemohl učit (přijeli všichni spolubydlící)... tak sem si dal čaj, dýmku a do uší mp3 s E.H.Griegem nicméně jako by mě něco nepřálo se učit, přišel kamoš s kamoškou :) no a to už bylo docela zajímavý spestření... no nicméně pak sem dokouřil, dopil a šel si ještě počíst v materiálech do mojí oblíbené kavárny... měl sem trochu hlad, tak sem si dal Edelweiss a zapečenou bagetu s kuřecim masem a přišla na mě inspirace. Velice, velice zvláštní pocit. A všechno sem to viděl... co musím udělat :) několik obrazů, hudební album... a jelikož mě nechtěla slečna servírka už dát pivo, protože zavírala, tak sem šel na byt, chytnul kytaru a vytvořil prvních pár riffů... je to zvláštní. Život je zvláštní

úte 10. úno 2009 23:15:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Administrátor
Administrátor

Jeremyrook píše:
Maxi s timhle mě dycky dostaneš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mě taky :D :D

úte 10. úno 2009 23:56:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Me s tim onehda dostal jeden kluk na jednom foru, tak jsem to od nej ukradl :-D

stř 11. úno 2009 0:06:36
Psycho
Psycho

hehe :D nejspíš to byla nejvtipnější povedená nepotrestaná krádež v historii :lol:

stř 11. úno 2009 0:09:43
Ego Brain
Ego Brain

MaxFriik píše:
Me s tim onehda dostal jeden kluk na jednom foru, tak jsem to od nej ukradl :-D

jj mě to taky dostává xD...asi to ukradnu já od tebe ;-) :D.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

stř 11. úno 2009 9:59:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

vyhulek: hlavně to nekopíruj na tohle forum :D to by už nevypadalo dobře :mrgreen:

...no a pokračování z Našich studií :) ...tak sem dopsal písemku a vylízal sem z učebny, tam už čekali lidi na tu další zkoušku a hned u dveří ze kterých sem vycházel nalevo stála nějaká černovlasá holka... já si tak říkám "tyjo tu odněkud znám" tak říkám "čau" a ona se usmála a že "ahoj" :lol: tak du dál a říkám si "ten hlas mě k ní nějak nesedí" a jak sem byl na schodech tak říkám...hmm s tou se neznám :lol: mě přišla povědomá, páč vypadala podobně jak jedna polka která s nama pracovala ve Skotsku :lol: no asi sem byl za největšího idiota :lol: ale byla pěkná :mrgreen: no pak sem šel na šalinu, že zajedu do obchodu skusit objednanou bundu, tak sem potkal jednu kamošku, kterou sem teda už znal :D no ale šla na tu zkoušku co byla po té naší :) no tak sem dojel do obchodu, vyzkoušel a koupil super zimní tmavě šedou velice zajímavou bundu :) což by mělo byt asi v tématu o oblíkání :D no ale co... tak sem se stavil v bontonlandu prohledat jestli už nejsou Pain of Salvation nebo Agua de Annique...ještě sem se díval po něčem od Stravinskyho ale nic, tak sem narazil na DVD HUDEBNÍ LEGENDY: Woodstock - 3 dny míru a hudby :) tak se na to moc těšim :)... no a jak sem platil, tak mě volali ze servisu, že mám už spravenej počítač a jenom 950 to bude stát nějak :) no a tak sem spokojenej šel na šalinu, že si dám dom věci a zajedu pro pc... no a po cestě na šalinu potkám bývlou :lol: tak sem s nou ještě pobyl ve vankovce, pokecali sme co novýho a tak, tak si mě postěžovala jak je to doma na houby :/ což bylo sice negativní, ale tak aspon to ze sebe trošku dostala... mno a pak sem skočil na menzu a tet sem na bytě a nabíjim mp3 abych mohl jet pro pc :D no a večer du s kamošem bývalim muzikologem (bohužel neuspěl u té zkoušky :/ ) do kina Art na Něco z Alenky :) tak to se hafo těšim. No prostě super den zase :) respektive velice zajímavej :) díky za pozornost :mrgreen:

stř 11. úno 2009 14:47:47
Psycho
Psycho

vyhulek: posluz si :)

Uf, dalo mi to teda zabrat, nez jsem to precetl :)

stř 11. úno 2009 14:54:29
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 101  Další