..ták teraz som došla z prijímačok...hmm a mám z toho taký zmiešaný pocit...je to tak 60% ku 40% že som to dala...ale neviem, to si iba ja myslím...kks som bola jak v trojčarodejníckom turnaji..
, sme dosatli tri ulohy a medzi nimi sme mali nejaké prestávky...ako prvé sme mali navrhnuť a zhotoviť jednorázovu misku na drobné ovocie z papiera...druhá uloha bola navrhnuť termosku pre turistov a následne ju vymodelovať z hliny a tretie sme kreslili zátišie
...neviem ani z jednej ulohy si nie som moc istá...a najviac ma dorazilo to zátišie...myslím si síce že dopadlo najlepšie zo všetkých, ale bolo by ešte lepšie keby sme nemuseli kresliť poličku čo bola vyššia ako ja na A-trojkový papier...kks som to tam šmorichala na tom malom mieste ako sa dalo...a to pekné jablčko čo sme tam mali, mi na papier vyšlo velkosťou asi ako moj necht...
...človeka celu strednu učia kresliť obrovské zátišia na A-jednotkový formát...a tu mi drbnu A-trojku, ktoru som naposledy videla na zakladke..
hruuza...mno ale čo ma trošku hreje je to, že konkurenica sa mi nezdala moc velká..