Autor |
Zpráva |
Kaťuša
Ego Brain
|
Re: Filmy
MaxFriik: ty máš stiahnuté hádam všetko... na Václava som počula len samé pozitíva ale to je film, čo ma fakt neláka si pozrieť... nedávno som videla režijnú prvotinu Bena Aflecka Gone baby gone a teda poviem vám ten chlap vie točiť filmy, kritika sa ževraj vyjadrila, že miesto hrania sa mal radšej dať na režijnú dráhu... okej, do hlavnej role obsadil svojho brata, ale na jeho herecký výkon sa sťažovať nemôžem, bol dobrý Sem tam mi unikali nejaké súvislosti (priznávam som v tomto dosť spomalená) ale stačila nejaká chvíla "vľúdneho" vysvetlovania spolusledujúcich a hneď bolo vo všetkom jasno... film s mega šokujúcim koncom navyše v ktorom hrá Morgan Freeman... už len to mu zaručuje kvalitu...
|
stř 26. lis 2008 17:35:51 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
No mam tady stahlych asi 50 filmu, nektere se mi tu valeji uz pres rok Ono je to tezke, ja stahnu zhruba jeden film tydne, ale podivam se zhruba ne jeden film za mesic Takze se to tu hromadi, "nastesti" uz nemam misto na HDD, takze nemuzu tahat dalsi, dokavad se na nejaky nepodivam a nesmazu ho
|
stř 26. lis 2008 18:55:21 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Se chystám na Babylon A.D. co mám na disku. Kvůli tý hudbě Achozen. Už sem si to částečně přeskakovaně pouštěl a zaujala mě jedna písnička do stylu trance... No a v pátek bych rád do kina na Labirint lží... Ne kvůli tý jedný Serjově písničce, ale prostě bych to chtěl vidět... A mám volňásky...
|
stř 26. lis 2008 19:24:19 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Tak jsem konecne videl Batman Begins v cele verzi Kdyz jsem se na to dival zhruba pred trema rokama, tak jsem mel nejakou verzi, kde chybelo asi 20 minut a vubec jsem to nepochopil Dobre to bylo, ted uz jen Dark Knight.... 4,5/5
|
stř 26. lis 2008 22:39:17 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
MaxFriik píše: No mam tady stahlych asi 50 filmu, nektere se mi tu valeji uz pres rok Ono je to tezke, ja stahnu zhruba jeden film tydne, ale podivam se zhruba ne jeden film za mesic Takze se to tu hromadi, "nastesti" uz nemam misto na HDD, takze nemuzu tahat dalsi, dokavad se na nejaky nepodivam a nesmazu ho ses na tom stejne jako ja, o vikendu nasosam filmy a pres tyden nemam cas
|
pát 28. lis 2008 17:49:20 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Labyrint lží mě kapku zklamal. Čekal sem od toho víc, čekal sem nadprůměr nebo aspoň jako většina filmů s DiCapriem... Asi bych nejvíc zkritizoval scénář a režii. Občas sem se chvilku ztrácel v ději a přišlo mi, že to tak nemělo působit, obvzlášť, protože děj a zápletka je vlastně hrozně triviální... Popis na csfd vypadá mnohem lákavějc. Na jednu stranu to bylo dobrý - akce, efekty, a hlavně aktuálně vděčný téma, terorismus... Právě proto, sem od toho čekal těžkej nadprůměr a ne jen film, kterýmu může konkurovat spousta filmů o terorismu, který byly natočený před rokem 2001. Místy se odkazujou na skutečný události a organizace, ale jinak je to myslim fiktivní... No a hlavně to neni ani tak o terorismu, ale o "labyrintu lží"... Trochu pozitivně mě překvapilo, že ačkoliv je to americkej film tak se tam snažej poukázat na negativní přístup k Blízkýmu východu... Že teroristi nejsou všichni arabáči, ale jen určitý organizace vedený šílenci. Klady: pohled na kulturu, výbuchy, mučení a závěrečná scéna, která se podobá těm co známe z TV zpráv (jak tam teroristi popravujou před kamerou nevinný amíky) Zápory:průměrnej triller, první polovina filmu je o ničem, v druhý půlce se teprv začne rýsovat děj, "láska" je tam zapasovaná dost kýčovitě Jinak co se týče písně Birds Eye tak ta melodie co je na začátku písně ve filmu zazní minimálně 5×, spíš se mi zdálo, že sem jí tam slyšet každejch 10 minut Myslel sem, že to bude první píseň v titulcích a nebyla... Nejdřív jely takový velký titulky a v nich jiná píseň, až pak klasický titulky a Birds Eye, ta však trvala jen asi 1:40. Serjova část teda jen jednou a skončila těsně před tim jeho lalala... Ale i tak fajn, slyšet Serje v kině...
|
pát 28. lis 2008 19:00:15 |
|
|
rizek
Mr. Jack
Registrován: ned 03. úno 2008 23:34:57 Příspěvky: 5421 Bydliště: Blatná
|
|
čtv 04. pro 2008 19:40:49 |
|
|
SLASHERK*RVA
Kill Rock 'N Roll
Registrován: stř 02. dub 2008 14:57:50 Příspěvky: 9031 Bydliště: Praha/ Jičín
|
Tak když už jsme u Del Tora, já se spíš těšim na remake Wolfmana...
_________________ http://sob-cz.blogspot.com/ http://www.facebook.com/slasheroid http://www.csfd.cz/uzivatel/18906-slasher/
"The music of Scars will live on." - Daron, 7.10.'08
|
čtv 04. pro 2008 21:18:24 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
|
Nesel mi ted internet, tak jsem mel docela cas sledovat filmy: The Dark Knight Nevim no, moc prekombinovane, casto hodne nesmyslne, celkove se tam vlastne nic podstatneho nestalo, Batman Begin se mi libil vic, hlavne asi proto, ze u techto filmu s akcnima hrdinama me vubec nejvic bavi ten jejich zrod... Nebyt Ledgera, tak je to tezky prumer. Takto 4/5 Bobule Kamos to stahl, tak jsem se podival s nim. Docela pekny cesky film. Pekna Tereza Voriskova. Vic nemam co rict 3/5 Afro Samurai Petidilny animovany serial. Hektolitry krve, cool charaktery, nahotinky, nadavky a hlavne afro hlavniho hrdiny 4/5
|
čtv 04. pro 2008 22:04:02 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
včera som pozerala U mě dobrý... ja vám neviem, mne prídu všetky tie české filmy na jedno kopyto, prakticky sa tam nič nedeje... film by to nebol zlý, posledná polovica bola fajn, za to prvá bola zbytočne dlhá, to čo nám v nej predstavili by sa zmestilo do 20 min...
|
pát 05. pro 2008 19:42:06 |
|
|