Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 26. lis 2024 17:31:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Další
 S-P-O-R-T 

Sportovec?
ANO 33%  33%  [ 14 ]
NE 17%  17%  [ 7 ]
TAK TROCHU 31%  31%  [ 13 ]
JEN FANDA 19%  19%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 42

S-P-O-R-T 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: S-P-O-R-T
já osobně mám rád týmy s ne uplně nabitým kádrem :) a když sem se začal zajímat o NHL a sledovat na nově Powerweek tak mě neskutečně k srdci přirostl brankář filadelfie Ron Hextall :) to mě bylo tak 12 a na gymplu se rozpoutala kartičková mánie :D...no a Hextall nebyl ani nijak dobrej brankář, ale ohromil mě svým baseballovým odpalem v jednom zápase xD myslim dal aj gol nebo co...nebo nejdřív odpal a pak někdy gol :D už nevim, je to dávno :D...ale z týmů sem strašně fandil Phoenixu :) to tam ještě hráli hvězdy jako Jeremy Roenick, Keith Tkachuk, Nikolai Khabibulin, Teppo Numminen :)... no nádhera :) A za pár roků sem přesedlal díky Naslundovi do Vancouveru ;) to byl taky skvělej tým :)... teť už se o to moc nezajímám :) jak už ani nehraju NHL na pc :lol: ...

a jinak sem sportovec :) tatka byl skvělej fotbalista... mohl byt aj slavnej, chtěli ho zamlada do zbrojovky, ale rodiče řekli že nesmí :/ a tak tady v mojí rodné vesnici začal hrávat a za jednu sezonu nastřílel 36 golů :D akorát bohužel soupeři jak na něho neměli, tak museli faulovat a podplácet rozhodčí :/ takže v jednom zápase do něj vletěl při hlavičce jeden debil a tak má taťka umělou kost pod okem... víte co, takovou tu vypouklinu...
No a tak sem hrával fotbal, aj s bráchou...floorbal sem hrával, ale ne závodně, pinkpong mám hodně rád no ale v poslední době mě zbyla jenom posilovna, protože jednak neni čas a jednak kolena mě už neslouží :( takže třeba fotbal v tělocvičně je pro mě zakázaná věc...strašně tvrdej povrch... na trávě si ale tak jednou ročně zahraju :) a to máte vidět to nadšení do hry :lol: jo a taky miluju bowling a softball ;) i když bowling hraju jenom tak rekreačně a softball sem hrál jen jednou :)

sob 03. led 2009 14:02:40
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

jj Hextal :D....to ja na hokeji vždycky ujížděl a etě docela ujíždím....kartičky swem taky jel...někdya už od první třídy :D. Eště je mám..a čekám až naroste jejich cena. :P. No, ze začátku sem fandil Calgary, pač od nich sem měl na kasrtičce prvního golmana..Mike Venon..joo :D. Golmanama sem byl vždycky posedlej :D. Pak Sem ale v roce 2000 začal fandit Devils..a to mám do dneška...Prostě pro mě jasná jednička ;-). Až na do smrti, stejně jako s Pardubkama :happy: . Jinak Phoenix sem měl za ty éry Kchabibulina taky rád. To byl dobrej kádr. Inak hodně eště fandím Colombusu a Oilers, pač tam hraje můj oblíbenec Hemský ;-). Hračička mág, nenabitá zbraň. Prostě vrahoun :D. NHL na pc už taky moc nehraju, pač mě to sere :D.

http://www.bandzone.cz/egofear - Life is abount muSIC
Fear is the mind-killer

pát 09. led 2009 8:37:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

no jo :D kde sou ty dětský doby :D staří dobří hráči :D... já teda NJ nemusim :) ani colombus ani edmonton :) nějak mě prostě nepřirostly ty týmy k srdci ;)... taky ještě mám ty kartičky :) sem měl aj nějakou uplně spešl, ale jeden zmetek mě ju ukradl :/ a aj vim kterej... asi mu po deseti letech rozbiju hubu :lol:

pát 09. led 2009 11:08:12
Psycho
Psycho

Jo, Devils jsou nejvetsi lamy :) Dneska prohrali 4-0 s Atlantou :lol:

Ja jsem mel karticku s golmanem Gathem Snowem a strasne se mi libil ten jeho postoj tam, tak jsem mu zacal fandit, nevim ani, kde hral, ale prestoupil pak do Vancouveru a od te doby jim fandim :) Uz to muze byt nejakych 10-11 roku...A dneska dela Garth generalniho manazera Islanders (a asi mu to moc nejde :-D)

Taky mam doma jeste nejake karticky, dokonce mel bratr nejakou, ktera v te dobe mela cenu 300 dolaru, myslim, a mozna ju jeste porad ma...

Kazdopadne vsichni se shodnem na tom, ze hokej je nejlepsi sport (na cumeni teda, hrat to neumim :))

pát 09. led 2009 11:15:29
Psycho
Psycho

to já sem dycky chtěl hrát hokej, ale nebyli na mě k sehnání brusle...a tak sem nikdy nezačal...tet by to bylo asi lehčí, ale už je to pasé... jenom mě tet sere jak to "válí" náš lemplovskej národák...

pát 09. led 2009 11:37:14
Psycho
Psycho

Kdyz jsem byl maly, tak jsem hral hokej, ale chodil jsem tam jen proto, abych se naucil bruslit, jakmile jsem to umel, tak adios amigos :-D Nebot jsem mel v te dobe asi 20kg a hokej nebyl nic pro me :)

pát 09. led 2009 11:43:21
Psycho
Psycho

Heh :D to já sem 20 kg měl možná ve školce :lol: hold každej máme něco :D... ale tak fotbálek taky dobrej :) za žáky sem sice musel poslední sezonu hrát v normálních botech místo kopaček :D páč nebyly k sehnání :D ale tak do dorostu už v pohodě ;)... sem musel koupit adidasy z klokaní kůže za 4500 :D mám je dotet...fakt super kopačky

pát 09. led 2009 12:01:44
Psycho
Psycho

Fotbal me nikda moc nebavil, jako jen tak si zakopat a delat u toho kraviny, to jo, ale hrat to nejak seriozeneji, e-e :) A kdyz uz, tak jsem stejne vzdycky chytal...

pát 09. led 2009 12:14:57
Psycho
Psycho

Já hrával furt v obraně...ale teda poslední rok za žáky levou zálohu a to mě hodně bavilo...no a za dorost tak na střídačku, ale spíš levou zálohu než obranu...ale výkony nic moc :D

pát 09. led 2009 12:18:16
Psycho
Psycho

Ale tak kdyz te to bavilo, tak vykony nejsou dulezite :-D

Ja jsem chytaval, na to ze jsem chytal jednou za mesic, docela dobre, kdyz si kapitani vybirali hrace, tak si me vybrali jako prvniho, pac me chteli do branky :) No a jinak jsem byl kapitan stridacky :-D

pát 09. led 2009 12:22:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 621 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 63  Další