Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 16:53:28

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Old School Hollywood
Old School Hollywood

Příspěvek Re: Naše štůdia
já sem naprosto v klidu. na základce dycky uplně vynervovaný co bude za znaámky a tady? pche :) :) :) :D :D :haha: :haha: :haha:

pon 26. led 2009 15:15:27
Psycho
Psycho

Jeremy: Asi tak... :) Holky se celou zakladku a stredni uci, aby mely same jednicky. Ja jsem na to kaslal, klidne jsem mel trojky a tak a jsme na tom uplne stejne jako ony :)
No a jeste k tomu, kdyz jde o telocvik, tak to nezajima uz vubec, ale vubec nikoho :)

pon 26. led 2009 15:17:00
Old School Hollywood
Old School Hollywood

přesně tak úúúúúúúúúúúplněěěěěěě moje slova

pon 26. led 2009 15:19:08
Psycho
Psycho

no jo no :) to je tak když člověk dělá něco pro někoho a ani to vlastně sám dělat nechce :) je otrokem představ okolí... FREEDOM FOR ALL! :mrgreen: REDEMPTION IS IN YOU! :happy: REFUSE! RESIST! :lol: BE! NOTHING ELSE MATTERS! :haha:

pon 26. led 2009 15:37:56
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

MaxFriik píše:
Jeremy: Asi tak... :) Holky se celou zakladku a stredni uci, aby mely same jednicky. Ja jsem na to kaslal, klidne jsem mel trojky a tak a jsme na tom uplne stejne jako ony :)
No a jeste k tomu, kdyz jde o telocvik, tak to nezajima uz vubec, ale vubec nikoho :)

no neviem...čo som na strednej nenávidela, bolo to ked sme niektorí ludia mali dobré známky, ostatní si zo srandy tak torchu z nás utahovali, že sme bifloši...jasne niektorí boli, ale ja o sebe si to nemyslím....proste nepamatám si nejaký moment, kedy sa do noci učím jak pometená na písomku na další den (okrem matury)...vždy som sa učila iba trochu, prípadne tesne pred hodinou....a ja za to nemožem že mi to šlo do hlavy lahko, profáci ma mali radi a mala som dobré známky... :D a ked som mala v tretiaku na vysvedčku samé jendotky, tiež som o to nestála, stačili by mi aj dvojky ale čo už bolo to a hotovo...
...uričte som sa celu strednu neučila jak pometená... :)

pon 26. led 2009 16:11:28
Ego Brain
Ego Brain

Jeremyrook píše:
REFUSE! RESIST! :lol: BE! NOTHING ELSE MATTERS! :haha:

:rock: :rock: :happy:

Ja si z toho taky nic nedělám ;-)...prostě sem měl 28% absence + prej absolutí nechuť(ať se nediví, komu by se chtělo dělat taký chujoviny) + švihadlo, nakterý sem se mu uplně vysral ;-)

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pon 26. led 2009 16:17:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

to lusius: FREEDOM FOR ALL! :mrgreen: REDEMPTION IS IN YOU! :happy: REFUSE! RESIST! :lol: BE! NOTHING ELSE MATTERS! :haha:

pon 26. led 2009 16:18:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

lusius: jako ja jsem mel taky vetsinou jednicky, protoze mi to slo, ale trojky a skoro ctverky jsem mival z chemie a dejepisu, to se clovek musel naucit, coz se mi nechtelo, takze jsem tak dopadal :) Na maturitu jsem se ucil tyden a to jenom cestinu (matiku jsem zvladal v pohode, anglictinu taky a zemepis se nejak okecal...) No a prave ted na to doplacim na vysce :-D Cely zivot jsem se nemusel ucit a stejne jsem mel jednicky, dvojky a ted se nemuzu prinutit ucit na ty pojebane zkousky :-D

pon 26. led 2009 16:22:08
Jet Pilot
Jet Pilot

njn mne tiež nikdy učenie nerobilo problémy, ale je pravda že už tu dlho nebolo...hmm som zvedavá ako to zvládnem, ak ma prijmu... :( určite tam nebude až tak vela učenia ale aj tak no

pon 26. led 2009 18:09:14
Ego Brain
Ego Brain

tak na obchodnej bolo obdobie kedy som sa každý deň učila podnikovú ekonómiu.... ale netrvalo to moc dlho, potom som sa na to trochu vysrala a preto sa mi aj trochu zhoršili známky... ale tiež som sa nikdy nejak nebifľovala... a teraz na vysokej už tým duplom, tu som strašne zlenivela.... :)

pon 26. led 2009 18:47:29
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 107  Další