Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je ned 24. lis 2024 17:28:15

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 368 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Další
 Daniel Landa 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Daniel Landa
ale hovno sou to regulérní náckové a naše velké AHA zase jednou všem chrstlo pravdu do očí... Ach tak prudce, jako kotlík plný bublající kyseliny, která nás svou upřímností zasáhla na tolik, že máme opařený ksichty.

No jo no Aha je Aha :D :D :D

pon 09. úno 2009 22:07:49
Mr. Jack
Mr. Jack

Liter poeta píše:
ale hovno sou to regulérní náckové a naše velké AHA zase jednou všem chrstlo pravdu do očí... Ach tak prudce, jako kotlík plný bublající kyseliny, která nás svou upřímností zasáhla na tolik, že máme opařený ksichty.

No jo no Aha je Aha :D :D :D

Zdravím Vás,
z Egypta jsem se vrátil do Brna a z Brna rovnou zpět do těchto milých končin. Rád bych se tedy touto cestou oficiálně vyjádřil k té zdrcujícně usvědčující fotografii v seriózním týdeníku Aha:

Blabla, bla, blablabla. Bla, blabla, bla. Ovšemže také blabla a blablabla. Toť asi vše a ať si to každý zhodnotí po svém. Lucie už odpověděla a já to vysvětlím osobně jen paní ředitelce v ředitelně a to jen za přítomnosti mých rodičů. To bude nejlepší. Jdu makat.

S pozdravem Daniel Landa

úte 10. úno 2009 18:06:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Old School Hollywood
Old School Hollywood

:D

úte 10. úno 2009 20:02:52
Psycho
Psycho

Citace:
můj kámoš muzikolog taky říká o Landovi, že je to odpad :) a přece jenom jeho názor má už nějakou váhu. Nicméně mě Landa nevadí :)

ned 15. úno 2009 15:08:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Mr. Jack
Mr. Jack

Jeremyrook píše:
Citace:
můj kámoš muzikolog taky říká o Landovi, že je to odpad :) a přece jenom jeho názor má už nějakou váhu. Nicméně mě Landa nevadí :)

kamarad muzikolog je mi celkem u ......

respektive - Landu nejde hodnotit podle meritek jako jak ma slozitou hudbu, arazne atd...to je o necem jinem
stejne jako kryl stoji hudebne za hovno

ned 15. úno 2009 16:15:12
Psycho
Psycho

to chápu, že ti je u :) páč ho neznáš :) je to člověk co má největší hudební rozhled z lidí co znám...ani ti profesoři na hudební vědě nemaj takovej rozhled jak on... a neboj, nehodnotí jenom aranžmá a hudbu :) a kryla uznává. Btw. Kryl je hudebně hodně dobrej :) stejně jako nohavica... super hráči na akustiku.

ned 15. úno 2009 17:26:02
Mr. Jack
Mr. Jack

Jeremyrook píše:
to chápu, že ti je u :) páč ho neznáš :) je to člověk co má největší hudební rozhled z lidí co znám...ani ti profesoři na hudební vědě nemaj takovej rozhled jak on... a neboj, nehodnotí jenom aranžmá a hudbu :) a kryla uznává. Btw. Kryl je hudebně hodně dobrej :) stejně jako nohavica... super hráči na akustiku.

porad je to pro me nazor jednoho cloveka (pro me celkem nepodstatnej)
a kryl je pro me nuda (hlavne zpev)..

ned 15. úno 2009 17:31:51
Mr. Jack
Mr. Jack

ale chapu, hlavne se o tom da logicky mluvit,...ne jako to pako Max, kterej akorat umi papouskovat Ladna je nacek, Landa je kokot ,ale argumentacne je tak na urovni predskolaka (ani to mozna ne)

ned 15. úno 2009 17:35:36
Boom!
Boom!

No já nevím, podle jakých kritériií se hodnotí, zda je nějaká hudba odpad nebo ne. Landa má jednoduché melodie, ale jak říká jistý Max Wittman (korepetitor a autor scénických hudeb, hudební redaktor, klavírista a kdoví co ještě), nejde o to, aby tam byly desítky, stovky not, ale stačí, aby jich tam bylo třeba pět a dobře poskládaných za sebe. Podle mě je to prostě jenom o vkusu. Že není kdovíjaký zpěvák, to uznává i on sám ("Já zpívám speciální mezitónové tóny :D ")
To, že si o něm půlka národa myslí, že je kokot a nácek, to už je jiná věc. Znám lidi, co si to něm mysleli, ale nebyli proti němu tak zaujatí, aby nebyli schopní změnit na něj názor, po tom, co s ním slyšeli a četli pár rozhovorů. Ty zaujaté nemá smysl přesvědčovat o opaku.

ned 15. úno 2009 18:52:00
Psycho
Psycho

právě že nejde vůbec o to jestli ta hudba je jednoduchá nebo ne... kamoš má kapely a umělce který uznává uplně ve všech stylech...přes lidovou hudbu, klasickou, operu, pop, rock, metal, jazz, elektronickou hudbu, r'n'b, hip hop, latinskou, world music a VŠECHNY stylový odnože... prostě řekneš kapelu a on ju zhodnotí vzledem k tomu kam to patří časově, z čeho ta hudba vychází, prostě komplexní hodnocení. Já jeho názor uznávám, protože všechno co říká má hlavu a patu a hlavně oporu ve všemožných filosofech nebo náboženstvích nebo vlastníma úvahama. A když se nad tim co řekne zamyslim, tak si prostě vždycky řeknu "hmm...má recht"

ned 15. úno 2009 20:46:59
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 368 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 37  Další