Autor |
Zpráva |
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Re: Zranění a nemoci
Jedina vec, co mam ja, je, jak jsem spadl na rameno, kdyz jsem tancil na tyci upside down. Asi jsem si nejak nalomil klicni kost, u doktora jsem nebyl, ale bolelo me to tak mesic apul a dodneska tam mam trosku boulu. Ale to uz jsem tu kdysi rikal
|
úte 18. lis 2008 23:06:05 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
tak ještě žes nespadl na lopatky, bys vypadal jak Quasimodo jinak...měl ste někdo někdy na rentgenu 11 mezizubních kazů? kdo mě trumfne?
|
úte 18. lis 2008 23:31:23 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Jeremyrook píše: tak ještě žes nespadl na lopatky, bys vypadal jak Quasimodo jinak...měl ste někdo někdy na rentgenu 11 mezizubních kazů? kdo mě trumfne? áááá to je fakt moc....
|
úte 18. lis 2008 23:37:38 |
|
|
Jeremy
Psycho
Registrován: sob 08. lis 2008 13:30:31 Příspěvky: 14433 Bydliště: Bořetice (jižní Morava) nebo Brno
|
joo no musela to vyvrtat na třikrát fakt radostný období mýho života dycky tak půl hodiny toho těžce nesnesitelnýho pocitu, že mi ubližuje schválně, protože si nečistim zuby každých pět minut
|
úte 18. lis 2008 23:44:34 |
|
|
D_M
Psycho
Registrován: pát 01. úno 2008 8:19:27 Příspěvky: 14388 Bydliště: Praha-západ
|
Mezizubní kazy sou nejhorší. Měl sem jeden a od tý doby používám pravidelně jednou za čtvrt roku zubní nit... Depku z tělocviku sem taky míval. Můžou za to debilní učitelé a přiblblý spolužáci... Když nechápou, že vážně nemám potřebu viset hlavou dolu a nemám smysl pro hru... Ale na vejšce už sem se konečně setkal s rozumnejma lidma a ty sporty, který sem dělal a dělám mě jen a jen bavili. Debilní učitelé tělocviku můžou za nadváhu většiny populace! Jinak sem snad naštěstí žádný vážný zranění neměl. Když pominu alergie a bolesti zad na který sem třpěl v pubertě tak jinak pohoda...
|
stř 19. lis 2008 11:29:14 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
jo no, dycky zajímavý jak musí ty zuby od sebe roztahnout člověka pak napadá, proč vlastně lidi nosijou tak dlouho ty blbý rovnátka, když to jde během pěti minut a jinak, já byl teda s tělákem spokojenej...učitel pohodář, a sportuju rád takovej sporťák joooooo ALERGIEEEE! to já sem byl alergickej na prach, peří a roztoče tet už jenom v minimální míře...a taky mám chronickou rýmu jo a jednou mě museli dělat PUNKCI jak to slovo uslyšíte, rychle berte nohy na ramena a děte přes mrtvoly!
|
stř 19. lis 2008 12:58:07 |
|
|
Maxipes Fík
Psycho
Registrován: ned 03. úno 2008 16:43:03 Příspěvky: 15999 Bydliště: Restaurační zařízení Koruna
|
Punkce? To je takoveto jak ti strci obrovskou jehlu do zad a vysajou ti nejaky ten mozkomisni mok nebo co? No alergii mam taky, ale uz ne tak hroznou jako driv, kdyz jsem porad smrkal jak blb a oci jsem mel napuchle a kdovi co vsechno A v detstvi jsem trpel na prudusky, takze jsem snad kazdy mesic mel horecku. Dokonce jsem byl 3 tydny v nemocnici. Ale ted jsem zdravy jako rybycka. Holt Janacek me vylecil
|
stř 19. lis 2008 13:22:15 |
|
|
Kaťuša
Ego Brain
|
Jeremyrook píše: jo no, dycky zajímavý jak musí ty zuby od sebe roztahnout člověka pak napadá, proč vlastně lidi nosijou tak dlouho ty blbý rovnátka, když to jde během pěti minut a jinak, já byl teda s tělákem spokojenej...učitel pohodář, a sportuju rád takovej sporťák joooooo ALERGIEEEE! to já sem byl alergickej na prach, peří a roztoče tet už jenom v minimální míře...a taky mám chronickou rýmu jo a jednou mě museli dělat PUNKCI jak to slovo uslyšíte, rychle berte nohy na ramena a děte přes mrtvoly! čo to znamená?
|
stř 19. lis 2008 13:24:03 |
|
|
lusius
Jet Pilot
Registrován: sob 02. úno 2008 23:17:49 Příspěvky: 2523 Bydliště: slovensko
|
...omg....myslím si že mám medzizubný kaz... ....alebo je to iba kaz na jednej strane zubu? ...fakt neviem..ale už teraz sa teším k zubárovi, po tom čo tu napísal jeremy... a u mna žiadne vážne zranienia, ak teda nerátam zlomený malíček na nohe a zaškvarený kus teplákov v kolene...
stř 19. lis 2008 13:32:26 |
|
|
Jeremy
Psycho
|
nene, punkce je takovej zákrok, kterej se dělá jenom punkáčům...a oni si mě normálně spletli, tak mě ho taky udělali jasně že kecám... punkce je, když má člověk hoooodně ucpaný dutiny, tak se vezme taková kovová trubička, která má v sobě takovej kovovej hrot (kdo jí at přestane ) no a pak se ta trubička dá do nosu a tou druhou se prorazí nosní chrupavka a všééééchno to z těch dutin najednou vyjde na světlo světa a ono mě to dělali spíš tak "pro jistotu" a udělali dobře, protože sem tam měl cystu v těch dutinách...tak... to je punkce a tet se budou všichni bát na ORL
|
stř 19. lis 2008 13:42:37 |
|
|