...človek tu nie je pol dna a už sa tu založí takáto téma....
vdaka D_M...
...no a teda my máme so segrou scela rovnaké ideály mužskej krásy, skusim vám teda stručne opísať aký je ten moj...
....vysoký, kludne aj dva metre, hlavne nech je vyšší ako ja, postava taká akurát, kedysi sa mi páčili velmi chudí chalani, ale trochu som zmenila vkus...
, len preboha nie žiadne hrošie krky, to je fakt des
...vlasy skor tmavšie, ale nevadia mi ani blondiaci, pokial sa tak narodili a neobliali si hlavu peroxidom, dlhé vlasy, alebo dredy...alebo teda može ešte byť taký strapatý krátší učes, ale inač sa nedá, jnemožem za to, mne sa proste najviac páčia chlapi s dlhými vlasmi, a pochybujem či sa to niekedy zmení...
...dalej mám rada na chalanoch čiernu farbu, ale nevadia mi ani iné, okrem ružovej, svetlo modrej a spol...mám rada zaujímavé typy, ked maju na sebe oblečené niečo nápadite, ale nič sa nepokazí ani jednoduchosťou....jj a kárované košele a čierne tričká vedúúúú....
...no a do tváre, tak nemusí to byť hotový model, proste nech mi je sympatický, to je hlavné, a hej strnisko sa mi páči, ale taktiež briadka ako shavo, je to síce trochu drsnejšie, ale je to zaujímavé....jj to je asi jediné čo chlapom závidím, tie vaš briadky...
...jj a može byť kludne mierne navonaný, nemusí to z neho raziť, ale mám rada ked má chalan špecificku vonu...
a to je asi tak všetko...som skromná čo?....
ono ale nečakám že najdem niekoho presne takého...