Rozhovor s Rossem Robinsonem, producent
A co bude nového u vás? Budete znovu pracovat s KoRn, je to tak?
Jo, začnu s něma pracovat v co nejbližší době. Chci, aby jejich další nahrávka byla stejná jako jejich první dvě desky, když jsme byli všichni ve studiu najednou. Nikdy jsem neskočil do světa nadbytků, je to hodně zdrcující, být na straně úspěchu. Úspěch je cítěn hluboko a je aktuální, ale ta cvhíle úspěchu odchází stejně rychle, jako přišla. Mám hodně nápadů, jak je dostat zpět do dob, kdy byli mladí, hladoví hudebníci. Není to jako když řeknu: "Já vás znal chlapi, když jste nebyli nic" je to spíš jako "Já vás znal, když jste byli všechno-žádný prachy, žádnej majetek". Měli by si vzpomenout na to co bylo, že byli nejšílenější svině na zemi, to byli. Nový album nebude tolik o prolomení jejich ega, ale spíš o tom je přivítat zpátky doma.
Myslíte, že to bude složitější bez původního bubeníka Davida?
David byl důležitou součástí jejich zvuku. Perfektní a technicky dokonalý bubeník je pro mě nic, já chci tvůrčího a vášnivého bubeníka. Lidi si myslí, že má špatnej rytmus a tempo, ale neuvědomují si to, že následoval Jonovy vokály, ne rytmické kytary. Vole! Seru na tyhle lidi, který chtěj všechnu hudbu dokonalou a precizní bicí. Prostě, dokonalý bicí nemaj místo v mym studiu a pokud vám to vadí, tak tam nepatříte taky. Lidi jako David jsou kreativní a jenom čekají na to to rozjet. To je ten důvod proč nemám rád takový nudný hudebníky v mym studiu.