Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 16:45:08

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 101  Další
 Aký ste mali deň...? 
Autor Zpráva
Mr. Jack
Mr. Jack

Příspěvek Re: Aký ste mali deň...?
MaxFriik píše:
Vyhulek: aspon nejaka kvalitni muzika tam je.... :)
Jeremy: no neco vic nez krev by v krvi nasla leda, kdyz by to neco vic nez krev v te krvi hledala, jinak ne :) Nebo aspon myslm ;)

presne tak...zalezi proc ti to delaj

jeden kluk od nas z blatny (je mladsi) sel na nejake vysetreni a musel na krev a matka mu to dala na vsechno...pěkně dostal doma, mel ji trochu "nazelenalou" :)

čtv 08. led 2009 23:32:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

práve som došla zo stredovekej krčmy, uf som tam už dlho nebola a zabudla som aké je to tam fajn... hmmm .... stredoveké... :lol:

jeremy:tééééda moc ste tomu nedali, práve som sa chystala že pojdem za vami a ty mi napíšeš že idete domov...

njn asi posledný večer zábavy a čakajú ma dalšie dni štúdia... :(

pát 09. led 2009 1:27:21
Jet Pilot
Jet Pilot

a mňa tam prečo nezoberieš?... :( to si hovoríš sestra?.. >:o ....vždy tam idete ked tam ja nie som... :'(

pát 09. led 2009 9:33:26
Ego Brain
Ego Brain

bola som tam druhý raz čo študujem v brne... keď dojdete vo februári môžme tam skočiť...len tie ceny sú tam trochu mastnejšie... ale to pivo s medovinou je jedná báseň... :inlove:

pát 09. led 2009 10:07:08
Psycho
Psycho

rizek píše:
presne tak...zalezi proc ti to delaj

no...he-he :D řekl bych, že budou dělat kompletní rozbor kvůli tomu, jestli mě prášky nepůsobijou špatně?...asi? netušim :D ale to je jedno, nějak to dopadne :D

lusius píše:
a mňa tam prečo nezoberieš?... :( to si hovoríš sestra?.. >:o ....vždy tam idete ked tam ja nie som... :'(

Ty moc neprotestuj, ses přihlásila, že se zůčastníš mši a nic :| to se nedělá!

Kaťuša píše:
jeremy:tééééda moc ste tomu nedali, práve som sa chystala že pojdem za vami a ty mi napíšeš že idete domov...

No to víš, prostě to nevyspání...sme se tam ještě najedli a šli...už to nemělo cenu aby ses za nama zbytečně hnala

pát 09. led 2009 11:13:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Jet Pilot
Jet Pilot

jeremy:...ked bude nabuduce omša v trenčíne určite prídem.... ;) ...ale ver že som na vás myslela ako si tam užívate bezo mna... >:o :lol:

moje stvorhodinové behanie po meste neprinieslo žiaden výsledok... :( ....bola som asi v siestich obchdoch ale nikde som nenašla žiadne sochárske očká, alebo cidlinu...njn aj som to predpokladala, kedže ma hned prvý obchod, do ktorého som vkladala najväčšiu nádej, sklamal....takže som zabila pol dna behaním v tej neuveritelnej kose :( ...jediná dobrá vec čo sa mi prihodila, že som stretla spolužiaka zo strednej, ktorého som dlho nevidela... :) aspon niečo pozitívne na tomto dni bolo....

pát 09. led 2009 17:40:04
Psycho
Psycho

Sochasrske ocka a cidlina? To co byt? :)

Ja jsem dneska jel s tatkou k doktorovi. Tatka uz sedel v aute, vlezu za nim a mu tam hraje Ratamahatta od Seplutury :) Hrali na Rock Max radiu, tak sem to nechal hrat, ale uz tam hrali jen same debiloviny :) Snad nejhorsi byla pisnicka, co se jmenovala Bells Of 7 Hells, to jsem dostal nehorazny vytlem, od koho to bylo, nevim :) A zrovna, kdyz jsme dojeli dom, tak rikal, ze budou hrat RHCP, Coldplay a Pink Floydy...

pát 09. led 2009 17:46:55
Jet Pilot
Jet Pilot

toš dodnes som to nevedela ani ja...ale tá milá teta predavačka mi to vysvetlila...su to pomocky na oprácovanie hliny...potrebujem ich na stredu, na prijímačky...shit, tiež si museli vymyslieť taku jebovinu... >:o ...neviem čo spravím ak to nezoženiem.... :( mozog mi pracuje na plné obrátky, čím by sa to tak mohlo nahradiť... :-?

pát 09. led 2009 18:05:43
Psycho
Psycho

důležitý je zjistit jak to vypadá... řekl bych, že je to rukojeť do které jsou zapíchnutý dva konce drátu, ze kterýho je udělaná taková smyčka... takže teoreticky bys to mohla nějak udělat sama... bohužel na netu sem žádnej obrázek nenašel jak sem se díval :/

sob 10. led 2009 1:50:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Ocka vypadaji takhle:

http://www.sweb.cz/mmdrevo/image/ock_foto1.jpg
http://www.sweb.cz/mmdrevo/image/ock_foto2.jpg

Cidlina takhle:

http://obchod.vytvarnepotreby.cz/ilustrace/stojany/2913.jpg

http://obchod.vytvarnepotreby.cz/ilustrace/stojany/2903.jpg

http://obchod.vytvarnepotreby.cz/ilustrace/stojany/4484.jpg

Zkus tenhle obchod, treba ti to stihnou dorucit... http://obchod.vytvarnepotreby.cz/index. ... =16&tex=59

sob 10. led 2009 2:22:51
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1004 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 101  Další