pěkný téma... no, já teda taky rifle...i když sem přemýšlel a stále přemýšlim o hnědých menčestrákách, takže až na ně narazim, tak je koupim
no a miluju košile
tři mám z S.Oliveru - můj oblíbenej obchod ... triček mám taky pár, poslední co sem si koupil bylo, abych měl taky nějaký takový vtipný triko a to se mě fakt líbilo
měl sem ho na Serjovi v Glasgow, takový žlutý kuře s jedno obrovskou nohou v sádře a nadpisem woodstock
sem si to takhle jednou hasil v brně po české a nějakej týpek starej dlouhovlasej šel proti nám a že "JO! WOODSTOCK! BUDE 40. VÝROČÍ!"
to byla dost haluz... a je fakt že tenhle rok bude výročí
no a jinak si tet v zimě dává na košilu nebo triko zapínací svetr nebo mikinu, ale oboje trochu starší a už by to chtělo vyměnit
no a pak zimní bundu, takovou oranžovo/tmavěmodrou...taky by chtěla vyměnit. no a jen výmečně nosim čepicu, nesnášim mikiny s kapucí... a vlastně pár mikin v šatníku mám, ale tot sou takový ty tenký...sem jich pár stratil, když sem jednou v zimě jel dom a nechal sem ve vlaku tašku, kterou někdo šlohl :/ takže oblečení za 5000 v čoudu... aspon že to bylo pár dní před 20. narozeninama...sem dostal peníze a mohl si koupit další... mno a co dál... dál mám hodně rád oblek, košilu, vázanku
v tom se cítim fakt dobře... a mám úchylku na kravaty... nejradši bych jich měl stopadesát i když chodim v obleku tak třikrát do roka
... no a to bude asi všechno
jo, ještě rifle na cucky!
taky jedny mám, hafo obrovských dír... ale rozpadly se samy od sebe
a dycky když si je dám, tak mě mamka nadává, a nedej bože, když mě vidí děda, to uplně šílí...dycky přednáška na hodinu jak chodil oblíkanej zamlada