Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pon 25. lis 2024 12:37:00

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 101  Další
 Zranění a nemoci 
Autor Zpráva
Psycho
Psycho

Příspěvek Re: Zranění a nemoci
Jedina vec, co mam ja, je, jak jsem spadl na rameno, kdyz jsem tancil na tyci upside down. Asi jsem si nejak nalomil klicni kost, u doktora jsem nebyl, ale bolelo me to tak mesic apul a dodneska tam mam trosku boulu. Ale to uz jsem tu kdysi rikal :)

úte 18. lis 2008 23:06:05
Psycho
Psycho

tak ještě žes nespadl na lopatky, bys vypadal jak Quasimodo :D jinak...měl ste někdo někdy na rentgenu 11 mezizubních kazů? :D kdo mě trumfne? :lol:

úte 18. lis 2008 23:31:23
Profil Zobrazit autorovy stránky
Ego Brain
Ego Brain

Jeremyrook píše:
tak ještě žes nespadl na lopatky, bys vypadal jak Quasimodo :D jinak...měl ste někdo někdy na rentgenu 11 mezizubních kazů? :D kdo mě trumfne? :lol:

áááá to je fakt moc.... :D :D

úte 18. lis 2008 23:37:38
Psycho
Psycho

joo no :D musela to vyvrtat na třikrát :haha: fakt radostný období mýho života :lol: dycky tak půl hodiny toho těžce nesnesitelnýho pocitu, že mi ubližuje schválně, protože si nečistim zuby každých pět minut :mrgreen:

úte 18. lis 2008 23:44:34
Psycho
Psycho

Mezizubní kazy sou nejhorší. Měl sem jeden a od tý doby používám pravidelně jednou za čtvrt roku zubní nit... :D
Depku z tělocviku sem taky míval. Můžou za to debilní učitelé a přiblblý spolužáci... :) Když nechápou, že vážně nemám potřebu viset hlavou dolu a nemám smysl pro hru... :) Ale na vejšce už sem se konečně setkal s rozumnejma lidma a ty sporty, který sem dělal a dělám mě jen a jen bavili. Debilní učitelé tělocviku můžou za nadváhu většiny populace! :lol:
Jinak sem snad naštěstí žádný vážný zranění neměl. Když pominu alergie a bolesti zad na který sem třpěl v pubertě tak jinak pohoda...

stř 19. lis 2008 11:29:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Psycho
Psycho

jo no, dycky zajímavý jak musí ty zuby od sebe roztahnout :D člověka pak napadá, proč vlastně lidi nosijou tak dlouho ty blbý rovnátka, když to jde během pěti minut :lol: a jinak, já byl teda s tělákem spokojenej...učitel pohodář, a sportuju rád :D takovej sporťák :mrgreen: joooooo ALERGIEEEE! to já sem byl alergickej na prach, peří a roztoče :) tet už jenom v minimální míře...a taky mám chronickou rýmu :D jo a jednou mě museli dělat PUNKCI :D jak to slovo uslyšíte, rychle berte nohy na ramena a děte přes mrtvoly! :lol:

stř 19. lis 2008 12:58:07
Psycho
Psycho

Punkce? To je takoveto jak ti strci obrovskou jehlu do zad a vysajou ti nejaky ten mozkomisni mok nebo co? :)

No alergii mam taky, ale uz ne tak hroznou jako driv, kdyz jsem porad smrkal jak blb a oci jsem mel napuchle a kdovi co vsechno :)

A v detstvi jsem trpel na prudusky, takze jsem snad kazdy mesic mel horecku. Dokonce jsem byl 3 tydny v nemocnici. Ale ted jsem zdravy jako rybycka. Holt Janacek me vylecil :)

stř 19. lis 2008 13:22:15
Ego Brain
Ego Brain

Jeremyrook píše:
jo no, dycky zajímavý jak musí ty zuby od sebe roztahnout :D člověka pak napadá, proč vlastně lidi nosijou tak dlouho ty blbý rovnátka, když to jde během pěti minut :lol: a jinak, já byl teda s tělákem spokojenej...učitel pohodář, a sportuju rád :D takovej sporťák :mrgreen: joooooo ALERGIEEEE! to já sem byl alergickej na prach, peří a roztoče :) tet už jenom v minimální míře...a taky mám chronickou rýmu :D jo a jednou mě museli dělat PUNKCI :D jak to slovo uslyšíte, rychle berte nohy na ramena a děte přes mrtvoly! :lol:

čo to znamená?

stř 19. lis 2008 13:24:03
Jet Pilot
Jet Pilot

...omg....myslím si že mám medzizubný kaz... :( ....alebo je to iba kaz na jednej strane zubu? :-? ...fakt neviem..ale už teraz sa teším k zubárovi, po tom čo tu napísal jeremy... :(

a u mna žiadne vážne zranienia, ak teda nerátam zlomený malíček na nohe a zaškvarený kus teplákov v kolene... :)

stř 19. lis 2008 13:32:26
Psycho
Psycho

nene, punkce je takovej zákrok, kterej se dělá jenom punkáčům...a oni si mě normálně spletli, tak mě ho taky udělali :lol:

:D jasně že kecám... punkce je, když má člověk hoooodně ucpaný dutiny, tak se vezme taková kovová trubička, která má v sobě takovej kovovej hrot (kdo jí at přestane :lol: ) no a pak se ta trubička dá do nosu a tou druhou se prorazí nosní chrupavka a všééééchno to z těch dutin najednou vyjde na světlo světa :D a ono mě to dělali spíš tak "pro jistotu" a udělali dobře, protože sem tam měl cystu v těch dutinách...tak... to je punkce :) a tet se budou všichni bát na ORL :D

stř 19. lis 2008 13:42:37
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 1010 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 101  Další