já osobně mám rád týmy s ne uplně nabitým kádrem
a když sem se začal zajímat o NHL a sledovat na nově Powerweek tak mě neskutečně k srdci přirostl brankář filadelfie Ron Hextall
to mě bylo tak 12 a na gymplu se rozpoutala kartičková mánie
...no a Hextall nebyl ani nijak dobrej brankář, ale ohromil mě svým baseballovým odpalem v jednom zápase xD myslim dal aj gol nebo co...nebo nejdřív odpal a pak někdy gol
už nevim, je to dávno
...ale z týmů sem strašně fandil Phoenixu
to tam ještě hráli hvězdy jako Jeremy Roenick, Keith Tkachuk, Nikolai Khabibulin, Teppo Numminen
... no nádhera
A za pár roků sem přesedlal díky Naslundovi do Vancouveru
to byl taky skvělej tým
... teť už se o to moc nezajímám
jak už ani nehraju NHL na pc
...
a jinak sem sportovec
tatka byl skvělej fotbalista... mohl byt aj slavnej, chtěli ho zamlada do zbrojovky, ale rodiče řekli že nesmí :/ a tak tady v mojí rodné vesnici začal hrávat a za jednu sezonu nastřílel 36 golů
akorát bohužel soupeři jak na něho neměli, tak museli faulovat a podplácet rozhodčí :/ takže v jednom zápase do něj vletěl při hlavičce jeden debil a tak má taťka umělou kost pod okem... víte co, takovou tu vypouklinu...
No a tak sem hrával fotbal, aj s bráchou...floorbal sem hrával, ale ne závodně, pinkpong mám hodně rád no ale v poslední době mě zbyla jenom posilovna, protože jednak neni čas a jednak kolena mě už neslouží
takže třeba fotbal v tělocvičně je pro mě zakázaná věc...strašně tvrdej povrch... na trávě si ale tak jednou ročně zahraju
a to máte vidět to nadšení do hry
jo a taky miluju bowling a softball
i když bowling hraju jenom tak rekreačně a softball sem hrál jen jednou