Tak sem konečně viděl ten film Ararat...
Ten film je pro mě prokletej. Prvně když to dávali tak sem si nařídil video... Pak když sem si to chtěl pustit tak sem zjistil, že se nahrávání asi po 5 minutách z neznámejch důvodů samo vyplo (asi výpadek proudu). Bylo mi to líto takže sem to začal hledat na netu... Našel sem torrent a mym šnečim připojenim sem za pár dní stáhnul skoro půlku filmu... Pak přestal torent fungovat, nikdo nesdílel...
Takže sem neváhal, když to teď nedavno opakovali... Znova sem chtěl nahrávat, chvíli před začátkem sem to chtěl nastavit... Jenže při tom sem zjistil, že to dávaj na ČT2 a tu už u nás analogově vypli a u tý televize kde je zapojený video ještě nemáme setopbox a přepojovat se mi to nechtělo. Bylo to už pozdě večer a brácha spal ve vedlejší místnosti takže sem s tim čachroval s vypnutym zvukem. Naštěstí se mi povedlo najít docela dobrej analogovej signál ČT2 a s radostí sem zap nahrávání a šel spát. Dneska sem to pustil i se zvukem a zjistil sem, že signál byl sice dobrej po stránce videa, ale místo audia jen kurevský šumění!!!
Tak mi nezbejvalo než to přetrpět. Ještě mi šumí v uších...
Chtěl sem slyšet ten PLUCK... Slyšel sem hovno...
Jen takový "chchchchchc" jak to šumělo...
Tak sem si tu milostnou scénu pustil několikrát za sebou... Abych se pokusit rozeznat aspoň něco z tý písně...
Jinak film mě mile překvapil, bylo to zajímavý a pěkně udělaný. Dobrej příběh, že se to tak prolínalo a nebylo to čistě jen o genocidě a o tom jak se s ní ten potomek vypořádává... Pěkný no... A ikdyž sem tu milostnou scénu viděl asi 3× tak sem stejně nepochopil proč zrovna při ní hráli PLUCK...