Re: Hra na hudební nástroje
Ta Ibaneza je pěkná
. A taky se jednoho krásnýho dne postavým nějakým solíčku....teť si maximálně troudnu na něco typ co je v Seek N strike.
Mno takže teť já
Já to taky šmolím přes Guitar pro
...ale dodnes sem se nějak nenaučil zapisovat. Umím maximálně tak přidat nástroje
. Tak kdyžtak mužeš poradit Jeremy
.
Jinak jako obsluha kytary mám 2 osoby....jako bassák...a jako guitarysta
.
JÁ jako bassmenMinulej rok v létě sem si vydělal svoje první peníze a jako to bejvá tak za své první peníze sem si pořídil svou první kytaru
..teda spíš basskytaru pač sem byl (a porád sem vášnivej bassák
). Takovou staggovku:
To je ona
...dodnes je to muj milášek
. Sic 4-strůna, ale říkali že na naučenií je to lepčí, do budoucna bych chtěl pětku
. Akdyž už teda novou tak Ibanéézu!
Co se komba týče tak mám chudou třicítku Dimavery
. Ale na doma stačí
...
Učil sem se songy od SOAD hodně, takže Suite pee,Know,Sugar,suggestion,spiders,Peephole,Darts,Needles,Deer Dance,Chop Suey,Toxicity,Aerials,Highway song,Hypnotize...možná bych eště dokupy splácal A.T.W.u., This Cocaine a možnááá Science. Pak něco od KoRn..určitě Blind, pač zbožňuju ten začátek, jak si to tam Filda vybrnkává :p..jo jo...kvůli takým okamžikům tu basu miluju!!! Teť bych určo dal i Roots bloody roots, Prohecy, Babylon, Seek N strike....pač to je stejný jako to co hraje Max. Eště bych toho pak sešmolil na basu dost no. Popruh na ni mám taky udělanej po domácku...takej růžovej xD popsanej různýma hovadinama. Na bassu hraju vyhradně prsty!
JÁ jako guitáristaDo těchto sfééér bych jako sám od sebe nikdy nevkročil. Ale formujem dokupy band a kámoš prostě že bude bassmen, že budem mít vě bassy, já mu říkal že to je kktina, no tak sem přes léto trénoval na takou taky seschlou akustiku někde z kámošovi půdy po babičce
. Pak za prachy kerý sem si přes léto vidělal sem si kupil od kámoše kopii strata od Dimavery. Mohl sem mít krásný véčko od Stagga, ale ten krypl to prodal někomu inýmu, takže teť šmolím s tímhle výkvětem no. Co se týče kytarová aparatury tak eště větší bída...10W Dimavery.
...celý to je v hrozným stavu, sem rád že to hraje. Nevím kdy novou no. Zas asi v létě. Popruh mám teťka novej a je to jediná věc od IBANEz
.(černej)
.
Trsadlo taky Dunlop, totok 1mm
.
Efekt taky teťka novej Pedál od DigiTech Grunge
.
To je spis
A btw za kolik si kupoval to SGčko?