Časomíra na oficiální stránkách kapely Scars on Broadway neúprosně odpočítává čas, který zbývá do odhalení překvapení, které si pro nás Daron s Johnem připravili. Zbývá už jen něco přes týden. V minulé novince jsem psal o výzvě, která byla zveřejněna na Myspace projektu SOB. Měli se přihlásit lidé z uvedených měst, kteří chtějí pomoci s propagací Scars. Přihlášeným lidem byly odeslány tyto letáky:
scan1,
scan2,
scan3.
V minulé novince jsem také psal o tom, že se Serj Tankian, zpěvák System of a Down, zúčastnil koncertů k příležitosti vydání soundtracku filmu Body Of War. Na
této stránce si můžete přehrát interview se Serjem a Tomem Morellem, které bylo pořízeno v rámci koncertu. Fotografie z vystoupení najdete zde a zde. Záznam Serjova vystoupení zatím nebyl zveřejněn, ale existuje soudě dle videa v němž můžete vidět část písně Honking Antelope.
Serj Tankian dále neúnavně pokračuje v poskytování mnoha interview novinářům. V jednom z posledních prozradil své plány do budoucna: “Více skládání hudby pro filmy, videohry a více kolaborací. Právě jsem začal skládat hudbu pro divadlo a plánuji udělat něco se symfonickým orchestrem pro mojí další solovou desku.”
Dále si můžete přečíst interview časopisu Revolver, který udělal trochu netradiční rozhovor s několika rockery, včetně Serje, o jejich hudbě a prezidentských volbách. Odkazy na další anglická interview se Serjem naleznete na našem diskuzním fóru.
Když už jsme u těch voleb, Serj prozradil své sympatie s kandidátem na amerického prezidenta jménem Barack Obama: “Podporuji Obamu. Myslím si, že jeho úmysly jsou dobré. Myslím si, že Hillary má také několik zajímavých bodů v programu. Zřejmě by kdokoliv z nich byl lepší než McCain. Líbí se mi Obama, protože je sebejistý. Pochází z aktivistického zázemí a nepochází z tradičního životního stylu. Mohl by být dalším centristickým Clintonem a to bych nemohl ocenit.”
Serjovi už zbývá prozatím poslední koncert na americké půdě a začátkem příštího měsíce se přesune na koncertní tour do Evropy. Ostrava se blíží!