Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 23:36:20

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Ego Brain
Ego Brain

Příspěvek Re: Naše štůdia
uff, že samé A-čka okrem jedného E... to si dobrý... to sa na tie skúšky tak poctivo pripravuješ alebo jednoducho tomu rozumieš?

stř 04. úno 2009 10:22:52
Johnny
Johnny

D_M je génius...gratuluju

stř 04. úno 2009 10:33:36
Profil ICQ
Psycho
Psycho

Kaťuša: Tak oboje žjo... *cool* :haha:
Dík..
Ne, prostě tehle semestr byly samý docela klidný předměty... Dva sem dal už v semestru za A - vážně to nebylo těžký, chodil sem na přednášky, pže mě to zajímalo a ani tak nebylo moc látky... Pak třetí předmět byl za A, pže to byl klasifikovanej týmovej projekt a tak nějak sme to dotáhli do konce a cvičící nebyl přísnej. Pak následovalo to 4 hodinový peklo na který sem šrotil, pže to jinak nešlo a stejně sem to po... takže za E... :( No a pak poslední 2 zkoušky... Na první sem měl relativně štěstí na "netěžký" okecávací otázky, přišel sem v obleku a působil "znale" takže sem to ukecal na A :D No a dneska to bylo něco jako maturita, ke každý otázce sem uměl aspoň něco... Byl to takovej mega termín takže hrozně moc lidí a zkoušející toho měl dost takže když měl člověk něco napsanýho v přípravě a dokázal odpovědět na pár dotazů tak do toho moc nerejpal a dával áčka...
Sám se tomu divim. Bude to moje druhý stýpko... :D V prváku i druháku sme měli podstatně horší předměty. Teď ke konci už je to takový víc zaměřený podle mýho oboru a dá se to... Už žádný zabijácký matiky... :)

stř 04. úno 2009 10:43:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

na prijímačky na magistra tak záleží na priemere?

a koľko dostávate prospechové štipendium?

stř 04. úno 2009 11:26:20
Psycho
Psycho

Borec :)

stř 04. úno 2009 13:01:24
Psycho
Psycho

to jo teda :) to je mazec :)... a to stýpko se dává za každej semestr zvlášť? :) takže když mám samý Ečka a příští semestr budu mět samý áčka tak dostanu prachy? :D

stř 04. úno 2009 13:33:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

lusius: v kolik bys mela vedet ty vysledky?

stř 04. úno 2009 13:45:06
Jet Pilot
Jet Pilot

neviem kedy presne...ale malo by to byť dneska...kua kukám tam kazdých pár minút... :roll:

stř 04. úno 2009 13:56:41
Psycho
Psycho

No... Je to jak kde se všim... :)
U nás se bude otevírat novej magisterskej obor Otevřená informatika. Je to pro mě jedna z mála variant kam jít dál (ale je to dost matika pff). Na tenhle obor a ještě na jeden starej prej budou brát jako každej rok bez přijimaček pokud projdeš výběrem komise. Ti budou rozhodovat předevšim podle průměru, prej do 2 celých by se mělo brát bez přímaček, ale záleží ještě na dalších parametrech... Jako bonus se počítá studium v cizim jazyce, studium v zahraničí, prokázaná praxe v oboru - doporučení, ..... No a ti co jim budou vyhovovat vemou bez přímaček a když zbydou místa tak vypíšou ještě normální přijímačky... Problém je, že spousta lidí má průměr do 2 celých, včetně mě zatim, pokud si to příští semestr nepokazim. Takže konkurence je velká... Jestli se nepletu tak Lindu vzali na magistra bez přímaček, je taky na ČVUT, ale jiná fakulta takže to můžou mít úplně jinak...
Díky za chválu, ale nijak extra přeborný to neni, to E je docela ostuda... :D Sou tu lepší, ale i horší lidi...

Stýpko je u nás zvlášť za každej semestr. Loni v letnim sem dostal něco okolo 2100,- asi... Záleží vždycky na rozpočtu školy pro danej semestr... Byla to základní sazba. Tu má nejvíc lidí... Letos bych snad měl mít 1,75 násobek základu, pže mám lepší průměr... Kdybych měl průměr 1,00 až 1,10 tak dávaj 5,25 násobek základu... :) Takže přez 10,000 to už je solidní peníz :) Jenže mít takovej průměr neni jen tak... Navíc to neni klasickej průměr známek, ale tzv. "váženej" průměr, to znamená, že se do toho započítávaj kromě známek ještě kredity... Takže když máš A z předmětu za 2 kredity, ve výsledku je to mnohem míň než když máš A z předmětu za 6 kreditů...

lusius: Držíme palce :)

stř 04. úno 2009 14:00:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Johnny
Johnny

:D složitý...hele D_M ty jsi na oboru softwarový inženýr??? Nám to pořád cpou že to jsme my a vzpoměl jsem si že mi někdo říkal že je na tom oboru a mám takový podezření že jsi to byl ty

stř 04. úno 2009 15:05:03
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 107  Další