Autor |
Zpráva |
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
Re: S-P-O-R-T
no...jak kdy mě to bavilo ... když už sem nemohl tak mě to nebavilo ... ale rád sem byl na střídačce, když mě trenér poslal hrát třeba na druhou půlku... až ti lůzři byli unavení a já byl konečně rychlejší
|
pát 09. led 2009 12:25:14 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Devils Rulezz šulini . jj Hokej nej sport. Tak sem vždycky chtěl hrát, brankář od tý doby co sem měl toho Veronona . Mno ale naši říkali že sem už moc starej aby nemuseli kupovat výstroj . Fotbálek taky dobrej ..mám rád :p. Ale víc mě bere Florball, to sem byl školní golman vždycky. A chytal za školu, byl sem aj dobrej. Ale před rokem sem si vykloubil koleno při tréninku ..a od tý doby mám s chytaním konec...né že bych nemohl, ale bojím se . Ale tak obrani či útok no problemo. Jako obránce sem tvrdej a rád si to pálím bomby od lajny :p . A jako útočnk hraju dostofensivně...říkali mi natahovací myš ...pač vylít sem ze střídačky a lítal . Je to všechno v minulým čase pač zahrát si Florball na obchodce je jako lyžovat na Sahaře...omg..ten tělocvikář mě tak sere!!!
pát 09. led 2009 15:48:40 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
heh to přirovnání vašeho těláku je dost vtipný ... a tvou poznámku uplně nazačátku ignoruju, protože tě mám rád a nechcu ti ublížit floorball je super sem hrával taky hodně rád... sme dokonce na škole založili floorballovou ligu to sem byl nějak ve kvartě...no a oktavánům sem pomohl vyhrát titul ... sem válel v obraně ... ale taky sem si rád zaútočil ...ale tet sem na tom stejně jak ty... hokejka zaprášená v koutě
|
pát 09. led 2009 15:54:43 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
seš hodnej že nebudeš ubližovat . Mno joooo, to přirovnání je fakt na místě!!! Tělocvična velká jak můj pokoj a kuchyně dokupy. Anavíc sme tam jen měsíc, pak měsíc v posilce...semusíme střídat s holkama . A ten učitel je jak ze spartakiády. sportovní komplet z 70 let tak tiouju ..kalhotymá asi nějak po prsa xD. Čurák to je. Skákáme přes švihadlo, běháme kolem kuželů...co sme hráli tak basket...ten zrovna nemusím...a prej plánuje voleyball... takej kkt...ty vole ne...voleyball...pak budem baletit ne?! Jo a taky sme dělali ligu xD s kámošem...udělali sme i replicu Stanley cupu...s květináčů a zlatý barvy xD. Finýle bylo 8. proti 9. třídě...osmička byla favoritem, pač celou sezonu válela. Měla tam střelce kerej měl průměr 7 golů na zápas . Ale nakonec vyhrála devítka vprodloužení...mno prostě finále jak má býti :D
pát 09. led 2009 16:01:35 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
hehe nesnášim basket ... ale volejbal mám rád... hlavně plážovej ... to sme hrávali dycky v chorvatsku proti němcům, kterým sme nadávali česky a oni si to natáčeli na kameru hehe to my žádnej pohár teda neměli, ale stejně to bylo dobrý ... ale myslim že se ta liga konala jenom jeden rok pro velký úspěch
|
pát 09. led 2009 16:27:48 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Volejbal mam rad, sme v telocviku ve ctvrtaku nehrali nic jineho. Plazovy mam ale radsi, pac muze clovek efektne skakat A cumet pri tom na zenske Florbal mam taky rad, ale na stredni sme ho prakticky nehrali... A hraval jsem vzdycky v utoku
|
pát 09. led 2009 16:32:26 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
|
MaxFriik píše: Volejbal mam rad, sme v telocviku ve ctvrtaku nehrali nic jineho. Plazovy mam ale radsi, pac muze clovek efektne skakat A cumet pri tom na zenske Florbal mam taky rad, ale na stredni sme ho prakticky nehrali... A hraval jsem vzdycky v utoku Voleyball ble ..sem klasik a radči nohec. A ta naše liga byla taky jeden rok..pač sme pak z kamarádem vyšly základku a pak už to nikdo nepořádal .....dokonce sme to aj komentovali :D...sme byly komentátorská dvojka. Někdy smekomentovali aj v Aj bo ve slovenštině ...vždycky "TAK TO BOLONEOZAJSNÉÉ"...."ŽRŤ"
pát 09. led 2009 17:30:50 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Šatan kruzi, kruzi, aj dostali sme gol
|
pát 09. led 2009 17:37:12 |
|
|
ZuuL EF
Ego Brain
|
......a bránka ..
pát 09. led 2009 17:41:53 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Chýbaly milimetre, ale bolo jich vela Slovensti komentatori byli vzdycky nejlepsi
|
pát 09. led 2009 17:52:22 |
|
|