Re: Elect the Dead tour 2009
MaxFriik píše:
WAIT A MINUTE!!! Jeremy se fotil se Serjem?? A kde to sme? Jak mi to vysvetlis??
ROFL
tak tet sem se vážně pobavil
zachvilku bude "WAIT A MINUTE!!! Jeremy i MLUVIL se Serjem??"
...
no to se přihodil tak, že sem jel do Glasgow na koncert a po koncertě sem tam stepoval asi s padesátkou skotů a skotek
a čekali sme na Serje (btw. už sem ho předtim viděl, když sme čekali na koncert tak u klubu byla hospoda před kterou sme seděli a popíjeli pivka a serj s bubeníkem a kytaristou kolem nás prošli
mě jenom spadla brada
) mno a tak sme po koncertě čekali, kamoši na to srali, tak šli do hospody... já tam za nima za dvě hodiny došel, vypil sem rychle tři pivka a jelikož už bylo po půlnoci tak zavřeli hospodu a kamoši že dou dom... a já říkal že ještě chcu počkat... no tak oni šli dom...já se vrátil před klub k autobusu, pokecal s jednou pěknou skotkou, která byla uplně hotová když sem jí po hodině řekl, že sem z České Republiky... no a tak se tak bavíme, už nás tam bylo jenom tak 15...no a najednou slyšíme "hey guys! its me!"
tak se otočíme a tam serj v kapuci s bodyguardem vedle sebe
... a tak v klidu, kultivovaně se nám začal podepisovat, fotili sme se s nim... no a když sem přišel na řadu, tak sem do něj začal tlačit, že sem z čech a že sem byl na koncertě v ostravě... a on se křenil a že "byla to sranda co?" a tak sem říkal jasný! a že doufám, že splní to co v ostravě slíbil...a on jakože začal vzpomínat a nevěděl, tak sem mu připoměl, že slíbil, že přijede příští rok...no a on že "ajoo, jasný, určitě přijedu" a pak sme si podali ruce, on byl uplně vytlemenej (asi že sem z čr) a že "nice to meet you"
... no a pak sme se tam ještě bavili s kamoškou a stáli u té kupy lidí kolem serje a fotili si ho...no a tak, krásnej večer
měl sem teda jenom tričko a byla docela zima ale nevadilo mě to
... no a pak sem se vydal s novou kamoškou směrem k domovu a ještě teda s jednou její kamoškou a jednim týpkem co sme se tam taky bavili...no a pak sme se rozdělili a šel sem na Hostel
EDIT: šak sem to už kdesi povídal ne?
...
jo a kdy mě konečně opravíte v těch Fans přezdívku?
... má to byt Jeremy Rook a ne Roook
vypadá to jako bych byl retardovanej