D_M píše:
lusius píše:
zaškvarený kus teplákov v kolene...
Jak se ti to povedlo?
Mně měli dělat preventivně resekci osmiček a tak sem řek ne... Ale to už sem tu možná někde řikal.
Jinak jakýkoliv trubičky co by chtěl kterejkoliv doktor strkat kamkoliv do mýho těla... Ne...
mno stalo sa mi to na srednej na telesnej...s kamoškou sme bežali bok po boku a potom nám skrsol nápad bežať rýchlejšie
..kedže sme boli dosť blízko seba, nohy sa nám volajako zamotali a už sme obe "leteli"....ale na mne sa zákon zotrvačnosti podpísal trochu dlhšie...niekolko sekund som sa šúchala po čiernej škvare cez jednu stranu tela...ste ma mali vidieť ako som vypadala ked som vstala
....od vlasom až po nohy som bola zasvinená od tej škvary, jak keby som prerobila 12-hodinovu šichtu v bani...
...dokopy sa mi nič nestalo až na to, že sa mi pri tom "šúchaní" zaškvaril kus teplákov do kolena a následne mi ho musel doktor vytrhávať pomocou pinzety...chudák, celý čas pindal, ked mi to robil...
...ale určite mi to nevytiahol celé, takže súčastou mojho tela je aj kus tkaniny v kolene
...
....ale aj tak to všetko dopadlo dobre, bo aj ked doktro mudroval, že tam budem mať nepeknu čiernu jazvu a že minisukne pre mna skončili (
), mi tam zostala iba malá nebadaná jazva, za ktoru som v škole dostala tri litre a kupila si šijací stroj...
...rýchlo a lahko zarobené peniažky, som uvažovala že sa v štvrtáku hodim o zem znova...