Tak sem hotovej... To byl kotel. Vrchol letošního semestru. Největší sračka je za mnou... Teď sedim ve škole a čekám na jednoho učitele, aby mi zapsal zápočet z etiky (rozuměj, kredity zadarmo). Budu muset za nim do kaple ČVUT...
Doufám, že to bude fakt zadarmo a nebude po mě nic chtít.
Jinak zpátky k dnešní zkoušce. Sem grogy, jedl sem naposledy ráno... Navíc sem to totálně posral
Přitom sem to docela uměl. Nějak sem zpanikařil nebo co... No a hlavně výstup praktický části kontrolovali skriptem, takže když sem určitej bod písemky neměl kompletní tak za něj nebyl vůbec žádnej bod, i když mi tam třeba chyběla prkotina. No prostě na mě skript vybafnul 20 bodů z 60
Tak se na mě tak pohrdavě dívali, že mám tak strášně málo a já už to bali... Ale pak jako třešnička na dortu a vrchol dne přišel po 3 hodinovym praktickym testu ještě hodinovej teoretickej... Potřeboval sem z něj 30 bodů na E... Otázky byly v pohodě, byl sem grogy, ale věřil sem si...
Ale pak... Pak se vrhnul na mojí písemku opravovat ten nejvější čůrák učitel...
Tak sem myslel, že je to v háji, ale dal mi přesně 30 bodů... Takže sem měl 50 a tj. přesně E což mi sice průměr a šance na magistra nevylepší, ale přece tam nepude na 4 hodiny znova...
No ale tak když už sem měl známku v kapse tak sem začal rejpat do toho jak blbě mi tu písemku opravil...
A taky že jo, našel bych si tam ještě určitě 4 body, ale po tom co mi uznal první bod navíc mě to přestalo bavit...
No nic... Za tejden další zkouška a pak ještě jedna... Pak už snad konečně 3 tejdny volna.. O kterejch bych měl začít dělat bakalářku...
Kdybych moc kecal tak sry... Je to z hladu... A točí se mi hlava...