Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 12:20:03

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
lusius píše:
...omg....myslím si že mám medzizubný kaz... :( ....alebo je to iba kaz na jednej strane zubu? :-? ...fakt neviem..ale už teraz sa teším k zubárovi, po tom čo tu napísal jeremy... :(
přece by ses nebála nějakých klebetů ukecanýho jeremyho? :) je to uplně normální vrtání, akorát se hold musijou trošku ty zuby roztahnout...ale to nijak nebolí...jenom je to nepříjemný...a přece jen, když člověk sedí v tom křesle zařezanej 30 minut, tak to je dost masakr :D

stř 19. lis 2008 13:45:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Lost in Hollywood
Lost in Hollywood

Jeremyrook píše:
nene, punkce je takovej zákrok, kterej se dělá jenom punkáčům...a oni si mě normálně spletli, tak mě ho taky udělali :lol:

:D jasně že kecám... punkce je, když má člověk hoooodně ucpaný dutiny, tak se vezme taková kovová trubička, která má v sobě takovej kovovej hrot (kdo jí at přestane :lol: ) no a pak se ta trubička dá do nosu a tou druhou se prorazí nosní chrupavka a všééééchno to z těch dutin najednou vyjde na světlo světa :D a ono mě to dělali spíš tak "pro jistotu" a udělali dobře, protože sem tam měl cystu v těch dutinách...tak... to je punkce :) a tet se budou všichni bát na ORL :D

Jo punkci a nejenom jednu jsem musel podstoupit jako malý. Velice příjemný zákrok :)

stř 19. lis 2008 14:23:20
Psycho
Psycho

lucky man :D

stř 19. lis 2008 14:39:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Jo to co jsem myslel ja, je lumbalni punkce :) To totiz porad delaji v Housovi :)

stř 19. lis 2008 15:33:53
Psycho
Psycho

lusius píše:
zaškvarený kus teplákov v kolene... :)

Jak se ti to povedlo? :sok:
Mně měli dělat preventivně resekci osmiček a tak sem řek ne... Ale to už sem tu možná někde řikal.
Jinak jakýkoliv trubičky co by chtěl kterejkoliv doktor strkat kamkoliv do mýho těla... Ne...

stř 19. lis 2008 16:04:22
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

Resekce je v pohode...

A s tema trubickama souhlasim :) Uz jen ta predstava, ze mi neco strkaji do krku/nosu/anusu/pýnasu atd. me desi :)

stř 19. lis 2008 16:07:14
Johnny
Johnny

:D :D Liter: jak se ti povedla zlomit vřetení kosta ještě abyse otevřela? :D no já kromě těch 3 výronů jsem měl natrhlou achylovku, při porodu jsem měl zlomenou klíční kost a jednou jsemstrčil nohu dokola, takže zlomenej kotník, jinak podle doktorkyj sem chronicky zdravej

stř 19. lis 2008 16:19:16
Profil ICQ
Jet Pilot
Jet Pilot

D_M píše:
lusius píše:
zaškvarený kus teplákov v kolene... :)

Jak se ti to povedlo? :sok:
Mně měli dělat preventivně resekci osmiček a tak sem řek ne... Ale to už sem tu možná někde řikal.
Jinak jakýkoliv trubičky co by chtěl kterejkoliv doktor strkat kamkoliv do mýho těla... Ne...

mno stalo sa mi to na srednej na telesnej...s kamoškou sme bežali bok po boku a potom nám skrsol nápad bežať rýchlejšie :D ..kedže sme boli dosť blízko seba, nohy sa nám volajako zamotali a už sme obe "leteli"....ale na mne sa zákon zotrvačnosti podpísal trochu dlhšie...niekolko sekund som sa šúchala po čiernej škvare cez jednu stranu tela...ste ma mali vidieť ako som vypadala ked som vstala :lol: ....od vlasom až po nohy som bola zasvinená od tej škvary, jak keby som prerobila 12-hodinovu šichtu v bani... :D ...dokopy sa mi nič nestalo až na to, že sa mi pri tom "šúchaní" zaškvaril kus teplákov do kolena a následne mi ho musel doktor vytrhávať pomocou pinzety...chudák, celý čas pindal, ked mi to robil... :D ...ale určite mi to nevytiahol celé, takže súčastou mojho tela je aj kus tkaniny v kolene :D ...
....ale aj tak to všetko dopadlo dobre, bo aj ked doktro mudroval, že tam budem mať nepeknu čiernu jazvu a že minisukne pre mna skončili ( :-? :lol: ), mi tam zostala iba malá nebadaná jazva, za ktoru som v škole dostala tri litre a kupila si šijací stroj... :D ...rýchlo a lahko zarobené peniažky, som uvažovala že sa v štvrtáku hodim o zem znova... :D

stř 19. lis 2008 16:34:24
Psycho
Psycho

:-D :-D :-D Dobre totok :-D

stř 19. lis 2008 16:50:35
Jet Pilot
Jet Pilot

:D jj ale najviac ma dorazilo to mudrovanie toho doktora, že budem jak futbalista s čiernym kolenom...a ked zadrel to s tými minisuknami... :lol: :lol: :lol: ...bo ich mám doma dvadsať normálne... :lol: ...ale teda oplatilo sa...jazva ako jazva, to všetko su trvale následky...za čo dávaju viacej penazi... :)

...to bol pád mojho života...taký sa už nezopakuje.... :)

Naposledy upravil lusius dne stř 19. lis 2008 17:12:05, celkově upraveno 1

stř 19. lis 2008 17:01:12
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 101  Další