Registrován: sob 02. úno 2008 14:59:01 Příspěvky: 141 Bydliště: Severní Čechy
Re: Ankety
Jo a ještě ať si kluci systemácký říkaj co chtěj, některé ty písně JSOU politické a nic na tom nezmění! Jestli prohlásili, že to jsou texty o věcech z jejich života (nebo jak to bylo), pak je snad jasný že do jejich života patří i okolní svět se všema lidma, událostma a s politikou (a kdovíjakým bordelem ještě). Z tohohle se nevykecaj, teda musim dodat U MĚ se z toho nevykecaj !
Jinak, když chce něco použít, tak to prosím příště alespoň trochu stylisticky upravte, v tý třetí odpovědi je třikrát slovo "to" ... hrůza když to teď vidím...
To neni problém, my sme kluci šikovný, příště se to pokusíme upravit, aby to bylo v poho...
čtv 27. bře 2008 19:30:27
Kia
Suite-pee
Registrován: sob 02. úno 2008 14:59:01 Příspěvky: 141 Bydliště: Severní Čechy
Re: Ankety
Co třeba nějakou novou anketu? Zrovna mě nic nenapadá ale vy kluci šikovný už něco vymyslíte ne?
Nej album asi ještě nebylo. Ankety dělá ZYX a zdá se mi, že už ho to moc nebaví... Už dlouho ani nezkrátil hlavní stránku, až budu mít někdy čas a chuť tak se ho poptám jestli má v plánu s tim něco dělat. Mně se moc nechce, mám toho teď dost...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru