Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 01. lis 2024 8:28:17

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1018 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 102  Další
 Koncerty 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Koncerty
Jeremyrook píše:
rizek: a já ti toho landu beru :) máš prostě takový názory, ta hudba má pro tebe význam... mě se taky jeho texty líbí... ale taky to nepovažuju za nic moc kvalitního :)

jezisi jaky? :sok:

ned 01. úno 2009 17:13:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mr. Jack
Mr. Jack

lusius píše:
mno chlapci a mna by teda zaujímalo aká hudba je podla vás kvalitná...hodte sem aj nejaké skupiny (rátam s tým že tu bude aj Tool.... :) )

pro me je dulezity co se libi me, jinak mi je to uplne sumak..takze nebudu kazat tohle jo a tohle ne..kdyz se mi nelibi post rock tak reknu ze to je sracka, protoze to pro me tak je..ze to pro maxe je uplne neco jinyho je samozrejme jeho vec a me to nijak neomezuje

ned 01. úno 2009 17:14:49
Jet Pilot
Jet Pilot

ale aj tak by ma zaujímalo o ktorých skupinách si myslia že zmenili ponatie sveta, alebo udali nový smer... :)

ned 01. úno 2009 17:16:31
Ego Brain
Ego Brain

Luci: Black Sabbath, Iron Maiden, Metallica, Death, KoRn.....možná aj System of a down. :happy:

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

ned 01. úno 2009 17:17:04
Psycho
Psycho

rizek: no tak hodně se zajímáš o historii, válku, problematiku neonacismu a kdoví čeho ještě... tak já nevim, tak typuju že se ti líbí landa a stotožnuješ se s jeho názorama a texty k tobě nějak promlouvaj...

lusius: si piš že tam budou tool :) protože není žádná kapela jako oni :) jejich výmečnost uplně přesahuje hranice téhle země...a pak sou skvělí The Who, kteří taky neskutečně přeskočili svou dobu...první rocková opera... pak rozhodně Pink Floyd a Pearl Jam... Leoš Janáček, Shostakovich, Stravinsky... :) co já vim... maxi řikej dál :D

ned 01. úno 2009 17:18:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

rizek: No tak samozrejme, ja taky posloucham nekvalitni muziku a nevadi mi to :) Kazdy at si posloucha, co se mu libi. Ale at se necerti, kdyz mu nekdo rekne, ze je to nekvalitni :)

lusius: ja rozhodne nejsem ten, kdo by mel urcovat kvalitni a nekvalitni muziku. Jako skutecny brak nejspis poznam, to jo, ale jinak nejsem odbornik :)

ned 01. úno 2009 17:19:48
Psycho
Psycho

rizek píše:
kazat tohle jo a tohle ne..

tohle ale nikdo nedělá :) my hodnotíme co je kvalitní a co neni kvalitní, to že se někteří nemůžou smířit s tím, že poslouchaj nekvalitní muziku je putna zase mě :)

ned 01. úno 2009 17:20:19
Mr. Jack
Mr. Jack

Jeremyrook píše:
rizek: no tak hodně se zajímáš o historii, válku, problematiku neonacismu a kdoví čeho ještě... tak já nevim, tak typuju že se ti líbí landa a stotožnuješ se s jeho názorama a texty k tobě nějak promlouvaj...

jo souhlas, ja se bal co z tebe vyleze :D

ned 01. úno 2009 17:22:12
Ego Brain
Ego Brain

stejnak hudobní odbroníci majú síce prehľad, ale na tom čo určia, že je kvalitné sa podieľa aj ich vlastný názor... a s tým nemusia súhlasiť ani iní hudobní odborníci...

môže niekto vymyslieť nejaký nový hudobný postup a môže po ňom prísť kopec kapiel ktoré ho okopírujú ale pridajú aj niečo svoje a výsledok môže byť lepší ako originál...
a navyše je veľmi ťažké už prísť s niečim novým, a aj keď sa niekto taký nájde bude to čím ďalej experimentálnejšie a tým možno aj nepočúvatelnejšie pre kopec ľudí až ostane len hŕstka takých ktorým sa to bude páčiť... ale nazvať ich ľuďmi ktorí počúvajú tú najlepšiu hudbu nemôžem... lebo je to každého osobná vec...

myslím si, že je lepšie keď človek počúva aj jednoduchšiu aj zložitejšiu (nebudem hovoríť kvalitnejšiu a nekvalitnejšiu) hudbu... :)

ned 01. úno 2009 17:22:58
Psycho
Psycho

rizek píše:
jo souhlas, ja se bal co z tebe vyleze :D
Tak aspon že tak :lol: ono je to tak dycky že člověk poslouchá hudbu která mu něco dává, nějak se s ní stotožnuje... jinak by to člověk nedělal, žejo...

katuš: hudební odborníci mají sice vlastní názor ale to je něco jinýho než "kvalitní nekvalitní" to je "líbí nelíbí"... hudbu dokážou popsat, srovnat, charakterizovat... i když se jim nelíbí. Dokážou posoudit co je kvalitní a co ne :)... já nevim co se všichni tak rozčilujou když se rozděluje na kvalitní a nekvalitní :) já taky poslouchám nekvalitní hudbu, sem to říkal už dávno :) a nevadí mě to...prostě se mě líbí no... a vám taky... tak se s tim konečně smiřte, že nemůžete prohlašovat jak KVALITNÍ hudbu posloucháte, ale prostě posloucháte hudbu co se vám líbí... to já taky... aj max... a to že některý kapely a skladatelé z toho sou kvalitní a geniální tak prostě co no, boože...bude se o nich vykládat ještě za sto let a po kabátech neštěkne ani pes, protože příjde něco co je lehce nahradí... to je taky rozdíl v kvalitě a nekvalitě... i když sou vyjímky.

ned 01. úno 2009 17:31:05
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1018 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 102  Další