Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 18:46:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Další
 S-P-O-R-T 

Sportovec?
ANO 33%  33%  [ 14 ]
NE 17%  17%  [ 7 ]
TAK TROCHU 31%  31%  [ 13 ]
JEN FANDA 19%  19%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 42

S-P-O-R-T 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: S-P-O-R-T
no...jak kdy mě to bavilo :D... když už sem nemohl tak mě to nebavilo :D... ale rád sem byl na střídačce, když mě trenér poslal hrát třeba na druhou půlku... až ti lůzři byli unavení a já byl konečně rychlejší :lol:

pát 09. led 2009 12:25:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

Devils Rulezz šulini :haha: .
jj Hokej nej sport. Tak sem vždycky chtěl hrát, brankář od tý doby co sem měl toho Veronona :-D. Mno ale naši říkali že sem už moc starej aby nemuseli kupovat výstroj :D.
Fotbálek taky dobrej ;-)..mám rád :p. Ale víc mě bere Florball, to sem byl školní golman vždycky. A chytal za školu, byl sem aj dobrej. Ale před rokem sem si vykloubil koleno při tréninku :(..a od tý doby mám s chytaním konec...né že bych nemohl, ale bojím se ;-). Ale tak obrani či útok no problemo. Jako obránce sem tvrdej a rád si to pálím bomby od lajny :p :happy: . A jako útočnk hraju dostofensivně...říkali mi natahovací myš :D...pač vylít sem ze střídačky a lítal :D.
Je to všechno v minulým čase pač zahrát si Florball na obchodce je jako lyžovat na Sahaře...omg..ten tělocvikář mě tak sere!!! >:o >:o >:o

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 09. led 2009 15:48:40
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

heh :D to přirovnání vašeho těláku je dost vtipný :D... a tvou poznámku uplně nazačátku ignoruju, protože tě mám rád a nechcu ti ublížit :lol: floorball je super :) sem hrával taky hodně rád... sme dokonce na škole založili floorballovou ligu :) to sem byl nějak ve kvartě...no a oktavánům sem pomohl vyhrát titul ;)... sem válel v obraně :D... ale taky sem si rád zaútočil :)...ale tet sem na tom stejně jak ty... hokejka zaprášená v koutě :lol:

pát 09. led 2009 15:54:43
Ego Brain
Ego Brain

:haha: seš hodnej že nebudeš ubližovat :D. Mno joooo, to přirovnání je fakt na místě!!! Tělocvična velká jak můj pokoj a kuchyně dokupy. Anavíc sme tam jen měsíc, pak měsíc v posilce...semusíme střídat s holkama :x . A ten učitel je jak ze spartakiády. sportovní komplet z 70 let tak tiouju :D..kalhotymá asi nějak po prsa xD. Čurák to je. Skákáme přes švihadlo, běháme kolem kuželů...co sme hráli tak basket...ten zrovna nemusím...a prej plánuje voleyball... >:o >:o >:o takej kkt...ty vole ne...voleyball...pak budem baletit ne?!

Jo a taky sme dělali ligu xD s kámošem...udělali sme i replicu Stanley cupu...s květináčů a zlatý barvy xD. Finýle bylo 8. proti 9. třídě...osmička byla favoritem, pač celou sezonu válela. Měla tam střelce kerej měl průměr 7 golů na zápas :D. Ale nakonec vyhrála devítka vprodloužení...mno prostě finále jak má býti :D:D

Fear is the mind-killer

pát 09. led 2009 16:01:35
Psycho
Psycho

hehe :D nesnášim basket :D... ale volejbal mám rád... hlavně plážovej ;)... to sme hrávali dycky v chorvatsku proti němcům, kterým sme nadávali česky a oni si to natáčeli na kameru :lol:
hehe :D to my žádnej pohár teda neměli, ale stejně to bylo dobrý ;)... ale myslim že se ta liga konala jenom jeden rok :lol: pro velký úspěch :D

pát 09. led 2009 16:27:48
Psycho
Psycho

Volejbal mam rad, sme v telocviku ve ctvrtaku nehrali nic jineho. Plazovy mam ale radsi, pac muze clovek efektne skakat :-D A cumet pri tom na zenske ;)
Florbal mam taky rad, ale na stredni sme ho prakticky nehrali... A hraval jsem vzdycky v utoku :)

pát 09. led 2009 16:32:26
Ego Brain
Ego Brain

MaxFriik píše:
Volejbal mam rad, sme v telocviku ve ctvrtaku nehrali nic jineho. Plazovy mam ale radsi, pac muze clovek efektne skakat :-D A cumet pri tom na zenske ;)
Florbal mam taky rad, ale na stredni sme ho prakticky nehrali... A hraval jsem vzdycky v utoku :)

Voleyball ble :-! ..sem klasik a radči nohec. A ta naše liga byla taky jeden rok..pač sme pak z kamarádem vyšly základku a pak už to nikdo nepořádal :D.....dokonce sme to aj komentovali :D:D...sme byly komentátorská dvojka. Někdy smekomentovali aj v Aj bo ve slovenštině :P...vždycky "TAK TO BOLONEOZAJSNÉÉ"...."ŽRŤ" :D

Fear is the mind-killer

pát 09. led 2009 17:30:50
Psycho
Psycho

Šatan kruzi, kruzi, aj dostali sme gol :)

pát 09. led 2009 17:37:12
Ego Brain
Ego Brain

:D......a bránka :D..

Fear is the mind-killer

pát 09. led 2009 17:41:53
Psycho
Psycho

Chýbaly milimetre, ale bolo jich vela :D Slovensti komentatori byli vzdycky nejlepsi :)

pát 09. led 2009 17:52:22
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 63  Další