Autor |
Zpráva |
ZuuL EF
Ego Brain
Registrován: ned 03. úno 2008 13:10:04 Příspěvky: 6093 Bydliště: Place inside my mind
|
Re: Do kdy to dají SOAD dohromady?
Serjova klapátka a Daronova jednoduchost? Já volím dohromady. Dohromady, spolu s Shavem a Johnem, tvořej dokonalou a neskutečnou sílu jménem SYSTEM OF A DOWN !!!
pát 28. lis 2008 16:19:14 |
|
|
Valiavand
Sad Statue
|
Vyhulek píše: Serjova klapátka a Daronova jednoduchost? Já volím dohromady. Dohromady, spolu s Shavem a Johnem, tvořej dokonalou a neskutečnou sílu jménem SYSTEM OF A DOWN !!! Dokonalou rozhodně ne
_________________ Otázka: Schvalujete sex ve 14ti? ... Odpověď: Měli byste všici hrát wowko.
(Podle skutečné události)
|
pát 28. lis 2008 17:37:54 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Hej, od toho jsou tady Tool
|
pát 28. lis 2008 18:01:42 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Liter poeta píše: no tak něco na tom asi bude. Ale já si stejně myslim svoje. Když se to tak vezme kolikrát se třeba serj s daronem někde sešel. nemyslím vystupování na stejným festivalu, ale i tak proč si vlastně ani jednou spolu jen tak nezahráli? protože by si lidi mysleli že se chtěj vrátit? néé tyhle najivky by mohli klidně rychle zchladit. Já si taky myslim svoje no... Což každej klidně můžem, akorát by mi vadilo, kdyby sme svoje dojmy prezentovali jako fakta... Na to, že se nesešli už sem někde psal něco jako, že já sem na to odpověď... Kolikrát sem se sešel s kámošem ze střední nebo ze základky? No ze základky sme měli nedavno asi po 6 letech první sraz. Kámoše ze střední sem ještě neviděl (3 roky).... Mám teď jiný zájmy no a neznámená to, že by sme se spolu hádali... Že spolu nezahráli na fesťáku... Tak předně se všude míjeli, můžeš si myslet, že to je schálně, ale pořád je to jenom dojem... Podle mě by se nehodilo, aby si už hostovali... Oba teprv začínali solo tour a nevidim důvod proč na více méně představovací koncerty brát jakýkoliv hosty.
|
pát 28. lis 2008 18:33:46 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Nevim, neporovnaval bych vztah spoluhraci v kapele se spoluzaky... Prece jen, oni spolu skoro 10 let, da se rict, zili. Takze mi taky prijde divne, ze se spolu nekde nesesli nebo tak.
|
pát 28. lis 2008 18:45:23 |
|
|
D_M
Psycho
|
Tak to jo no, ale my sme spolu byli skoro 8 hodin denně a když se jelo někam na vejlety tak i dýl... Částečně se to dá srovnat, důvod neshledání pro mě zůstává stejnej, umocněnej tim, že Serj je zaneprázdněnej pan podnikatel z Novýho Zélandu...
|
pát 28. lis 2008 19:13:52 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
D_M píše: Tak to jo no, ale my sme spolu byli skoro 8 hodin denně a když se jelo někam na vejlety tak i dýl... Částečně se to dá srovnat, důvod neshledání pro mě zůstává stejnej, umocněnej tim, že Serj je zaneprázdněnej pan podnikatel z Novýho Zélandu... osm hodin klidně, ale v umění je to úplně jiný duševní spojení než v dějepisu nebo matematice.
|
pát 28. lis 2008 22:01:19 |
|
|
D_M
Psycho
|
Liter poeta píše: osm hodin klidně, ale v umění je to úplně jiný duševní spojení než v dějepisu nebo matematice. Zas tak moc se nespojovali Možná ze začátku, ale pak už stejně psal i texty z většiny Daron takže se spojovali jen "krátce"... Neva, ale každopádně se během těch let odloučili...
|
pát 28. lis 2008 22:32:02 |
|
|
Liter poeta
Old School Hollywood
Registrován: pon 17. bře 2008 15:28:42 Příspěvky: 4898 Bydliště: Hodonín
|
ono nám to může být vpodstatě jedno, protože s tím každý uděláme leda prd
|
pát 28. lis 2008 22:48:50 |
|
|
D_M
Psycho
|
Ještě si tak řikám, že kdyby třeba Serjovi fakt šlo o to, odtrhnout se od SOAD a od Darona a honit si ego nebo nějak dokazovat, že má na solo dráhu tak by nedělal to co teď dělá... Fanouškům je známej nejspíš jen v žádnu poprocku tak by nedělal takový píčoviny jako jazzově orchestrální album s kterym riskuje neúspěch... Podle mě jen potřeboval realizovat svoje sny a nápady dokud na to má věk a hlasivky... Tak navrhnul pauzu, kterou všichni uvítali, jenže si mysleli, že to bude pauza jako mezi STA a Mezmerize... Možná si to původně myslel i Serj, jenže pak při další práci zjistil, že potřebuje mnohem víc času... Daronovi šlo nejspíš jen o to, aby měl kde vydávat svou hudbu. Krátkou pauzu uvítal, pže z M/H musel bejt už docela přetaženej. Pak ho mohlo štvát, že Serj by rači dělal svoje věci a tak mu znemožňoval vydávat další hudbu. Ale vyřešil to pomocí Scars... A dál už to znáte...
|
sob 29. lis 2008 14:06:49 |
|
|