No, prostě mě tak napadlo... hodně lidí třeba píše básně (i když třeba jen do šuplíku), kreslí, maluje, fotí, skládá songy, tesá sochy, modeluje z plastelíny... prostě tvoří
no a proč si neukázat čeho sme schopní?
samozřejmě, někdo se za svoje díla může stydět...v tom případě je to samozřejmě na vás...no, co se týká mě, tak sem se jednou při domácím poležení s nějakou nemocí naučil vyšívat...to bylo na základce, ale žádný velký umění...od 15.11.2003 jsem psal básně...poslední napsaná básen je datována 18.3.2006...pak sem přesídlil na anglicky psaný texty k songům, který sice nepíšu jak na běžícím pásu, ale prostě když můza zaklepe na dveře, tak otevřu
no a jednou sem takhle bývalé vytesal/řezal/hobloval srdce z takovýho ořechovýho špalku (zhruba 15x15x15cm měl ten špalek) a docela se mě aj povedlo...prostě když se chce, tak všechno jde
a je to fakt...no, nějaký ty melodie sem taky za ty tři roky co hraju na kytaru napsal a to bude pomalu všechno z mých výtvorů
tak! a jak sem tady dneska plácnul o té mé nové kreslící zálibě... tak tohle sem stvořil, za zhruba 4,5 hodiny
Jsou to útesy u jednoho města z oné Neverwiter Nights hry, kterou sem taky v topicu Games dneska zmínil
... (omluvte zhoršenou kvalitu
bylo to foceno, abych to dostal do pc
)