Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 27. lis 2024 13:34:39

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 107  Další
 Naše štůdia 
Autor Zpráva
Jet Pilot
Jet Pilot

Příspěvek Re: Naše štůdia
diky..ale aj tak to je ešte také zlé...bo to tazke ma iba čaká... :(

hej hej pomohol... :) ale aj tak sme sem-tam pýtali ale nebolo to tažké najsť proste sme len šli za deckami čo mali dosky ako my...bola som tam aj s kamoškou (tiež postupila :) )
ale poviem ti máte tam tých námestí a námesti a jedno ako druhé...hrúúúza.. :D

stř 21. led 2009 19:38:15
Psycho
Psycho

No jsou tam dve hlavni - Marianske a Masarykovo (dodnes se mi plete, ktere je ktere :-D), spojuje je ta Prostredni ulice, a ani jedno v minulosti nepatrilo Hradisti :) Jedno bylo Stareho Mesta a druhe Kunovic (mesta hned vedle Hradiste) :)

Tak budu drzet palce v druhem kole :)

stř 21. led 2009 20:04:59
Jet Pilot
Jet Pilot

hmm ale všeobecne mi to tam prišli tie uličky strašne rovnaké...bola som na jednom takom menšom námestičku, alebo centrum či čo to bolo, prejdem uličkou pomedzi domy a zatím také isté námestičko..kua.. :D a jak som tam takých nevidela aspon tri tak ani jeden.. :D ale inač pekné mestečko, také staré, male... :) ňuňuňu

stř 21. led 2009 20:10:04
Psycho
Psycho

Tos stare je uz :) 1257 zalozene, tak je to takove vsechno stejne no :) Ale ja jsem tam spokojeny, neni ani male, ani moc velke :)

stř 21. led 2009 20:14:00
Jet Pilot
Jet Pilot

noo neprebádala so tam všetko...ale ked sa to podarí kuknem si ho celé...:) zatial sa mi zdalo dosť maličke...ale fajn... :)

stř 21. led 2009 20:52:44
Psycho
Psycho

No jo, sak az tam budes studovat, tak bude casu dost :)

Tos, zitra mam opravnou zkousku z filozofie a vubec se mi nechce ucit... Ja uz mam asi nejakou poruchu soustredeni, nebot to proste nejde :)

stř 21. led 2009 22:15:44
Mr. Jack
Mr. Jack

MaxFriik píše:
Tos, zitra mam opravnou zkousku z filozofie a vubec se mi nechce ucit... Ja uz mam asi nejakou poruchu soustredeni, nebot to proste nejde :)

to znam :)
btw: jak jsem se ted 14 skoro porad ucil, tak jsem se dneska nudil a nemel jsem co delat :)

stř 21. led 2009 22:29:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

No tak klasicky jsem to odlozil ze vcerejska na dnesni rano :) Ale dopadlo to tentokrat snad lip, nez minule, takze bych to ciste teoreticky mel mit a jestli ne, tak... tak... budu nastvany :)

čtv 22. led 2009 13:46:21
Psycho
Psycho

Tak sem hotovej... To byl kotel. Vrchol letošního semestru. Největší sračka je za mnou... Teď sedim ve škole a čekám na jednoho učitele, aby mi zapsal zápočet z etiky (rozuměj, kredity zadarmo). Budu muset za nim do kaple ČVUT... :) Doufám, že to bude fakt zadarmo a nebude po mě nic chtít. ;) :shock:
Jinak zpátky k dnešní zkoušce. Sem grogy, jedl sem naposledy ráno... Navíc sem to totálně posral :( Přitom sem to docela uměl. Nějak sem zpanikařil nebo co... No a hlavně výstup praktický části kontrolovali skriptem, takže když sem určitej bod písemky neměl kompletní tak za něj nebyl vůbec žádnej bod, i když mi tam třeba chyběla prkotina. No prostě na mě skript vybafnul 20 bodů z 60 :D Tak se na mě tak pohrdavě dívali, že mám tak strášně málo a já už to bali... Ale pak jako třešnička na dortu a vrchol dne přišel po 3 hodinovym praktickym testu ještě hodinovej teoretickej... Potřeboval sem z něj 30 bodů na E... Otázky byly v pohodě, byl sem grogy, ale věřil sem si... *cool* Ale pak... Pak se vrhnul na mojí písemku opravovat ten nejvější čůrák učitel... :D Tak sem myslel, že je to v háji, ale dal mi přesně 30 bodů... Takže sem měl 50 a tj. přesně E což mi sice průměr a šance na magistra nevylepší, ale přece tam nepude na 4 hodiny znova... :D No ale tak když už sem měl známku v kapse tak sem začal rejpat do toho jak blbě mi tu písemku opravil... :D A taky že jo, našel bych si tam ještě určitě 4 body, ale po tom co mi uznal první bod navíc mě to přestalo bavit... :D
No nic... Za tejden další zkouška a pak ještě jedna... Pak už snad konečně 3 tejdny volna.. O kterejch bych měl začít dělat bakalářku... :prek:
Kdybych moc kecal tak sry... Je to z hladu... A točí se mi hlava... :D

čtv 22. led 2009 16:00:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

dnes mám oficiálne za sebou poslednú skúšku... sociológia.... na E som to dala určite (dúfam :D ) hádam, že to bude aj lepšie...
výsledok môjho skúškového: jeden predmet opakujem, na druhý na ďalší rok požiadam o neopakovanie a zbytok by mal byť v pohode.... už len dve práce napísať a môžem sa s novou verbou vrhnúť do nového semestra (csss to určite! :lol: )

pát 23. led 2009 22:16:58
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1066 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 107  Další